Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bala78

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
bala78 2009.02.09 14:23:57
most jöttünk haza Chamrousse-ból. szintén Exit Tours szervezés. Először voltunk velük, de semmivel sem kaptunk kevesebbet, mint az előző 4 francia sielésünk alkalmával.
Aki már volt francia apartmanban az pontosan tudja mire számítson: tipikus 6fős apartmanba 1db emeletes ágyas egy francia ágyas szoba van és egy nappali konyhával és kanapéval. Konyha fölszerelt nálunk eddig mindig megvolt a 6tányér és a főzéshez szükséges edények.
Nálunk most kivételesen mindenki betartotta a csomagkorlátot. Nyilván ha a Kedves utasok figyelmen kívül hagyják a csomagkorlátot és zsák krumplit, meg tálca söröket akarnak kicsempészni, nem fog beférni a cuccuk. Nem véletlenül van a repülön is korlátozva, a poggyász. Az iroda helyében én minden plusz csomagért beszednék 5-10rugót(bár tuti az is itt kötne ki a Homáron).
A franciák mentalitásával sem volt soha semmi gond: amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.Az emberek 90%-a sielni megy a hegyekbe akik, este pihenni szeretnének. Mi sem örültünk volna ha a mi ablakunk alatt piáltok és ordibáltok. Észre kéne venni, hogy nem a franciáknak kellene alkalmazkodni, hozzátok hanem nektek hozzájuk barátom. Ha ök nem isznak az utcán akkor ne igyál te sem!
Egyetlen kellemetlen élményünk volt.A visszaindulásunk 4órát csúszott a kauciók miatt: az esti sörözések vége 1-1 apartmanban falátszakítás, ajtóletépés és poroltás volt. Szóval mielőtt beírsz ide, nézz magadba ember és ha minden ok csak utána vádaskod!