Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apamaci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapina: Banám 2010.05.16 14:58:00
Banám Sok-sok pici ázsiai Egy kis hazai Jó színészek! Busty Milf of the year Csitt-csatt Újabb pornós kurva az ország legszánalmasabb és legröhejesebb, képmutató tolvajbandájától, a drogosok, náci skinheadek és levitézlett pornós ribancok gyüjtőpártjából, a szaros…..
Csetten és az... Nekeresd 2009.07.17 14:54:00
Az idén nem nagyon lesz nyarunk, pontosabban nyaralásunk, hordjuk a nyolc tonna szenet rendesen. Na de azért úgy gondoltam, hogy azon a két szabadnapon hetente, amikor megengedhetjük magunknak, akkor nagyon célirányosan kihasználjuk a nyarat. Imre legújabb mániájának engedve, ti. hogy…..
Az index idézi azt a polgármesteri levelet, amely úgy kezdődik: „Tisztelt Elnök Asszony! Mélységesen megdöbbentett a hétvégén történt események, ahol a város rendőreit érte támadás. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarország jogállam, ahol mindenki köteles…..
Az utóbbi idők legdurvább videóját készítette el az [origo]. Csak erős idegzetűeknek ajánlom a megtekintését. (ha szaggat: youtube-verzió)     Ugye vágja mindenki, hogy a videón szereplő, nyaklánc- és telefonmutogató, megélhetési bűnözéses szöveget mesterien…..