Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cucuka75

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1992-ben a Fővárosi Közgyűlés a kormánnyal közösen nemzetközi tendert hirdetett a Dél-Buda-Rákospalota közötti ún. 4-es metróvonal építésére. Demszky már 11 éve vakít minket. Még 3 év. Már csak 4 év. Türelmetek kérem. Bl-bla-bla: "A korábban tervezettnél…..
Nagyobb kihagyás után a blog kedvence, Kolor újra jelentkezett. Bár ne tette volna... "Kolompár Orbán pénteken, Kiskunlacházán újságírók előtt részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozói, barátai, ismerősi számára. Egyben kijelentette, hogy visszautasítják a…..
Index-es főcikk, sőt, egyenesen egy interjú Vona Gáborral?! Mi történik itt? Csak nem úgy kelt fel a kedves Index-es szerkesztő, hogy ma van a Kiegyensúlyozott Objektív Újságírás Napja? Az interjút elolvasva látszott, hogy a riporter próbálja szorongatni Vonát. Ami…..
Egyre pofátlanabbak ezek a mi rettegő cigányaink. Szombaton történt, hogy egy ballagást követő családi eszem-iszom során nézeteltérés támadt a rokonok között, kézzel-lábbal, kövekkel és botokkal egymásnak estek: "Az indulatokat csak nagy rendőri erővel sikerült…..
cucuka75 2009.06.17 14:17:39
@Geza:
Ezeket Te honnan szeded? Annyira belemerültem a kommentetbe, hogy a munkahelyemen felpattantam és előkapkodtam a telefonomat az övtáskámból!! Persze kollégák röhögnek és én (mint nem erre szakosodott ember) 10 másodperc fölötti zintidőt teljesítettem! :-)
cucuka75 2009.06.17 14:43:06
@Geza:
Annak idején én a (II. világháború alatt Erdélyt megjárt, légvédelmis) nagypapámmal lövöldöztem varjúra+a szomszéd kiteregetett klotgatyájára suttyomban! Azóta nem volt fegyver a kezemben,meghagyom azoknak, akik értenek hozzá és van gyakorlatuk! DE ezen post alapján egy kicsit elbizonytalanodtam!Vagy mégsem? :-)

Egyébként ha már a rendőrség munkájáról/problémáiról beszélünk tudom ajánlani mindenkinek Tarjányi Péter: Meglátni és megveretni c. művét, amiben nagyon jól leírja a sündőrök morális problémáját ÉS a politika hozzáállását a rendőrséghez. Tényleg nagyon érdekes könyv, kb annyira mint Moldova:Bűn az élet c műve! Mostanság már Tarjányi rendőrségi szakértőként szokott nyilatkozni "sajnos" a TV2-n! De számomra Ő egy hiteles ember, még főkapitánynak is el tudnám képzelni!
Vastagbőr A rakamazi öngól 2009.06.16 11:01:00
2009. január 4.: A cigányságot fenyegető néhány plakátot rakott ki valaki a Magyar Gárda nevében a szabolcsi Rakamazon hétvégén. Ezek hatására a helyi romák spontán demonstrációba kezdtek. Több tucatnyian gyűltek össze, voltak, akik kapákkal, kaszákkal és más…..
Vastagbőr Gusztos for Prezident? 2009.06.08 13:01:00
Jaj, hát már megint egy 2,16%-os törpepárttal foglalkozunk?! Az Inforádió értesülési szerint felmerült, hogy Gusztos Péter lehet a jelölt az SZDSZ elnöki posztjára. Ugye Fodor Gábor felajánlotta a lemondását, és az SZDSZ vezetői összeülnek eldönteni szombaton,…..
Vastagbőr Licit "A testre" 2009.06.04 10:01:00
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van lejjebb, Obama rémálma, a pumpaszájú Maria Geronazzo a pornófilm, a könyv, és a tanfolyam után valami új, ám teljesen profiljába illő dologgal próbálkozik, hogy pénzt keressen. Hál'Istennek nem kezdett politizálni, ahogy megígérte, hanem…..
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
cucuka75 2009.05.21 14:57:04
@zero:
Ha azt mondom: "Barátaim húzzunk bele!", szerinted hányan fognak szemen köpni??? :-)
cucuka75 2009.05.21 15:04:48
@WT:
Jobbik: A jó, a rossz és a csúf :-)
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..
cucuka75 2009.05.15 13:58:12
@Lillycat:

Gratula a Tudósoknak, nagyon jó,majd beszartam rajta!!

Meg ezen:

OFF

http://www.origo.hu/itthon/20090511-oroszlany-lovari-cigany-nyelvet-tanulnak-a-rendorok-komarom-esztergom-megyeben.html

ON
Érzékelhető, hogy sorban telik be mindenkinek a pohara. Dolgozunk vég nélkül (a munkahelyen pénzért, otthon csak úgy igényességből), de gyarapodásra esélye sincs az átlag magyar állampolgárnak, a rezsi és a kaja elviszi a jócskán megadóztatott fizetés nagy részét, egy…..
A SZDSZ remek EP választási plakátjai szokás szerint megmozgatta az emberek fantáziáját. (A plakáton szereplő két arc közül a szabad, demokrata valószínűleg ez az alak, a brutális-radikális meg ez az alak.) Mellesleg gartulálunk az SZDSZ-nek, akik ma leadták az OVB-nek az…..
cucuka75 2009.05.05 15:14:40
Bocsi zero, de szerintem ez is megér egy posztot:
www.fn.hu/baleset_bunugy/20090504/bakancsot_kapott_draskovics/

Főleg a Drazsé kijelentése:
"A csökkenés drámai, szinte valamennyi bűncselekményi kategóriában érzékelhető, érzékelhető az ország valamennyi térségében, megyéjében, különösen azokban, ahova a rendőri erőket ezekben a hetekben-hónapokban koncentráltuk."

Kérdezem mi a végkifejlete a következő eseteknek:
-olaszliszka (tanár)
-kiskunlacháza (Nóri)
-veszprém (Cozma)?
Még mindig a Bajnai-beszéd hatása alatt állok ... ó, de jó lesz, hogy végre együtt sírhat, együtt örülhet az ország minden lakosa. Együtt örülhetünk például Boldvai Lászlóval, az MSZP salgótarjáni képviselőjével is. Boldvai a megyei szoci nagykutya, az MSZP Nógrád megyei…..
Sosem volt még aktuálisabb! Holnap, március 21-én lesz az Antirasszista Világnap! 1966-ban jelölte ki az ENSZ március 21-edikét az Antirasszizmus Világnapjának, ezzel állítva emléket egy 1960-ban Dél-Afrikában történt, vérfürdőbe torkollott apartheid-ellenes demonstráció 69…..
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..
cucuka75 2009.03.09 13:30:18
A www.jmpoint.hu oldal alapján kéne csinálni egy cigóknak (bocsánat romáknak) szóló közösségi oldalt!

Könnyebb lenne rájuk vadászni! :-)

Egyébként nem hittem a szememnek a jmpoint.hu láttán!
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
cucuka75 2009.02.27 13:24:02
Azért ez az oldal is odabasz az embernek, vagy legalábbis nekem rendesen:

www.kormanyszovivo.hu/page/valsagkalauz/

Válságkezelés magyar módra!

Egyébként kiváncsi lennék, hogy az elbocsátás előtt álló 550 (BC) illetve 870 (DAM) ember közül hány hallgatta végig feri dzsemboriját? Szerintem egy sem, mert kimiskárolva jött volna haza! :-)
"Rendőrökre támadt egy afro-amerikai család az atlantai Wall-Mart áruház parkolójában. A New York Times információi szerint a járőrpáros azért akarta igazoltatni a család egyik tagját, mert autójával szabálytalanul a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre…..
cucuka75 2009.02.25 15:12:18
@dszg:
Gondolom adófizetői (értsd: MI) pénzünkből?Még egyet védünk? Pofám leszakad!
cucuka75 2009.02.25 15:25:29
Hol van még az Európai Parlamenti választás? Sólyom László még ki sem írta a választást, de az SZDSZ (ki más?) máris megkezdte a kampányt. Az összelopkodott (Strabag) pénzt csak el kell költeni, minek kamatozzon a Kajmán-szigeteken? Eleve visszataszító, hogy amikor megint…..
Csa hogy meglegyenek így egyben, egy oldalon: Lasancz Zoltán rendőr ezredes, főkapitány-helyettes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója: "Az enyingi bűnözőcsoport nem bűnszövetségben, vagy bűnszervezetben követett el bűncselekményeket, ezért nem…..
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
cucuka75 2009.02.09 13:43:29
@Carnivora:
Ez nagyon kemény:
"elkövető vélhető roma származása"!Küldjön már valaki szerencsétlennek képet az elkövetőről!
Ez tényleg ennyire hülye!?!
cucuka75 2009.02.09 15:28:44
@Andaxinház:

Na oké, de azért a név már megint csak utal valamire,nem?? :-)) Akár milyen agyon-szolizot!! :-)
A korrupciót a kormány egész egyszerűen nem akarja visszaszorítani, sőt, még átláthatatlanabbá tenné a Közérdekvédelmi Hivatal gründolásával, ami a Transparency International szerint csak a közpénzek felesleges pocsékolása, mert a rendszer nem lesz tőle se jobb, se…..