Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BPALI

22 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A haverokkal Augusztusban elutazunk 2 hétre nyaralni. A helyszín kiválasztását minden évben általában egy hosszas procedúra előzi meg, mert az egy dolog hogy 5-en vagyunk, de mindenki máshova akar menni. Én ugye Las Vegasban a Stripen akarok meghalni, Dave mindenképpen Dubaiba akarna…..
I AM BACK!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát igen 8 hónap az 8 hónap, annyi idő alatt már majdnem ki lehet hordani egy gyereket! Na jó ezzel még viccelni se szabad! :) Szóval maradjunk annyiban, hogy sok idő. Ugye nem volt blog, mert nem volt laptop (az okok ismertek, hogy miért nem volt, szóval nem…..
LifeTILT Új Generácíó 3 2012.06.15 15:14:00
Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió…..
 Eleg komoly kis szunetet iktattam be ennek egyetlen oka az volt, hogy meg most se jutottam el odaig, hogy laptop-om legyen. Ahogy az elcsepelt kozhely is mondja turelem rozsat terem, igy junius vegen julius elejen visszaterek mint 95'-ben Jordan az NBA-be.Lesz mirol boven irni, meg amugy is…..
LifeTILT A Zyzz Project 2012.03.10 23:41:00
Szükségünk van példaképekre, már csak a viszonyitási pontok miatt is. Kellenek ezek az emberek  hogy tudjuk hol is vagyunk merre tartunk, és hogy hol vannak azok a bizonyos pontok amiket elérhetünk, vagy amit már elöttünk elértek, és egyszer talán oda mi is eljuthatunk. Egészen…..
Élet Argentínában Hoppá... 2012.01.15 20:55:00
...van ékezet meg minden?! Mikre képes nem vagyok, hogy könnyebben tudjátok olvasni az agymenéseimet! Továbbra se fogok venni itt laptopot. Van egy amerikai munkatársam Jules, aki Puerto Rico-ból költözött át a családjával ide Buenos Aires-be és ott dolgozik, ahol én. Nagyon jó arc.…..
LifeTILT Danielle Steel 2012.01.07 22:26:00
Lakik Gödöllőn egy nő, aki nagyon szanaszét cseszte az életét. Totálisan megbukott nőként, de az is lehet, hogy csak az élet nem szerette őt, mert amióta ismerem, az élete kudarcok és megpróbáltatások sorozata. Most 58 éves, a férje tavaly halt meg, akitől nem született…..
 ...szerencsere nem ker se enni se inni es eletben maradt! Nem ugy mint anno a tetovateve farmos tevem, amit tobbszor is megdoglott es ennek kovetkezteben mindig csak lehibernalva tartottam, biztos ami biztos alapon... Helyes, ennek oromeben meg is leplek titeket egy post-al. Igen a nyelvtannacik…..
...blog írás!!!! Miért is????? Ez a dátum, hogy 2011.11.01. örökre emlékezetes lesz, mivel úgy ki raboltak minket mint annak a rendje. Orrba vágták a laptopokat és tartozékait! Meg ez egeret is!!!!!!!!! Ez a kemény, nem a faláb... Két titan Oakley napszemüvegemet és egy iPod…..
...nagy nehezen de elkészült. Hogy miért nem tömtem ki post-okkal a blogomat ebben a hónapban? Nagyon egyszerű az oka: SEMMI EXTRA nem volt, így nem láttam értelmét, hogy irkáljak mindenféle erőltetett hülyeséget. Na akkor nézzük, hogy mi a helyzet a Futrinka utcában. Azért…..
LifeTILT Laura Route 66 2011.09.29 21:20:00
  66.nap 54,8 kg 0.nap 60,3 kg Laura legutóbbi hétösszegzéses posztja alatt kialakult állapotok miatt, csak nekem ugrott be a 2006-os tévéostromot idéző hangulat, vagy a nők között ez a fajta komminkáció teljesen átlagosnak és megszokottnak számit a csajvilágban? Érthetetlen…..
  Akkor íme amivel még adós voltam erre a hónapra. :) Igen, Laci már lelépett és ahogy már említettem ez egy igen gyors villámlátogatás volt itt a harmadik világban, ettől függetlenül én még mindig elmehetek a sunyiba, mert ezalatt a pár nap alatt többet látott, a…..
LifeTILT A RunTilt Nemzedék 2011.09.21 02:09:00
   Nézzétek meg jól ezeket az embereket mert kurva nagy arcok és tökéletesen megtestesítik a LifeTilt szellemiséget. Ők az első akik becsatlakoztak a futó  edzéseimbe, és ők azok akiket ugyan nem ismerek, de egy meghatározó élménnyel gazdagítottuk egymás életét, amikor is…..
  Hello, hello, MZ/X, MZ/X!!! Igen... igen... még élek, régen küldtem már életjelet de most megteszem, mert volt 'hepening' meg vannak jó stroy-k tehát van miről írni és most hirtelen kedvem is támadt, ilyenkor jól szokott sikerülni, hát meglátjuk, majd ti eldöntitek. :) Mi is…..
Élet Argentínában Belharcok... 2011.08.28 23:08:00
 Úgy látom Pato nagyon nagy sikert aratott, szóval mindenképpen lesz folytatása a kis videó interjúnak. Mondjuk, most nem szól hozzám még csak nem is köszön, szóval nem tudom, hogy mi lesz. Veszélybe kerültek a további folytatások de nem kell félni a második résznek meg van…..
LifeTILT Gym Around The World 2011.08.28 10:00:00
 Leírnék pár alapvető dolgot a konditermi edzésekkel kapcsolatosan, amiket félek még azok sem tudnak, akik már évek óta a konditeremben vergődnek, és számukra az edzés még mindig annyit jelent, hogy oda- vissza jegyük van a fekvenyomópad és a bicepsz rúd között.…..
BPALI 2011.08.28 18:23:57
@Silvane: Erre én is kíváncsi vagyok! Én nagy futógép fan vagyok! :)
..., hogy sikerült erőt venni magamon, hogy ez a post megszülessen. Félre értés ne essék, szeretem írni ezt a blogot de azért kib@szott melós. Igaz ez nincsen akkora meló, mint Szájer Józsinak iPad-en írni a magyar alkotmányt de higgyétek el nekem se 2 perc mire megszületik egy…..
LifeTILT Emlékezz a másodikra 2011.08.13 12:00:00
 A Sziget 1993-as első évében 350 jegyet adtak el a történelem könyvek szerint, és az 1994-es évben is alig több mint 2.500 punk látogatott ki az akkor még Diáksziget néven futó rendezvényre, ami kicsivel több mint 700%-os növekedést jelent. A RunT!lt első futásán 19-en…..
 ...megígértem aztán b@sztam rá, se mókás videó a lakótársnak és egyben munkatársnak nevezett egzotikus állatokról és még csak egy negyed mondatnyi beböfögést se írtam már lassan két hete, amit elnevezhetnénk post-nak. Elég sok oka volt annak, hogy ez nem jött létre…..
LifeTILT BackstageProject 2011.08.11 15:55:00
 A SummerProject 2. 3. és 4. részét 3 nap alatt vettük fel úgy, hogy leforgattuk Budapesten a piacos meg a konditermi jelenetet, aztán 9 óra forgatás után lementünk a Balatonhoz.  De nem ám Siófokra, hanem a halál faszára Keszthely mellé Vonyarcvashegyre ami 250 km. + 3km…..
 Mi is ez a LifeT!lt? Egy egészséges életmóddal és edzés formákkal foglalkozó blog plusz nyomon követhető más emberek változása, akiket az író maga edz. Ez az oldal is szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy amit ezidáig olvastatok és olvasni fogtok létezik a világhálon.…..
LifeTILT RunT!lt After 2011.07.21 01:00:00
 Július 20-án kiléptünk a pixelek világából, és a kommentek arctalansága, valamint a Facebook profilok zárt ajtajai után, kézzel fogható valósággá vált a Lifetilt. Egy hosszú út első pár lépéseit tettük meg szerda este a Margitszigeten, és nagyon úgy néz, ki a…..