Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jus murmurandi

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
jus murmurandi 2007.04.18 00:10:44
jus murmurandi 2007.04.18 00:26:13
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
jus murmurandi 2007.04.06 10:23:29
Na jó!

Elő a "szakmaiságot". /racionalitást/

Egyet értek a fidesz harmat gyengén hegedűl, amióta gyurcsány hatalmon van.
Boksznyelven nem találja az ellenszerét a hosszú kezének és az ellentámadásnak.
Miért?
Mert könnyen akar nyerni. Másokkal /a néppel/ akarja kikapartatni a hatalom gesztenyéjét.
Fröcsköl, frázisokat szór, gyűlőlködik, bélyegez, botránypolitizál /már szinte csak demagóg és populista módon/ nap mint nap és azt hiszi, hogy akkor megtett minden tőle elvárhatót.
Hát nem!
De ehhez szoktattuk hozzá. Pedig ezerrel kellene dolgozniuk, beadványokkal bombázniuk a hatóságokat,
és nem csak azt mondani, hogy így rossz, hanem amellett hogy megmondják mi lenne a jó /amit mi is tudunk/ mondják el, és tegyék is azt.
De ne azt várják, hogy minket viperázzanak le, hogy minket vessenek tömlöcbe.

Teccik érteni elnök úr?

Nem a gyűlöletet kell erősíteni, mert az már úgyis megvan, és a dolgok állása szerint most a "jobb oldalon" vannak többen. De nem azért mert ők a tutik, hanem mert most ők látszanak a kissebbik rossznak.
És ez baromi nagy gond.
Mindenki tudja a lelke mélyén, hogy ebből az országból politikai futballhuligánokat csinált a politikai elit.
Hát a f....m küzdjön értük.
Én magamért és a családomért és mindenki nyugalmáért akarok küzdeni.
Elég volt a hazudós és kevésbé hazudós politikusokból, mintahogy elég volt a gyűlölködő és kevésbé gyűlölködő politikusokból is.
Én nem akarok az a politikai futballhuligán lenni akik ha kellő létszámot elérnek, akkor a hátukon be lehet jutni a hatalomba.
És elég volt a fasz és impotens politikusokból is.
És mivel egy hazudós és a hatalommal visszaélő me. van most az ország nyakán, ráadásul már a vérünket szívja és közben kajánul, szemtelenül! mosolyogva mondja hogy ez reform.
Hát momentán és legfőképpen belőle volt elég. De ezekhez menet közben mi kevesek vagyunk, és a fidesz is kevés.
Édes kevés.
jus murmurandi 2007.04.06 11:06:11
Ouroboros 2007.04.06. 10:45:01
fuhur 2007.04.06. 10:03:01

"Ezek után főleg nem értem, miért veszítette el szinte direkt a választást. Soha ilyen könnyen választást nem lehetett volna nyerni, 16 év legrosszabb kormányzati teljesítménye után. Rengeteg hiba, elbaszás, bőven lett volna miből mazsolázni. Ehelyett elővették a Mikola--Semjén--Wittner hármasfogatot a lista előkelő helyeire.
Hogy lehet ennyire elbaszni egy menthetetlenül nyerő helyzetből nem direkt?"

Nem direkt is, meg direkt is elbaszták.
Direkt azért mert tudták, hogy nagy az ikerdeficit, hiszen a Járai folyamatosan tájékoztatta a fiúkat és ők is a pórnépet.
Nem direkt pedig azért, mert valszeg azzal taktikázott így a viktor /vagy a fidesz egésze/, mert hogy ebbe úgy is bele fognak bukni a szocik és akkor nem nekik kell magyarázkodni, hogy mi a fasz van itt, hisz aztat mondták hogy dübörög a gazdaság.
De meg kell állapítani, hogy orbán népítélő képessége harmat gyenge. Valszeg valószínűség számítást meg nem tanult és nem is járt utána. Egy agyon adósodott népnél nincs jobban kiszolgáltatva senki.
Úgyhogy a nép "elfelejtett" felkelni az ő kedvéért.
Miért?
Mert van még mit bőven veszítenie.
Kedvenc mondásom: Csak az képes bármire, aki már mindenét elveszítette. /egy filmben monták/
Így hát, nem maradt más neki, mint a szokásos frázis puffogtatás.
Hozza a formáját. Könnyen kiszámítható lett, és egy dörzsöltebb ellenfelet kapott, aki nem csak kíválóan hazudozik, de jól is tud taktikázni
Itt rend, már csak orbán és slepje nélkül lesz.
Kívánok mindenkinek egy olyan kormányt, akit a 4 év ciklus közben észre sem veszünk, és a ciklus végén újra tanulgatni kellene a nevüket, ja és közben a gazdaság az valóban dübörögjön.
Mert ez lenne a normális, egy jól működő demokráciában.
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
w Kénkő újratöltve 2007.03.30 02:52:00
Erre nemhogy a betegágyból, de a ravatalról is felkapnám a fejem. Sőt onnan pláne. Van pokol! A pokol egy valós hely, ahol azok égnek, akiknek nem sikerült elhinni, hogy ez tényleg így van. Benedek pápa kifejezetten cáfolja azt a gyanús modern állítást, hogy ez a mese igazából…..
w Az Isten nem elég 2007.03.23 07:00:00
Ne menjünk el rezdületlenül a megindító emberi történet mellett: Szabó Tamás katolikus tábori püspök lemondott, mert beleszeretett egy nőbe. Tele vannak az újságok és tévék tök üres szerelmi szálakkal: Kóka Jánosnak csaja van, Rogán Antalnak is csaja van. És akkor mi van?…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..