Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigblogger

24 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bigblogger 75 éves a LEGO 2007.08.11 04:39:00
A LEGO mára már nem csupán egy márkanév, hanem fogalom is. „LEGÓZNI” annyit jelent, mint a kreativitást és fantáziát felhasználva alkotni játék közben.A játék a képzelőerő használatára sarkall, új ötleteket, alkotókedvet igényel, kreatív kifejezőkészséget…..
PHPBLOG Ha már elindult a munka... 2007.04.17 21:42:00
Ha már elíndíttotta a böngésző a munkafolyamatot, akkor dolgozzunk! ismétlés: <? session_start(); ?>Ha már ez megvan írjunk is bele valamit: <? $HTTP_SESSION_VARS["nev"] = $nev; ?> A munkamenet tárolnunk kell, de nem mindegy hova, ezért ezt is adjuk meg az…..
Naponta több helyre is benyújtok pályázatot, kissebb nagyobb munkákra. A munkaadók többnyire meg sem köszönik azt, hogy pályázok nekik, üsse kő!Persze vannak (mint a fehér holló) akik még értékelik is a pályázatomat.E-mailben szoktam pályázni előre gyártott CV-k PDF…..
bigblogger Feltörték a blogomat! 2007.04.11 19:17:00
Igen valóban feltőrték, csak nem ezt, hanem egy másikat.Valamint megtörték a freemail fiókomat is amit soha nem is használtam, csak ha valahova mail címet kellett beírnom például e-mail visszaigazolás céljából!Mivel tudjátok, hogy most jött ki az új freemail és itt a .blog.hu-n…..
Egy 1 köbméteres jégkockát szigeteltek és csomagoltak be a Magyar Természetvédők Szövetsége képviselői, valamint Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Persányi Miklós környezetvédelmi miniszter a passzív házak épületgépészeti követelményei szerint két hónapra a…..
A Demcsák storty mintha leülni látszana. A legrövidebb igeig kormány-szóvivősködőDemcsáknak Zsuzsa észbontó fotói kapcsán a politika más képviselő-hölgyei irányt is megnőtt a kereslet. Athoc felmérés alapján a választók mind a nagy-koalició és az ellenzéki pártok…..
Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes beszéde Fúrópajzs-indítás, 2007. április 3., Etele tér Hölgyeim és Uraim! A rövidesen működésbe kezdő fúrógép tövében – az alagútfúrás kezdetén – ugyanazt ígérhetem a főváros lakóinak, amihez eddig is…..
Nemműködő ADSL ADSL HIBA!!! 2007.03.28 02:32:00
Az elsők között voltunk a városban DSL igénylők között, akkor a maximálisan igényelhető sávszél 384 volt, és egy vagyonba került.Ekkoriban csak az Axeleronak és a Datanetnek volt lehetősége itt szolgáltatni (ezt mondták). Bár a ma elérhetőhöz képest lassú volt, de legalább…..
RE:blog nap kérdése: re.metaspam 2007.03.27 00:26:00
A nap metája szerkesztőségünk ölébe hullott, mikoron is az alábbi emailt kaptuk:Tisztelt Címzett, Szeretném eladásra felkínálni az összeállított, de nem használt email címlistámat, mely 90.000 magyarországi magyarországi vállalkozás, valamint 280.000 magánszemély…..
Elvált vagy válni készülő, anyagilag motivált, kicsit őrült, de önállóan dolgozni tudó munkatársat keresünk.Milyen munka lehet ez? A Délmagyarban jelent meg ez a hirdetés...
Ezt Én BigBlogger írom, de valószínüleg ezt Mo-ról bárki is írhatta volna.Történt, hogy a vadiúj telefonvolalunkhoz zsírúj ADSL előfizetést kértünk. www.t-online.hu/akcio/adsl_junius/adsl_junius.htmlRendje módja szerint (nem online) szerződést kötöttünk a Té pontyban. Az…..
Igazi szemét, előítéletes egy banda vagyunk, amikor azt feltételezzük, hogy az ATV-n március 31-én este 21 órától induló Humorbajnokság a tavasz legkínosabb médiapróbálkozása lesz. Először is, Hofi óta nem ismerünk komikust, másodszor pedig, megesküdtünk, hogy ha ismernénk,…..
Fájdaalommal tudatom tisztelt nagyérdemű olvasóimmal, hogy hosszú szenvedés után tegnap este 22.30 perckor távozott az HDD-m particiójáról a Redmind-i dollármilliárdos által forgalomba hozott operációs rendszer. Ami W2000 névre hallgatott. A halálának szine:  kék …..
A kinevezésén még meg sem száradt a pecsét, máris visszalépett, pedig abban reménykedtünk, hogy folytatja, állíthatjuk ezt a legutolsó blog bejegyzése alapján.Túl sok támadást  kaptam - nyilatkozta. Szerény véleményem szerint helyes cselekedet volt. Mert elég…..
bigblogger DEBEXPO - körkép 2007.03.25 17:21:00
Most először voltam a Debreceni expó-n, mivel azt ajánlották, nagggyon jó lesz, így hát felkerekedtem és elmentem.Már reggel 9-re odaértem. A Főnix Csarnok parkjában Autó Hi-Fi, motorkerékpár-kereskedő, bortermelő kínálta termékeit, mondván építőipari, lakberendezési,…..
bigblogger Demcsák és a PC 2007.03.25 15:26:00
Igen, D.ZS.-ből mindennapra jut egy adag... Tegnap előtti blogozásában, arról biztatja a közvéleményt és a szennysajtót, hogy igenis folytatja, büszke a punirucis fotóira és nagyon bánja a blogjában elkövetett tetteit. Ami mindenkinek szemet szúr a bejegyzésében a PC nem, nem mint…..
hírbehozó 2001. szeptember 11-i 2007.03.15 23:04:00
A magyar sajtó szégyene, hogy hat év alatt nem sikerült kitalálnia egy normális rövidítést erre az eseményre. Az amerikaiak öt perc alatt megoldották a nine eleven-nel. Az MTI irányításával zajló nyelvkonzerválási hadjárat igazi sikere ez a nyelvi förmedvény. Hányinger ilyen…..
bigblogger Kultúrsaláta 2007.03.25 09:45:00
Az alábbi videó mindenképp hozzá tartozik kutúrális műveccségünkhö!Itt a tavasz, dagad a fasz!..
Ilyen névvel újságot indítani már eleve kudarc. Már az elején is alig tudták eladni a lapot reklámajándékok nélkül, most ítt az újabb vásárlás ösztönző akció; ...adjon új nevet a Színes Bulvár Lapnak! Figyelem! Nevezési lap az újságban! A Híd Rádió Zrt. nyilvános…..
Az Életforma.hu internetes portál szerkesztői valamiért úgy érezték helyénvalónak, hogy az amúgy is pocsékul giccses és iszonyúan hamis írásuk címébe egy népies szóviccet is beleszőjenek ("Eljött érted a kaszás, Attila!")...
bigblogger Attila is... 2007.03.24 19:43:00
Minap Szakácsi tegnap meg Kaszás, nem is tudom mi folyik itt. Attila Vágsellyén, Csehszlovákiában (ma: Szlovákia) született, 1960. március 16-án. Szinész-zenész... Nem találok szavakat, isten nyugosztaljon!..
Azt tudtuk, hogy Neumann, Teller nem járak matek órára, e-helyett, mag fizikát (ki-mit) bújták a könyvtárban... Mindketten kitűnő matematikus-fizikusok lettek. Azt viszont többen nem tudhatták (eddig titokban volt), hogy Bill Gates a Redmond-i multimilliárdos sem szerzett diplomát!…..
friss házas a házasság kezdete 2007.03.23 20:04:00
Nos hol is kezdjem...2006-ban arra adtam a fejem, hogy férjhez mentem.Mindösszsen 25 éves vagyok, akarom mondani még csak 24.Ez a mai világban talán korainak tűnik és meglepő is, de nem annyira, mint az, hogy a férjem pedig 23.Nagy szerelemnek indult?Á nem.Érdekes volt a kezdet...Ő is…..
Sajtóközlemény A Fővárosi Önkormányzat 2005-ben – a Podmaniczky Program keretében – három éves útfelújítási programot indított, amelynek eredményeképpen ez év végéig megújul a fővárosi kezelésű utak mintegy 40%-a. Mindez gyorsabb közlekedést, kevesebb kátyút…..