Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hát én lassan csomagolok

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
hát én lassan csomagolok 2012.06.04 13:19:34
Felelős és szerető szülőként nem tehetem meg a gyerekemmel, hogy itt nevelem fel.

15-20 évet vártam a csodára én is, mint sokan mások, akik most adták fel.

A fidesznek történelmi lehetőség volt a kezében, ezt játszotta el. Kiderült, hogy sima piti bűnözők ezek is.

Abban viszont teljesen igazat adok a posztnak, hogy nekik ez az elvándorlás abszolút jó: még jobban bebiztosítják a maffiájukat az itt maradt legsötétebb, de leghűségesebb egysejtű híveikkel.

Ma már én is azt gondolom, hogy az mszp-fidesz 14 éves (?) nagykoalíció nemhogy sajnálattal kénytelen szembesülni azzal, hogy nyitva vannak a határok, hanem egyenesen örül neki. Kicserélik a társadalmat urakra (aki ők, tehát a fidesz- és szektatagok) és szolgákra (aki mindenki más, tehát a nem igazi magyarok).

Csakhogy közben bizony az ország legnagyobb kincse vész el: a valódi elit, az értelmiség legjobbjai (tehát akik nem kontraszelektált pártfunkcik vagy máshol nem kellő tehetségtelenek), illetve a legjobb és leginkább vállalkozni tudó és merő szakemberek rétege. Marad még a posztíró, és pár hasonló kesergő szerencsétlen, aki 60 évesen veri majd a fejét a falba, hogy ő miért nem élt jobb életet, ha pedig megtehette volna. De ha ő nem jön rá, majd a gyerekei felteszik neki ezt a kérdést.

Magyarország legjelentősebb erőforrását herdálja és űzi éppen el egy marék kullancs.

Ez van. Ők nyertek, én belátom és belenyugszom, és abszolút bizakodva tekintek a jövőm felé. Nem kesergek, nem is kell, nem is szeretem. Más se tegye.

Tessék menni tovább és megkeresni a boldogulást! Higgyétek el, menni fog. Tehetséges és szorgalmas emberekre igenis szükség van máshol, ez igenis érték!
Hajrá disszidens magyarok!
Vastagbőr Mondd meg nekik, Peti! 2011.12.05 09:01:00
Aki ismer, jól tudja, hogy sokszor nem is a dolgok maguk - hisz itt Abszurdisztánban, pláne egy közéleti blog írójaként már kevés történés tud meglepni -, hanem a hozzájuk, melléjük, köréjük, mögéjük fűzött idióta nyilatkozatok lépik át az ingerküszöbömet.…..
Az Orbán-kormány több mint egy éves ténykedésére visszanézve a jelentős gazdaságpolitikai döntéseknek egyetlen közös momentumát lehet felismerni: jelesül, hogy azok jók voltak személy szerint az Orbán-családnak, a Fidesz-frakció tagjainak, a Fideszt támogató kulturális,…..
hát én lassan csomagolok 2011.09.13 16:15:45
rettentően fogtok utálni, de én most nagyon örülök ennek a lépésnek. ha meglépik, ki tudom fizetni az adósságom, és torkon fosom, hogy ezt a bank "veszteségként" könyveli el, azaz hogy nem másfél-kétszeresét keresi meg rajtam a hitelösszegnek, hanem csak kevesebbet. végülis, tényleg veszteség.

tökéletesen leszarom, ha később az államnak "vissza" kell ezt fizetnie. addigra már nem leszek itt, de ha igen, bármikor elmehetek, az ingatlan az enyém marad. nem tud meghatni, ha valaki fel van háborodva azon, hogy "rám" költ az állam egyszer az életben ott, ahol évente pár száz v. pár ezer ember zsebébe folyik hasonló összeg 20 éve. (híd, autópálya, máv, bkv, stb.)

nem tud meghatni, ha összedől az egész fos forintostul, mindenestül, nem tud meghatni, ha bezár a zöldséges, a bank. nyitva a határ.

felröhögök, amikor olyasmit olvasok, hogy most aztán majd megrendül a jogba vetett bizalom. hát aztán eddig kurva nagy jogállamban éltem, tényleg. amíg a bank simán egyoldalúan szerződést módosít, addig jogállamban élünk, ha a másik fél (vagy valaki annak a nevében) törvényt módosít, akkor hirtelen megszűnik a jogállam. persze. :)
a jogállam, aminek az a szerve, ami engem "megvéd", eddig sokkal többet, agresszívebben és pofátlanabbul lopott el tőlem, mint ami "ellen megvéd". aki jogállamisággal jön, azt simán kiröhögöm. :)

röhögök, amikor valaki le merészeli írni, hogy a "hatósági árak" folytán "sérül a szolgáltatók joga". ott, ahol a szolgáltató simán hatóságként jár el évek óta, és európa legmagasabb árain méri az energiát és a vizet. a vizet a vízbázis tetején. féltem őket is, nagyon.

és hányszor leírták nekem, amikor a hitelemről volt szó, hogy "tudtad, mit vállalsz, tudtad, milyen a "jog", így jártál, viseld a következményét!"
oké.
de akkor most én is leírom: a bank tudta, hova fektet be, tudta, hova ad hitelt, hát violá, így járt. viselje a következményét. :)

na tessék, most üthettek.
hát én lassan csomagolok 2011.09.13 16:28:13
@Kettes: minden ilyen érv megerősít, hogy jól gondolom, amit. kösz.
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
hát én lassan csomagolok 2011.09.07 22:47:29
@bandos: kubatov-lista, szoc. konzultáció egyedi azonosítóval, jó állampolgár rendel tákolmányt az asztalnál, aki nem ránk, az nem magyar. stb. unom már én is, hidd el.

nem is görcs van bennem, laza vagyok, lazán leszarom az egészet. békén is hagyom őket, csak akkor ne kelljen már elhinnem, majd most nem fognak visszaélni semmivel. hagyjuk már ezt. minden idegenszívűt hagyjanak inkább békén, oszt kész. tudom, eu-szabvány népszámlálás, persze. rossz kézben.
hát én lassan csomagolok 2011.09.07 17:38:34
@huncut_kata: nyilván akkor ezért van szükség az egész "népszámlálásra" is.

@algi: valami rosszat tettem? :)
hát én lassan csomagolok 2011.09.07 22:36:24
@gusthy1:

nepszamlalas.hu/index.php?menu=1027&langcode=hu

nekem itt nem az jön le, hogy csak a lakás kap egyedi azonosítót.

de ha úgy lenne, akkor is tökéletesen beazonosítható vagyok.
melyik kérdés nem tetszik? azon a kérdésen kívül, hogy "önök hányan laknak a futrinka utca kettőben?" egyik sem. ugyanis senkinek semmi köze hozzá, hogy hol, hogy, kivel élek, eltem régebben (!), mi a végzettségem, azt mikor végeztem el, hány évig (??), milyen viszonban vagyok kivel (?!), hány élveszülésem volt (anyátok), van-e homoszexuális élettársam (külön x van erre, kötelező kitölteni) stb. stb. iszonyú gáz szerintem ez így beazonosíthatóan.

nepszamlalas.hu/index.php?menu=1007&langcode=hu

ennyi. ez nem népszámlálás, én meg bármiben jobban megbízom, mint egy magyar állami mélyreható adatgyűjtésben. semmilyen pszichés betegségem nincs, szerintem érthetően elmondtam, hogy mi a bajom. béke.
Tiszteletem!   50 éves vagyok. Akár ki is ugorhatok a 10.emeletről, lehet akkor sem vesznek észre. Legalább 100 helyre beadtam a pályázatom, kb 20 válaszolt. Ők is csak azért mert kihúztam a koromat. Mérlegképes könyvelő vagyok, jól képzett naprakész. Nem kellek mert öreg…..
hát én lassan csomagolok 2010.06.30 10:31:13
@kistorpe: nem jól tudod, 3 millió van papíron.

az viszont igaz, hogy ennyi termel nyugdíjat.

azért jó ez a radikális adócsökkentés, ami a fideszesek szerint már megtörtént, valójában nem történt meg, mert ez így is marad.
hát én lassan csomagolok 2010.06.30 11:15:16
@Ooorsi:

"Vagyis de, válasszon: a beérkezett pályázatok közül válogassa ki azokat, amik tényleg minden hirdetésben megjelölt feltételnek megfelelnek, aztán mehet a szakmai, funkcionális vezetőhöz."

személyes tapasztalatom, hogy a hr-es kisasszony nem értette, ami le van írva az önéletrajzomba, és olyanra hivatkozott, ami szerint nem feleltem meg (mert hiányzott), ami oda volt írva, csak ő nem értette. bárki a szakterületről értette volna.

amikor ezt megírtam neki, nagyvonalúan nem válaszolt, így a cég előtt sose derült ki, hogy ismét kárt okozott, mert egyszerűen hülye volt.

azóta sem magyarázta el nekem senki, hogy miért éri meg a cégeknek ilyen idiótákat foglalkoztatniuk.
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
SME, szlovák napilap: Fico Gyurcsánynak: "Szolidaritás? Megbuggyantál?!?" Magyarázat: "Tény, hogy Gyurcsány segítségkérése - a hazai politikai marketing céljaira ráadásul álnok módon az egész régió köpenye alá takarva -, megkárosítja a…..
Come on God, answer Me. For years I'm asking you Why? Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is Justice? Where is Punishment? Or have you already answered? Have you already said to the world: "Here is Justice! Here is Punishment! Here, in Me?"Biohazard: Punishment Biztos…..
hát én lassan csomagolok 2009.02.12 13:48:06
tv2.hu/Videok/2009-02-11-prinz_itelet__penzbuntetes_-_tenyek_riport


A videóban 1:50-nél látható az a vigyor, amit majd Hunvald György esetében is megkapunk.

Ennyit a következményekről.
Vastagbőr Az álommunkahely 2009.02.12 08:31:00
Azt hiszem, megtaláltam az év munkahelyét, pedig még csak február közepe van. Az APEH az a hivatal, amire bizony mindig is szükség lesz, mert sokaknak nem tetszik az állam által rákényszerített fejőstehén -szerep. Amit persze meg lehet érteni, mi is fogcsikorgatva olvassuk a…..
hát én lassan csomagolok 2009.02.12 12:33:41
@a szoci még kómában is lop:

te meg kitűnően illusztrálod a pökhendi hozzászólásoddal a mentalitásukat.
hát én lassan csomagolok 2009.02.12 13:03:26
@a szoci még kómában is lop:

arról viszont már igen, ha nem műt meg, ha nem fizetsz.
Vastagbőr 0,0104% 2009.02.11 15:01:00
A Legfelső Bíróság ma egy 12 éves ügynek tett pontot a végére. Princz Gábor egykori Postabank elnök-vezérigazgatót különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hanyag kezelés vétsége miatt ítélték el. Az ügyészség még 2003-ban benyújtott vádja szerint Princz Gábor, a…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
hát én lassan csomagolok 2009.02.10 12:50:48
@Bereznay András:

"Hacsak nem vezet az ilyesmi olyasmire amit itt sokan előszeretettel cigánybúnözésnek hívnak. Merthogy van összefüggés. De mennyire van!

Ez hal is nagyon a fejétől büdösödik."


ezt hívják izzadságszagú érvelésnek.

hidd el, a zenberek jobban félnek egy következmények nélküli, utcai késes 500 forintos rablástól, mint egy következmények nélküli, de észrevétlen 500 millió forintos lopástól.

ez kicsit magyartalan lett, de lusta vagyok átírni.

és lehet, hogy annak az 500 milliónak "megérzem" majd a következményét, de életben leszek.
hát én lassan csomagolok 2009.02.10 12:43:27
@bridgeman:

nem értek egyet, ezek megint csak arra ösztönöznék őket, hogy NE kelljen tenniük az eredményért.

"minek? hisz engem kötelező alkalmaznia."

igazságtalan, aljas és képmutató lenne a "cigányok kötelező arányban alkalmazása", a döntéshozó ezzel végképp kinyilvánítaná, hogy a cigány jelölt alkalmatlan, alacsonyabb rendű, de a "fehér úr" megsajnálja.

"- mindenkinek egyes, de neked, Pistike, neked kettes, mivel te cigány vagy, tehát te nem tudhatsz annyit."

valóban felzárkoztató.