Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IH//Zapp

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V. Hungarian Shuffle Meetup @ Stadionok!!!!Kötelező! Február 27ikén lesz, vidi minden információt tartalamz! Get Ready!..
Gondoltam ide is ki teszem ezt a vidit :)..
THS csapat videó :)Szerintem a vidiből mindenki sokat fejlődött, különösen Dávid. Élveztem a videót, szépen összevan rakva és a shufflerek is jóóóók :)Keep it up everybody, még szeretnék tőletek sok ilyet látni :) ..
Electro shuff :)Szép kiegyensúlyozott :) Waccss :)..
IH//Amnesia Shuffle Vidioo  Csapattársam és egyben egyik legjobb barátom videója :). Személy szerint imádom ezt a videót, kiegyensúlyozott a stílusa :DWatch it :)..
TÁDÁDÁDÁDÁDÁÁDÁDÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Íme ma megszerveztük, a kövi nagy meetupot by: Fall Whizz Zapp xD2009 Október 26. 14h IV. Hungarian Shuffle Meetup @ 1148 Budapest, Stadionok Ajánlom, hogy gyertek ilyet nem szabad kihagyni! :P:DxDHozzatok sok embert stb na…..
IH Prac.Remélem tetszik =) Darox sajna nem volt ott. Sokat fejlődött a csapat, különösen Chezter. =)Enjoy =)..
 Enjoy Boyz&Girlz! =]Szép kis vidi, néhol picit sötét :D, jó zenék vannak alá pakolva. Nekem tetszett =)..
Végre valahára az új vidim fent van xD  Komment and rate and fav and sub and etc minden jöhet :DRemélem tetszik =]..
Hardstyle Is My Style! UngaBunga! 2009.06.17 21:46:00
Váháháháhá! (OMG) Visszatértem :D MOstantól újra beindul az oldal, fent vagyok msn-en és trallalalalalalalalla. (Alleluja!)   És, hogy ne csak örűlködjek itt közlök valamit és felteszek 1 vidit. Most szombaton (20-ika) lesz 1 meetup a Hősök terén 14:00-kor. Ez 1 ilyen nagy…..
IH//Zapp 2009.06.17 21:54:26
Promo rövid kis vidije =]Nagyon tetszett, azonosíthatatlan repülő tárgy naon komoly és MEGIJEDTEM A ZENÉTŐL!:D 5/5..
Íme a második videó a meetupról =]  Nagyon állat vidi! :D Nézzétek meg és megint csak csorogjon a nyálatok :D Ja, igen bocsi, hogy még nem tettem ki, de itthon van 1 kis gond, és kb 2 naponta tudok csak feljönni...
Sziasztok! =]A csapatunk (IH) tagfelvételt hírdet! :DJelenleg hárman vagyunk a csapatban: Zapp, Rick és Dar0X.Zapp-et (engem) és Rick-et már ismerhettek mivel, szinte minden meetupon ott voltunk :D.Feltételek ahhoz, hogy a csapatba kerülhess:1. Pest környéki legyél! 2. 14 éves kor…..
IH//Zapp 2009.04.20 15:24:34
HDC/ Steel & G3ry   HDC/ Steel és G3ry jump és shuffolása! :D Szokás szerint imádom a vidit ^^. Jó kis zenék lettek be pakolva alá =]..
FHR/Thomas  Szép kis videó, csak kicsit több "t-steppet"! :D..
HsV//RaZi Szép kis zúzás by Razi =]..
A harmadik meetup első videója. (Köszönjük Gerynek =])  Hihetetlen jó nap volt, sok új, tehetséges shufflerrel találkoztunk. Ebben a videóban csak a csaták vannak meg. Köszönjük Gerynek megint, a szerkesztés nagyon jó lett. Nem tudok mit írni, nézzétek meg és csorogjon a…..
Két ifjú shuffler videója! =]  Véleményem:Szerintem nagyon odavág mindkettőnek a shuffle-je. Nagyon szépen mennek a lépések. A kezetek nem mozog annyira, azon kell csiszolni (talán az egyik legnehezebb dolog a shuffle-ben, hogy összhangba hozd a kezed a lábaddal). Ütemre ment,…..
 Sziasztok! =]Sajnos, mint tudjátok Abizz abbahagyta a shuffle-t, ezzel együtt az oldal is leállt szinte. A mai napon úgy döntöttem, hogy megpróbálom az oldalt tovább vinni. Eddig mindegyik meetupon ott voltam, szóval elég nagy esélye van, hogy ismersz :D. Egy kis időbe belefog…..
Hardstyle Is My Style! őőőőőő 2009.02.14 11:24:41
Sziasztok, egy kis időre innaktív leszek sajnos, de szeretném ha a lapot tovább vinnénk! Ha bárkinek lenne hozzá ereje plz szóljon már és msn en megbeszéljük!Bocs mindenkinek :( AbiZz..
Sziasztok!Szeretnék egy szavazást indítani, hogy mégis ki mit szólna egy shuffle ligához? Az egész úgy jönne össze, h egy bizonyos időpontig lehetne jelentkezni, majd miután lezárult a nevezés, a neveket tösszekevernénk, és véletlenszerű sorsolással párokat húznánk. Miután…..