Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManóandMacc

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Lanvin 2010 tavasz/nyár 2009.12.23 16:30:00
Egy reklámfotót láthattok a Lanvin 2010-es tavaszi kampányából.Érdekes és figyelemfelkeltő az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin által készített kép.Szerintem határozottan jó.Szerintetek?(kép: fashionindie)..
ManóandMacc 2009.12.23 21:53:53
A Bécsben élő és alkotó Albert Exergian grafikus dizájner legújabb projektje, a tévékben világszerte nagy sikerrel futó friss, és annyira ugyan már nem jó szagú, de mind a mai napig sokak szívét megdobogtató sorozatokhoz tervezett pósztersorozat, a munkásságára kezdetektől…..
       Advertising Agency: JWT Kuwait Creative Directors: Alessandro Antonini, Mark Makhoul Photographer: Tommy Morris Retoucher: Nabil Kamara Published: August 2009  ..
Manapság az információt tartják az egyik legértékesebb "árucikknek"; csak azokhoz az emberekhez nem jut el valamilyen formában a tudás, akik remeteként élik az életüket. Megszámlálhatatlan mennyiségben léteznek például szabadegyetemek, ahol ha igazán akarjuk elegendő…..
Átjáró Friss blog.hu sablonok! 2008.10.28 13:24:00
Az Addict-ot a kezdetektől fogva olvasom, főleg Reklámbuzi epés-elmés posztjai miatt. Tőlük a hír, hogy a blog.hu új sablonokat tett közzé, tévedés, Serab kommentben pontosított, a sablonok a bloghusablonok.hu csapatának munkái, önálló, független kezdeményezés. Meglevő…..
ManóandMacc 2009.11.11 17:47:27
@KontóTamás: Hello ! Ugyan ez a problémám nekem is ! Letöltöttem az Elegant Grunge témát három különböző böngészővel a "blogsablonok.hu" helyről , de html-nek híre hamva sincs!!! Pontosabban van egy olyan, hogy "sablon.html" , ez viszont egy firefox doku, amire ha ráklikkelek , ezt látom : "file:///C:/Users/KTMACI~1/AppData/Local/Temp/Rar$EX01.944/elegant-grunge/sablon.html" !!! Ezzel mit tudok kezdeni ? Egyébként a fenti útmutatód szerint csináltam mindent , csupán a "html" kódot nem tudom feltölteni ! Kérlek segíts ! Előre is köszönöm !
Apád nem volt üveges! Doors of M. 2009.11.04 11:05:00
Volt már szó róla, mennyire fontos egy lakás esetében az ántré és a gudbáj, vagyis az előszoba fílingje. Megtisztelő felkérést kaptam két ajtóbetét elkészítésére (ha bárkinek van hasonló késztetése, kérem, ne fogja vissza magát :), melyek miután elfoglalták helyüket…..
Talán három éve lehetett...A körúton kolbászoltam hazafelé éppen a Művész mozi előtt, gondoltam beugrok egy Pesti Estért. Szeretek olykor betévedni oda. Nemcsak a plázákban található hyper mozik kínálatától harsányan differenciáltabb, csak itt megnézhető filmek miatt, hanem…..
A Londonban, 1974-ben született gyermek olyan volt mint a többi átlagos kisfiú.Egy különbséggel ! Nem beszélt.Mindene megvolt hozzá, mégsem tette. Nem focizott a többi hasonló korú sráccal, nem lógott a haverjaival a londoni utcákon, nem teremtett kapcsolatokat, nem voltak barátai,…..
multikuúltourhaus Enter 2009.11.03 00:16:00