Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferko73

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orange County Choppers baromi drágán gyártja az egyedi motorjait. Sokaknak nem telik a kimunkált chopperekre, biciklis formátumban jóval olcsóbban fabrikálhatnak magának valami hasonlót.     Amerikában divat a nyújtott villás, hosszú kormányos kerékpár, sok cég…..
Kerékagy A 24 karátos kerékpár 2009.02.26 20:44:00
Minden használati tárgyat utolér a sorsa egyszer. Valaki gondol egyet, és csinál belőle egy tök felesleges, de baromi drága luxus változatot.Most itt van egy régi orosz versenybringa aranyba öntve. Talán egy kicsit azért jobban néz ki, végülis egyedi tervezés. A sorját mindenesetre…..
Tiltakozó levelet vittek a Magyar Kerékpárosklub és a Critical Mass tagjai a minisztériumokba. A két bringás társaság az uniós források átcsoportosítása ellen akar fellépni.A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség február elején jelentette be drasztikusan csökkenteni tervezi a…..
Ha egy bringás Koppenhágáról vagy Amszterdamról hall, akkor a városi kerékpározás jut eszébe: széles kormányos, sárvédős biciklik, kényelmes nyergükben ballonkabátos urakkal, vagy lobogószoknyás csajokkal. A Föld szubjektív kerékpáros térképén New York viszont a létező…..
ferko73 2009.02.13 15:21:32