Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andygibb

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Karácsonyi körkérdés 2011.12.26 14:43:00
Olyan régen volt már körkérdésünk, én pedig nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy milyen volt számotokra az ünnep,  kiöltözős volt vagy kényelmes ruhában zajlott, mi volt a fénypontja és milyen ajándékokat kaptatok.Készítettem egy kis listát, töltsétek ki és posztoljátok…..
Őszintén bevallom, hogy a meztelen nőcis naptárakat (még ha művészi értéket is képviselnek, mint a lenti képek) én csak az autószerelő műhelyek, a 19 éves informatikushallgatók és az amerikai tinivígjátékok fiúszobáinak falán tudom elképzelni. (Vagy tévedek, és még…..
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
andygibb 2011.02.04 22:50:34
Válságadók, nyugdíjpénztárak, adóváltozások – a szimbolikus politika dominanciája után most már benne vagyunk a pénztárcákat is érintő ügyekben. S bár többé-kevésbé mindegyik érdekelheti a választókat, számomra úgy tűnik, hogy a következő időszak legnagyobb…..
Az MTV székházának 2006 szeptemberi ostromakor, amikor a rendőrök elhagyták az épületet, úgy éreztük, hogy cserbenhagytak minket – mondta ma Rudi Zoltán, a köztévé volt elnöke a parlamenti bizottság ülésén. Miután azt az éjszakát én is odabent töltöttem, talán nem…..
andygibb 2010.09.23 02:25:16
tévéostrom emlékei kívülről:
itthon láttam az eseményeket, hogy rendőrsorfal védi a székházat, kimentem a helyszínre, már nagy tömeg volt, az egész szabadságtéren emberek áltak, igazából senki nem tudta mi történik, néhány b közép kinézetű ember ostromolta a rendőrsorfalat, meg probált kártenni mindenben ami a székház körül volt(akkor láttam, hogy milyen nehéz is betörni egy autó ablakát egy farönkkel) egyesek dobáltak, volt aki nézett volt aki csítotott, elképesztően dühös voltam, hogy kikerül egy ilyen beszéd és nem mond le valaki azonnal, kifejezetten örültem neki ,hogy végre történik valami, egy ideig bojongtam, aztán találkoztam néhány ismerősömmel az egyetemről, aztán másokkal is.mindenféle pletyka keringett, hogy a környező utcában állnak a rendőrök ,meghogy a tűzoltók nem voltak hajlandóak vízsugárral tömeget oszlatni, tulajdonképpen senki sem értette, hogy mi van itt, miért nincs itt feloszlatva a tömeg, aztán feltűnt a torockai, aki valami rendőri vezetővel egyezkedett, hogy bevihetik a tv be a peticiót vagy mit.aztán mondták, hogy be lehet menni a tv be.ezt alig akartam elhinni, akkor már csak két ismerősöm volt ott, bementünk.az aulo kicsit már le volt amortizálva egy-két betört automata, de nem volt teljesen kifosztva, valaki mondta, hogy ne fosztogasson senki, valaki meg fosztogatott a büfé abalkai be voltak törve, mindenki azt vett el amit akart,aztán egy kifejezetten rosszarcú srác elkezdte kezeleni a kasszát, hogy akkor lehet vásárolni, de pénzért, kicsit nevetett mindenki.elég vegyes társaság volt akkor bent a székházban a b közepes huligántól az utca emberén át a punkig vagy a hajléktalanig mindenki képviseltette magát, a legmeglepőbb az a néhány pajzsát letevő rendőr volt, aki megdöbbent arccal és tehetetlenül kószált a tömegben, megkérdezte, hogy egyetemista vagyok -e, mondtam, hogy igen, mondta ,hogy ő már semmit nem tesz/nem tud tenni.ez van.pár perc múlva bekapcsolták az aulában lévő tv- ket, ahol cnn breaking news ment, benne a lángoló székházzal.kitört a himnusz.
kifelé megkérdeztem a Krakkó Ákost, hogy mit szóltak ehhez a politikusok, elmondta, aztán kért egy cigit egy haveromtól...adott neki(egy hajléktalan forma karton cigiket osztogatott egy szemeteszsákból a tömegnek).
4 év után összeségében nem vagyok rá túl büszek, hogy ott voltam és hogy bent voltam,de a lelkiismeret sem furdal miatta. az túlzás szerintem, hogy bárkinek is az életét kellett volna féltenie.október 23. sokkal durvább volt
OurFashion Egészíts ki... 2010.08.06 16:10:00
... minden öltözéket valami egyedivel:Férfias inget, szmokingfelsőt vagy blézert egy ilyen John Galliano órával:A Morellatoval közreműködve készült darab ősztől lesz elérhető az üzletekben.Ezüstszürke estélyit azzal az egyetlen Judith Leiber ékszertáskával, ami a vállaható…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
andygibb 2010.06.13 17:52:30
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
andygibb 2010.05.27 02:09:41
én meglehetősen ritkán kommentelek, pláne index címlap közeli helyeken, a mindent lefikázó kommenteknek sem vagyok nagy rajongója, DE
ez az írás : egy SZAR(büntetőjogi következményeket is vállalok..:)).
lehetne még ezt jobban körül írni, kérdés van -e értelme.
Nem tudom ismered -e, van olyan középiskolás teszt, amiben van két állítás és egy következtetés, a megoldás A, ha a két állítás igaz, és a levont következtetés is, B, ha a két állítás igaz, de a levont következtetés rossz, namost ez a cikk, C ,mert féligaz állításokat tartalmaz, a következtetés meg egy hülyeség.
Azt állítani ,mindenféle indoklás nélkül, hogy a budapesti tömegközlekedés szar, nevetséges(Kedves Róbert, ha tudnád, hogy mennyire, de mennyire nem vagyok amúgy Demszky fan), azt sejtetni, hogy a budapesti tömegközlekedésen suttyó prolik utaznak, szintén teljesen félrevezető, nem igaz, azt mondani, hogy autóval gyorsabban lehet a legtöbb helyre eljutni, mint bkv-val, szimplán nem igaz, azt mondani ,hogy taxival közlekedni megközelítőleg annyiba kerül, mint autóval, szimplán nem igaz megintcsak.Azt mondani, hogy vonattal meglátogatni a nagymamát vidéken ugyan olyan kényelmes(akár Hollandiában) ,mint kocsival szintén nem igaz, mert az ország átlagos nagymamája bizony nem az állomáson lakik, és mint ahogy azt helyesen tetszett állítani vidéken tényleg szar a tömegközlekedés, taxi nincs, ígyhát valami alternatív=kurva kényelmetlen módon kell eljutni az állomásról a nagyihoz,ez sem igaz.
Azzal ellenben egyet tudok érteni, hogy autózni nem különösebben kéne sokat a belvárosban, nem is teszem, nyáron bringa, máskor bkv, hétvégén autó.

ez a libás kiszólás, megy egyszerűen: Minősíthetetlen.
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
andygibb 2010.05.19 16:02:40
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
Itt az ideje, hogy beismerjük: hiányozni fog az MSZP. Minden magyar politikai párt másképp tudja magát égetni, és erre a palettára bizony kell az a speciális tudás, amit az MSZP tud e téren nyújtani. Hogy miről is beszélünk? Hát erről. A hétvégi szocialista…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
BtheBest Egészséges dolgok 2010.02.01 08:30:00
Próbálnám eloszlatni a félreértéseket, hogy szerintem például csak a külsőségek a fontosak, pedig szerintem is igaz az a szólás, hogy az egészség a legfontosabb. Éppen ezért megpróbálnák rávilágítani, hogy mik fontosak ahhoz, hogy egészségünket megőrízzük.   …..
Madonnát a Louis Vuittonnál Lara Stone váltotta, de a 'pop nagyasszonya' természetesen egy percig sem maradt parlagon, hanem a Dolce&Gabbana arca lett a 2010-es tavaszi/nyári kampányukban. Stephen Klein fotóin Madonna visszanyúl gyökereihez és igazán dögösen pózol a kamera előtt…..
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
A Rodarte bemutatót óriási várakozás előzte meg, hiszen mostanában az egyik legmenőbb divatháznak számítanak. A kollekció nem okozott csalódást, látványos volt a kifutó sejtelmes ködössége és a ruhák továbbvitték a tavaly már megszokott vonalvezetést és a…..
Ebben a válogatásban a fiataloknak szóló kollekció képeiből szemezgetek. Nem estem hasra a fazonoktól és a fekete-fehér-szürke-bézs színektől sem. Követelem vissza a drágakőszínekben tobzódó tavalyi telet, mert ez a mostani nem fog nekem tetszeni. Sőt, sokkal több rosszat tudok…..
Imádom azt a laza pimaszságot, ahogy Lady Gaga kezeli a divatot. Most is olyan dolgot visel, amit még eddig senki sem mert megkockáztatni a celebek közül: Jean-Charles de Castelbajac Muppet Show ihlette ruháit. A Kermit-kabát csinos hajpánttal és egy szörnyecskés…..
andygibb 2009.07.24 12:15:35
andygibb 2009.07.24 12:17:41
andygibb 2009.07.24 12:17:51
Hangulat:Ahogy a címben is olvashattátok, ma inkább agresszív, mintsem hercegnős a hangulatom. Sajnos a következő héten kénytelen leszek pár emberrel olyan beszélgetéseket folytatni, amely nem teszi majd őket boldoggá.Ruhák&Smink: Farmer, fehér póló - semmi…..
Eljött az a nyári időszak, amikor a divattal foglalkozó site-okon alig találni valami tartalmas hírt, miközben alig lehet eligazodni az oldalokon, mivel napi 10-15 új őszi-téli reklámplakátot tesznek ki a bloggerek. Én most nem fárasztalak ekkora mennyiséggel titeket, azonban két…..
OurFashion Hétfői körkérdés - 2009.07.06 10:46:00
Hangulat: Hétfős. Nagyon káoszosnak ígérkezik a hét, tele kérdőjeles programpontokkal, pl. Menjek ma PASO koncertre? És szerdán Suhancosra? Lesz olyan ember, aki a városban marad a hétvégén és nem Soundol?Ruhák&Smink: (valójában a szoknya teljesen máshogy néz ki, és a…..
andygibb 2009.07.07 18:20:55
@fashionista: a kollégád szavaival élve:
"celeb lettél"
Aki törzsolvasónk, az tudja, hogy teljesen ráindultam Jeremy Scott adidas Originals kollekciójának egyik darabjára, konkrétan a párduc-pulcsira (aki pedig nem, az tekintse meg itt az ömlengésemet).Most pedig itt egy új Jeremy Scott kreáció - a zsiráfos pulcsi. Nekem természetesen…..
GPS szopás 1-0 2009.06.11 13:03:00
Na vadászok, leálhattok, Dia írt SMS-t, hogy egy tippre 30-35 éves srác (még a múzeum előtt mikor átment volna a szobrokhoz, okostelefonnal a kezében) elkapta, hogy "Megvagy Dia":) Több infóm nincs, Dia biztos beszámol majd az esetről és remélem a vadász is ír majd…..
OurFashion Nyári fiúk 2009.06.11 18:58:46
Azt hiszem a fiúknak alapvetően nincs könnyű dolguk, ha szeretnének maguknak valamilyen ruhát venni. A helyzet viszont talán a szandálok terén a legrosszabb. Hiszen felmerül a kérdés, létezik-e igazi jó fiúszandál. Nem nagy a választék, hiszen járhatnak flip-flopban,…..