Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mycus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinga Goes to Amsterdam A Chili 2010.05.10 22:03:00
Tegnap elhatároztuk, hogy felhagyunk a "tízpercreberakomamikróbaéskész" kajákkal és főzni fogunk. Mégpedig chilis babot, mert azt Zsófi istenien tudja elkészíteni. E nagy ötleten febuzdulva felkerekedtünk és elmentünk az Albert Heijn-be (ami olyan kb mint a Kaiser mondjuk),…..
A pálya közelében sem akartam maradni az osztrákok elleni mérkőzés után – mondta Ladányi Balázs, amikor azt kérdeztük, megnézte-e a finn–szlovákot. A csapat gyengén játszott, de van két napja, hogy összeszedje magát a dánok elleni csatára. "Pénteken valami…..
Korábban is megszavaztattuk olvasóinkat arról egy-egy torna után, melyik magyar játékos teljesítménye nyerte el tetszésüket leginkább, most sem teszünk másként. Előszelekció nincs, valamennyi olyan hokisunkat beletettük a gépbe, aki jégre lépett Rigában. ..
Mycus 2009.02.12 13:40:58
@D. Gromov: szép is a rózsaszín vattacukor :)
Férfi olvasóinkat előre figyelmeztetjük, a következő videón az Edmonton Oilers veterán kapusa, Dwayne Roloson ott és úgy üti meg Dan Clearyt, a detroiti csatárt, hogy a felvétel megtekintése görcsös összerándulást okozhat. A sportszerűtlen tett kiállítást eredményezett, a…..