Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OCONOR

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
OCONOR 2013.02.03 11:24:54
@Xebulon:

Őszintén kicsit morbid, de tökéletes poén.
Egyet értek veled.
OCONOR 2013.02.03 11:30:43
@Ló Elemér:

Ágyútalp nem akárkinek jár !!!
OCONOR 2013.02.03 11:33:14
@Dr. GGG77:

És 5-6 évesen folyékonyan olvastad a napi parancsot.
Biztos kisdobos voltál!
Az 1935-ös Rolls-Royce Phantom 181 ezer dollárért, vagyis körülbelül 38,3 millió forintért kelt el egy árverésen Arizonában. Ráadásul 30%-al többért vették meg, mint amennyi a legmagasabb árbecslés volt. Lady Nancy Astor volt az első női képviselő a brit Alsóházban, híres…..
..
OCONOR 2012.12.10 08:51:36
@vnbmhjtkzi: Te kis "karakter gyilkos", nem jó helyen ügyködsz!
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
OCONOR 2012.12.02 20:36:02
@Dr Jozef Vengloš: Akkor kezdj el aggódni, ha a szőröd helyett a farkad kezd ágaskodni.
A váratlan hidegfront, és főleg a szélvihar, zárt térbe kényszerített mindenkit, így az ellenzéki politikusokat is. Nagy szerencsénkre nem ugyanabba a zárt térbe. Na és mire gondol az ember zárt térben? Hát persze, hogy arra. Két friss, pompás példa, egy ártatlan és egy…..
 Az xnews.hu egy közérzeti bulvárlap lesz. Már nem csak a környezetünkön, hanem a saját bőrünkön is egyre jobban érezzük, hogy közös dolgaink nem igazán mennek a legjobb irányba. Lassan lassan már kérdezni is bűn lesz és akin nincs narancssárga blúz az másodrangú…..
OCONOR 2011.10.07 17:47:22
@Karipapa01:

KARIPAPA01 MEGTUDOD VÁLASZOLNI NEKEM AZT A KÉT

EGYSZERŰ KÉRDÉST, HOGY MI AZ A

PROLETÁR DIKTATÚRA ??????????????????????????????

ÉS MI AZ A

DEMOKRATIKUS CENTRALIZMUS??????????????????????

Ha igen és ismered a fogalmakat akkor nem értem miért irkálsz itt érvek nélküli ...............geket!
OCONOR 2011.10.07 18:17:03
Tehát gőzöd sincs ezek szerint te visszasírod a régi rendet.
Itt van némi útmutató, hogy meg is értsed a lényeget

A proletárdiktatúra azon átmeneti időszak, melynek során a proletariátus a munkásosztály a vele szövetséges parasztsággal és értelmiséggel a kezükbe ragadnak minden hatalmat a tőkés társadalmakban fennálló burzsoá uralom lerombolása érdekében, és ezzel lehetővé teszik az átmenetet egy osztályok nélküli társadalomba

Röviden a munkások kizárólagos és egyedi hatalma a társadalomban, az országban!!!!!!!!!

A demokratikus centralizmus olyan szervezeti működési és irányítási alapelv, mely célja szerint biztosítja, hogy a döntések az érintett tagság legszélesebb körének véleményét tükrözzék, egyúttal azok végrehajtásában a szervezet tagjai egységesen vegyenek részt.
A demokratikus centralizmus a deklarált működési alapelve a kommunista pártoknak, illetve a kommunista országok egész politikai intézményrendszerének. A kommunista diktatúrák gyakorlatában azonban szinte kizárólag a döntéshozatal hierarchikus jellege és azok egységes végrehajtása érvényesült, így az elv valójában a diktatórikus hatalomgyakorlás egyik eszköze.

Röviden és a gyakorlatban azt jelenti, majd mi innen a központból mindent megmondunk.

Karipapa és tudod kiknek volt ez a működési alapelve a társadalom vezetésében, NA?

A volt szocialista országokban működtek így

Ha csak egy kicsit figyelsz a történésekre, akkor látni fogod, hogy most is ezt az elvet követi hőn szeretett kormányod csak most demokratikus körök diktatúrájának lehet, nevezni demokratikus centralizmus KÖZPONTOSÍTÁS meg úgy látszik nekik is bevált.
Ha ezt átlátod, híd el okosabb leszel
OCONOR 2011.10.07 18:39:34
@Karipapa01:

Jól van igazad van nem birkózom tovább megyek pókerezni az jobb
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
OCONOR 2011.08.21 13:16:39
@lesszi: ne keverd bele a "családját"
OCONOR 2011.08.21 20:58:35
@mesélek:
Ha lennél kedves pontosítani és részletesen beidézni, mert biz isten nem találom.
Ha valóban nem figyeltem, akkor bocsánat, tanulok belőle, ha az ominózus rész idéző jelek közötti, akkor majd később válaszolok.

Tehát mit is írtam m-el amit n-el kellett volna.

Előre is köszönöm.

Várom a választ
OCONOR 2011.08.21 21:46:40
@mesélek: Hát hogy írtad, mert ebben az estben..............

Azért beidézhetnéd mert így ez olyan fideszes lejárató módszernek tűnik.
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
OCONOR 2011.05.12 19:46:32
@fran7: Értelek!
Most már csak azt nem értem, hogy ha nincs semmilyen negatív vonása, tulajdonsága, akkor miért ír róla mindenki pejoratív jelzők sokaságával. Mit vétett e szegény pára ?
OCONOR 2011.05.12 20:00:07
@pushpang:

Na hát erre nem is gondoltam !!!

CSAK ERRE:

Panem et circenses (Kenyeret és cirkuszt)
OCONOR 2011.05.12 20:06:13
@Dr Betty Boop: Igen egyetértek.
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
OCONOR 2011.05.10 10:58:22
@spontan:

" Ezek a nők nagyon is passzolnak Alekoszhoz."

Miért kell megsérteni ezeket a nőket, azzal, hogy Alekoszhoz hasonlítjátok Őket.
OCONOR 2011.05.10 10:59:55
@TomBennet:

"Nincsen semmi gond ezekkel, hozzák az Alekoszhoz passzoló színvonalat."

Toronymagasan felette állnak
OCONOR 2011.05.10 11:30:24
@kakyman:

" Jaj hagyjuk már, jók ezek a csajok csak divat fikázni! 3-4 egészen ígéretes köztük - nem agyi szintre gondolok - szép nagy melleik is vannak. Az átoperált "hölgy" és pár kivételével én mindet szurnám! Remélem Alekosz is fogja!"

Hogy Te fogod azt nem tudom, hogy Alekosz nem fogja az biztos.

Szandika -hiteles forrás- szerint Alekosz nem tud coitálni,( nemileg közösülni, b.....ni) mert olyan pici a penise ( pénisze, kukija, bögyölője, fütyije, férfiassága, stb) állítólag 7 centi az az HÉT centiméter. Ha igaz Szandika állítása, ezzel még ön kielégülni is nehéz mert a görög marka is nagyobb!!

Az egyik bulvárlap azt írta,(belső forrásra hívatkozva) hogy Alekosz naponta többször onanizál, maszturbál ( veri a f...t). Erről a sexuál pszichológia azt mondja, a gyakori ön kielégités szexuális zavarokat okoz. A férfi ember bögyölője nehezen merevedik meg, ugyanakkor rafináltan hamar 05-10 másodperc alatt köpköd. Ha így van, Alekosz csak rövid jeleneteket lesz képes produkálni és így a vágók fognak összeszabni, valami aktusnak sem nevezhető "látványt.
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
OCONOR 2011.05.06 18:49:56
@kéne egy nick:

""" Ha már ennyire okos vagy. :-)
Látom, hogy a helyesírási szabályzatnak már sem jutott hely a "honod" alatt. :-) """""

Jogos ! Nem végeztem gyors és gépíró tanfolyamot.
Elég gyakran elütöm a billentyűket.

Végül is értékelem a lényeglátásodat, most aztán jól megaszontad (ez kicsit parasztos de találó) nekem, megérdemlem.

Megnézted a mondatszerkesztésedet, a szavak sorrendjét. MÁR SEM !!! Ez most akkor mi?

Na erről ennyit, ha érdemi tartalmi belekötés nem megy, gyerünk egy kis nyeltankodás. Gratula mert jogos a javítási szándék, de esetleg egy kis érvelés, vita. Ja az nem . Akkor meg?

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Keresd meg mit jelent!

Máskor is várom a javítgatásaidat, csak légy pontosabb.
OCONOR 2011.05.06 18:51:58
@kéne egy nick:

Hübbe gyors !!!!!!!!!!!
OCONOR 2011.05.06 18:55:59
@OCONOR:

NYELTANKODÁS = NYELVTANKODÁS

Látod @kéne egy nick: nekem is megy ez !!!
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
OCONOR 2011.02.04 17:03:48
Kedves puszták éhes vándora.

Rendkívül értelmes és velős hozzászólást írtál. Sajnos, ahogy végig olvastam a hozzászólásokat elszomorodtam. Tehát ennyire sokan nézik a "műsort" és még kommentelni is veszik a fáradságot. Senkit sem fogok minősíteni a kommentezők közül. Mindenkinek szíve joga azt és úgy írni, ahogy azt Ö gondolja. A hozzászólás mindig azt minősíti, aki azt írja. A valóvilág tv műsort - elégé el nem ítélhető módon - kezdetekor néztem. Még az is előfordult, hogy kicsit tetszett. Aztán egyre gyakrabban vettem észre, hogy amit nézek az nem is az, mint ami lenni akar. Mindent ami, az emberi aljasság legjava, bemutatódik. Ez nem való világ ez feje tetejére sem állított ...............? !
Aztán eljött az az adás nap, amikor a lakók valamin összebalhéztak és kettészakadt a társaság. OLIVÉR tréfásnak szántan, de kissé idegesen, Évának megmutatta mit kell tenni az ellen tábor tagjainak nyughelyével, letolta gatyáját és meztelen seggével ráült ellenlábasa fekhelyére és egy jól formázott flatus-t ( fingot) helyezett el az ágyneműbe, Ezt követően Évának buzdítólag magyarázta, hogy a kispárnájukkal is ezt kell művelni oly módon, hogy az anus-t (ánusz magyarosabban végbélnyílás, parasztosan segglyuk) kell rámozgatni és akkor minden meg van bosszulva !!
No, ekkor döntöttem úgy élek szabadságjogaimmal, a szabad választási lehetőségeimmel és a jövőben nem kívánom figyelemmel kísérni ezt a tv műsort. Isten, ha van, látja lelkem nem is néztem, és ha hazudok, majd megbüntet.
Az esetet azért tartottam kiemelten érdekesnek, mert a szabályok betartása a kommentek témája. Szabály !!! Apropó ha én szándékosan valakit coli (koli ) baktériummal megfertőzök függetlenül attól, hogy az illető megfertőződi e vagy sem, beteg lesz e vagy sem, az egészségét közvetlen veszélynek teszem ki, ez pedig bezony ám BŰNCSELEKMÉNY. A coli baktérium a feces-el (széklettel) együtt simám rákerülhet a villatársra, mivel kispárnáról van szó így az ajkaira majd nyálkahártyára és így tovább, kész a baj. Csak azért voltam ilyen kimért, mert aki érteni akarja az érteni is fogja.
Szerény véleményem szerint ezt kéne visszajátszani a villatársaknak, s meglássátok nem kéne, manipulálni lenne ott olyan műsor, hogy a nézetség a kínai tv is lenyomná. Ennyit OLIVÉR nagyságáról !!! Persze akinek Ö a kedvence az én okoskodásom miatt el ne hagyja. Hogy is mondta Olivér a kezdetek kezdetén, most alapozom meg az anyagi egzisztenciámat. Üzenem neki hosszútávon a módszere, stílusa kudarcra van ítélve, mint SEGÁL-é. Higgyen nekem elég öreg vagyok.

Az RTL részére van két perverz ötletem, hogy hogyan lehetne doppingolni a műsort.

1. Rendezzenek egy igazi éles IQ tesztelést hiteles szakemberekkel, majd az eredményt értékeljék műsoridőben villalakók előtt. Ez sok mindent megvilágítana.

2. Csináljanak egy poligráfos – a köznyelv szerint: hazugságvizsgálat- vizsgálatot, majd az eredményt ugyancsak értékeljék a villalakók előtt, garantálom soha nem látott események fognak történi a villában.

Bocsánat a szószátyárkodásért - szófosásért-, akinek nem tetszik, ne olvassa !!
A múltból, de leginkább a közelmúltból okulva és Kettes mementójának elolvasása után azt gondolom, hogy OV kezébe akadt egy számviteli könyv. Beleakadt, a szeme meg a piaci és a könyv szerinti érték, mit olyan, közti különbség tényén akadt meg. Meg azon a megállapításon,…..