Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanpedroy

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
sanpedroy 2013.06.09 12:39:52
@pimpalini: Ezzel arra céloztam, hogy már nem csak a mindennapi megélhetésért küzdő magyarok próbálnak szerencsét kint, hanem a művészek is... Igenis szomorú, hogy nem kívánnak már ezen a területen sem otthon érvényesülni az emberek, mert nem lehet.
Helyszín: IMPRÓ – kreatív töltőállomás Időpont: 2013. április 26., 19 óra FRÖCCS – Interaktív lélekbúvárkodás F. Várkonyi Zsuzsa pszichológussal Szereplők: F. Várkonyi Zsuzsa, Bódy Gergő (műsorvezető), Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár…..
sanpedroy 2013.04.28 17:07:34
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: minden egyes ember az adott társadalom szerves része, akár meleg akár hetero vagy éppen kerekesszékben ül stb.

Egy egészséges társadalomban nincsen helye megkülönböztetésnek.

Szerinted egy heteró felvonulás helyes lenne?
sanpedroy 2013.04.28 17:36:46
@Androsz:

Az előbbiekben hangoztattam, hogy mindenki egyenlő, senki sem más (kivéve ha rossz, de ez más tészta)

Hát azért nézz meg egy Londoni felvonulást és egy magyart... Lehet a különbségekből rádöbbensz, hogy mit nem csinálnak jól otthon.

Igenis otthon dobálják és bántják ezeket az embereket. Tojásokkal, trágár szavakkal és néha meg tétlegességel is. Az, hogy a tevében ezt látod nem a felvonulók hibája de a társadalom problémája.
sanpedroy 2013.04.28 19:05:42
@Androsz:

Kb. hat hónapja nem élek otthon, sikerült kitörnöm a középkorból, tudtam, hogy erre valaki ráharap. Teljesen tisztában vagyok a magyar társadalom elmaradott felfogásával. (és ezt nem csak a melegek jogaival kapcsolatban írom)

:) Most igazán megmutattad, hogy igenis megkülönböztetsz, hiszen leírtad mi fontosabb számodra.

Tisztelem a nőket, igen harcoljanak a jogaikért bár a nemi egyenlőség egy modern társadalomban nem lehet kérdés.

Sajnálom de én nem tapasztaltam, hogy a környezetemben bármelyik lány is panaszkodott volna, hogy kevesebbet ér mint egy férfi. Úgy ahogy a nőknek megvan hozzá a joguk, ugyan úgy egy melegnek is.

Sőt nem hinnem, hogy azért mert valaki meleg és viszonylag korlátozottak a jogaik ezert kevesebbet adóznának nálad, mert nem házasodhatnak, nem mehetnek gyesre, soha nem kaphatnak családi pótlékot, vagy állami támogatást otthonteremtésre...

Miből gondolod, hogy sokkal többen vannak? Buziszámoló vagy? :) :) :)
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
Szívet melengető történet a Uniqa Biztosítóról, ahol először azt javasolják naiv ügyfelüknek, hogy mondja fel, majd kösse újra kötelező biztosítását náluk, aztán pedig elutasítják:Az egész történet akkor kezdődött, amikor elérkezett a biztosítóváltás ideje és ha…..
Mi is ez valójában. Egy hatalmas siker kezdete, munkalehetőség, jó befektetés vagy csak átverés.Itt most senkit nem kívánok elijeszteni vagy rábeszélni a belépésre, mindössze tisztább képet szeretnék adni a cégről.Elsőként nézzük az Enigro prezentációt:Egy közösségi…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
sanpedroy 2011.02.18 21:05:19
@KovA: Ezt akkor így gondolnád ha nagyon sietnél korházba, ha mondjuk a gyereked ülne melletted vérezve ,vagy valaki aki fontos neked, és röhögve meg szeretne szívatni egy ürge? Nem véletlenül hagyták ki ezt szerintem a kreszből. A mentőt sem engeded el mert gyorsabban megy mint a megengedett? Attól mert szirénázik nem biztos, hogy siet lehet éppen szabályt sért... Amúgy egy úriember nem próbál szívatni főleg autópályán nem ahol nem csak az ő élete forog kockán.
sanpedroy 2011.02.18 21:32:41
@Szelki Lata: ezt lájkolnám de ez nem az az oldal :)
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
Atesz a T-com Europarkbeli üzletében szeretett volna 2 kibaszott év hűségnyilatkozattal egy új iPhone-t venni 12 havi részlettel összesen 120 ezer forintért. A szeme azonban nem állt jól, vagy ki tudja, miért pikkelt rá a pultoskisasszon, de további 70 ezer forint előleget szeretett…..
sanpedroy 2010.10.15 14:55:10
@filamester: aki ájfont vesz ne legyen probléma 70 ezer ft. egy összegben!
Ferenc azt írja, elszámolta magát a hitelintézet, amikor szerződést között velük, ezért most azzal fenyegetik, hogy ha nem fizet másfélszer annyit, mint amire szerződött, akkor leveszik a cascot az autójáról. 2010. januárjában vásároltam egy gépkocsit hitelátvállalással.…..
sanpedroy 2010.10.15 14:39:14
@Dariengo: kb 7-8 millió magyarnak van hitele
Naiv ügyfél nem érti, ha egy másik biztosítónál újrakötötte a CASCO-t, minek fizetné még két hónapig a régit a Uniqának:Történetem tavaly év elején kezdődött, amikor is a Uniqa Biztosító baleset- és kármentes múltamat, valamint a gépjárművem idő közbeni…..
Picsázás, orális szex, alkoholistázás, drogozás, fogyatékos iskolatárs: nem lennék az OTP Bank lakossági kapcsolattartójának a helyében. A Homár természetesen a megalázott fogyasztók zászlaját lobogtatja, de néha mi is elképedünk, hogy milyen félelmetes verbális…..
Sajátos örökösödési adót vetett ki az OTP Centire, aki egy éve próbálja befizetni elhunyt édesanyja 220000 forint tartozását. A bank nem hajlandó tudomásul venni, hogy a hitelkártya tulajdonos meghalt, így mára 330 ezer forintot követelnek az elvileg 1 éve zárolt számla…..
Szabolccsal érthetetlenül parasztkodott az Indesit telefonos szakembere, szegény ügyfél levelet írt, mi kitettük, a cég pedig posztunk miatt meghallgatta a hangfelvételeket, majd lecsapott a pokróc munkatársra. Levél lejjebb: Az onok oldalan talalhato “Az idegbeteg…..
sanpedroy 2009.08.07 12:36:12
@Paó: én is telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom, és szerencsére nagyon finoman és illemtudóan tudom közölni az Ügyféllel, hogy ön kérem egy utolsó tajparaszt akinek halvány fingja sincs semmiről :) . Mindenhol emberek dolgoznak és néha besokalnak, ez ennyire egyszerü. Persze szerencsére rám még soha nem érkezett semmilyen panasz mert türelmes vagyok és kedves az ügyfelekkel. Csak akkor bontom a vonalat ha a cég helyett engem kezd el szidni! Mert szerencsére munkáltatóm védelmünk érdekében ezt belefoglalta az üzletszabályzatba , sőt akár még szankcionálhatom is a kurvaanyázó ügyfelet ha kedvem tartja :D :D :D
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Igazi hangulatos, mondhatni pikáns sztorit írt meg nekünk Sz.G. Egykori Magenta-alkalmazottról van szó, aki bevallottan rendetlen mobilszámla-fizető (hasonlóan, sajnos, a Homárhoz), gyakran késik és fizet is érte. No és a jelek szerint nem veti meg az alkoholt. Ezúttal az történt…..
December közepén Orosz József új lapot nyitott a magyar sajtó történetében. Csak az a baj, hogy szerintem a fekete lapokat szaporította ezzel. A Klubrádióban van neki egy betelefonálós műsora (címe Rekontra); az egyik betelefonáló olyasmit mondott, hogy „Odaadnák vagy…..
Príma szórakozás a hírek figyelése közben a Gyurcsány-blog legfrissebb bejegyzésének kommentjeit olvasgatni. (Ez a poszt három napos, még nem a lemondásról szól persze, de a Tábor ide írja be, ami a szívét nyomja.) Az igazi kemény mag most próbálja kollektíve feldolgozni, hogy…..
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..