Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam_v

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A flashjátékok valaha volt legcukibb madarának kell segítenünk az Up in the Sky-ban, hogy feljusson élete szerelméhez, 1000 méter magasra. Közben el kell kerülnünk a különféle, minket lassító óriási dögöket, meg felszedhetünk érméket, amiért némi extra energiát meg pénzt…..
A szmájlik nem tudnak úszni, így aztán nekünk kell őket helikopterünk segítségével átnavigálni a túlpartra - ez a Transcopter alaphelyzete. No persze nem ennyire egyszerű a dolgunk, mindenféle akadályokat kell legyőzni utunk során. Cserébe a felszedett és kapott aranyakért…..
Ki ne akart volna legalább egyszer az élete során kalóz lenni? Kint hajózni a tengeren, harcolni, mesés kincsek után kutatni? Nos, ma bárki kipróbálhatja: a Pirateers 2-ben (minő meglepetés) belevethetjük magunkat a kalózkodás világába. Eléggé összetett darab, a kihajózunk,…..
Gonosz dolog ez. A napokban olvastam Stöki posztját az iddqd blogon, a legaddiktívabb egyszerű játékokról. Az összesre rá voltam hosszabb-rövidebb időre kattanva, és éppen örültem, hogy a 2048 csak kütyükre van, nem flash, mert így legalább ez kimarad nekem. Hát nem. Itt a flash…..
Kedves Mindenki! Nem vagyok az a szó nélkül eloldalgós fajta, úgyhogy engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg nektek az elmúlt évek minden örömét és szépségét. Nagyon szerettem ezt a blogot, meg az elődjét is, és számomra mindig nagy tisztesség lesz, hogy elmondhatom…..
Folytassuk a hetet egy nem túlzottan bonyolult játékkal, ami amúgy tökéletesen alkalmas arra is, hogy gyerekeket ültessünk le elé anélkül, hogy a lelki világukat vér és zombik tenné tönkre fél perc alatt. A Live Puzzle 2 a mai alany, ami tényleg annyi, amit mutat: egy élőképes…..
A Kamikaze Race csak rövid munkakerülést biztosít, de úgy gondolom, hogy kipróbálni mindenképpen érdemes. A játék lényege, hogy egy autópályán kell végigmanővereznünk saját kis matchboxunkkal, miközben kerülgetjük a többi autót, buszt és egyéb járművet. Néha át kell…..
Remek darab az Ultimate Assasin 2 nevű játék, amiben egy merénylő bőrébe bújva kell megölnünk a főnököt anélkül, hogy a testőrei észrevennének, majd ezután a kijáraton elhagyni a terepet. Csak két képesség van segítségünkre, a láthatatlanság és a gyorsabb futás,…..
Gyerekkorunk egyensúlyozós játékai köszönnek vissza a Tiltben. A játékban a feladat egyszerű – a golyókat a helyükre kell juttatni –, de olykor bitang nehéz: 66 szint van, de már a huszadik körül lehetnek gondjaink. A program kellően változatos, különböző méretű…..
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
Második mai játékunk pedig a Totem Destroyer 2, aminek az első része nagy siker volt nyáron. Emlékeztetőül: egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A játék erősségei a jól modellezett fizika, a most már…..