Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokinak

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nos, lassan két és fél hónapja, hogy hazaértünk Hollandiából, így ideje lezárni a beszámolósorozatot. A hétfő nem telt nyaralás szerűen, de azért azt nem mondhatom, hogy eseménytelen volt. Sajna a délelőttünk ráment a reptér, WizzAir hívogatásra, hogy most még is mi…..
Sokat gondolkodtam rajta, hogy mégis mi az, amit itt nem lehet kapni, Magyarországon meg igen. Lengyelországot is menthetetlenül utolérte a globalizáció, és elvileg minden van. De csak elvileg, mert ha az ember fél évig figyel, talál hiányosságokat... Sejthetitek, hogy nincs magyar…..
Bedegeg, azaz betegek vagyunk. Úgy be van dugulva az orrom, hogy üvöltve horkolok, ahogy az egyik kedvenc humoristám mondta a showder klubban magáról. De ez még nem minden, el is ment a hangon, csak néha nyomokban tűnik fel. Ilyenkor a hangszínem Luis Amstrongra hasonlít leginkább. Ennek…..
         Egy reményeink szerint állandó rovatunkat indítjuk most el, a zakopanei éttermek szubjektív (magyar szemmel és magyar pocakkal) tesztelésének beszámolóját, hogy tudjátok, hova érdemes menni, ha jöttök.Elsőre egy tipikus helyi…..
 Ma péntek van az első itt töltött hetünk vége. És ma is voltam a helyi só hivatalban. Az anyakönyvvezetőnél, aki úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint a mesékben a bürokrata. Van egy hatalmas iróasztala, kövér és kopasz, ráadasul minden második mondatot elfelejti,…..
 Kedden sem lett sokkal szebb az idő, de nem is nagyon jutott rá lehetőségünk, hogy vele foglalkozzunk. 10-re mentünk – ó kellemes szunyálás – a munkahelyünkre. A nap innen ügyintézésbe torkollott, hogy kit hogy a legjobb alkalmazni. Szóval irány a Polgármesteri…..
Kedves Idegen, aki ide tévedtél a blogunkra. Egy fiatal házaspár: Gabi és Marci vagyunk, de barátaink Gyopárnak és Csomnak hívnak. Egy nap gondoltunk egy nagyot és elköltöztünk Budapestről Zakopanéba, a Tátra magas hegyei közé. Blogunk erről mesél. Már régóta mehetnékünk…..