Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szavapart

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ vasárnap este megtelt kisírt szemekkel, sokkos állapotokkal, tönkretett életekkel, válogatott káromkodásokkal, dühvel, keserűséggel, öngyilkossági hajlammal és frusztrációval, és bebizonyosodott, hogy George R. R. Martin egy perverz, szadista vadállat. Mármint ha komolyan…..
szavapart 2013.06.05 10:41:17
@Ahmet: Igazad van, lehet az író sem tudja, mi lesz a vége. Az eddig megjelent könyvei alapján viszont nem tartom valószínűnek a boldog, rózsaszín befejezést.
Nem lenne jellemző.
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
szavapart 2012.11.22 13:35:25
@Szavazz te is Árpy-ra!:
A Nyugdíjas Mami Klub nem az interneten jelenik meg, hanem a bolt előtt vagy a parkban. :)
Nekik biztosan tetszik a Király fia.
Hallani meg..... ugye a kor. :)
Dr. Schmitt PálMagyarország köztársasági elnökeI. Kerület, Sándor-palota1014 Budapest, Szent György tér 1.Tisztelt Elnök Úr!Most volt alkalmam áttekinteni, hogy Ön egynapos gondolkodás után miként reagált az 1992-es doktori disszertációjának plágiumgyanújáról készített…..
Bármilyen hihetetlen is, egészen egyszerűen jókedvem kerekedett a Semmelweis Egyetem keddi sajtóanyagától. Ha jól értem, Schmitt Pál tényszerűen plagizált - a jelentés összefoglalója szerint "a dolgozat szokatlanul nagy terjedelmű szövegazonos fordításon alapul" -,…..
szavapart 2012.03.27 19:32:42
@CICMÓK: +1

Azt a "néhány" oldalt majd beadom doktorinak, úgy is csak kevés ember olvashatja. Tuti nem bukok le. :)
hogyvolt Marslakók - 15. 2012.03.23 19:00:00
Á, tök csalódott vagyok, azt hittem, a víz világnapja lesz a kis színes, amit beleerőltetnek a sorozatba, de nem, így most nem tudom elmondani a direkt erre az alkalomra tartogatott jótanácsomat: ne igyatok vizet, abban halak basznak! A Baltás cím: Nem érzed a húgyszagot? Hopp, máris…..
Vannak pillanatok, amikor elhisszük, hogy tényleg van értelme a bloggerek szájtépésének, amivel alkalmasint jócskán felerősítik a médiazajt egyik-másik botrány körül. Ez az érzés kerített hatalmába ma is, amikor azt olvastuk a National Geographic Magyarország online…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
szavapart 2012.01.25 10:12:24
@blah:

Ezt azért gondold át még egyszer.

iPhone, Nokia, Stb...... mind ott gyártat és nem a legutolsó technikát.
Azzurri Gattuso, én így szeretlek 2011.02.16 09:20:00
 Bár a Milan a pályán tegnap este kínos vereséget szenvedett a Tottenham ellen, a pályán kívül azonban Gattuso révén egyszemélyben megmutatta igazi erejét. A rossoneri középpályása egymaga leszabályozta a komplett vendég kispadot Joe Jordantől kezdve a tartalékokon át. A…..
szavapart 2011.02.16 13:04:46
@svéd: Nem biztos, hogy nagy ötlet shoppingolnia Tottenham-ben. :)
Az ott mégis csak Anglia, és angolok a szurkolók is. És tudjuk az angol hidegvér...:D
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
szavapart 2010.09.23 09:56:01
+1
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Nagyon bejött a geciember-szerep Robert Kneppernek, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Szökés és a Hősök ikonikus gazember-karakterei után újabb negatív figurát jelenít majd meg, ezúttal a világűrben. A fickó, aki miatt érdemes volt végigszenvedni a…..
Viszonylag sokszor kerül kínos helyzetbe a magyarországi Tiszta Korrupciómentes Igaz Turbómagyarok pártja, a Jobbik. Volt a keszthelyi, khm, ingatlanos, aztán a Tiszta Pártnak  éveken keresztül nem sikerült pénzügyi beszámolót írnia, amikor sikerült az is csak…..
szavapart 2010.03.03 20:53:41
@Gyurma73: És akkor kire lehetne szavazni?
Akasztott embereidre......?
Az idei választási kampány a Jobbik szenzációs erősödéséről szól. Úgy tűnik, a radikális pártnak sikerül magához csalogatnia az elmúlt években kiábrándult, magukat a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer veszteseinek érző szavazókat. Működik a rendteremtés ígérete,…..
Még mindig nagy a csata a vasárnap esti filmek utáni sajátgyártású műsorok között és egyre inkább úgy tűnik, hogy a két szoros és egy sima körből utóbbit az okozta, hogy az RTL Klub akkor a Csonthülye 2. című filmmel hatalmas előnyt szerzett. Ugyanis ezúttal sem volt…..
szavapart 2010.03.02 12:18:22
@tvblog: Köszönöm. Sokkal többre gondoltam volna.
Mindegy.... én akkor is jól szórakoztam rajta, bizonyosan jobban, mint a "Gigászok"-on. :)
Megjelent a Magyar Közlönyben a 41/2010-es kormányrendelet, a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról. Amikor a kormányrendeletbe beletekintünk, rögtön kavarognak bennünk a gondolatok a banán és az akvárium görbületéről egyszerre.Egyrészt tény, hogy…..
szavapart 2010.03.01 15:49:54
@efhábé: Bizonyosan így van. Bár a kutyánkat egy örökbefogadó napon hoztuk el egy vidéki városban, s bizony egy fia chip sincs benne.
Igaz ez immár öt éve történt, s remélem még sokáig nem kell az utódjáról gondoskodnom.
/ Inkább a menhelyek plusz költségeire gondoltam, néhány anyagilag úgy áll, hogy a rendes étkezéseket is alig tudja kigazdálkodni./
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Egy-egy durvább film nézése közben mindig eszembe jut anyukám mondata: „Kisfiam már megint ilyen ocsmány filmet nézel? Remélem nem lesz valami bajod tőle!!!” Édesanyámmal ellentétben én jól tudom, hogy csupán fikcióról van szó és a film készítői mindenféle…..
Az Origo friss anyaga szerint az Artisjus évek óta próbálkozik azzal (több-kevesebb sikerrel), hogy legomboljon az iskolákról néhány tízezer forintot a szalagavatókon lejátszott zenékért. A cikk írója úgy tudja, hogy a szerzői jogi törvény külön rendelkezik arról, hogy a…..
szavapart 2010.01.26 11:36:12
@Sün! balázs: Ne adj nekik tippeket! :)
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
Az előző rész végén elindult a csapat – Rush, Scott, Eli, Greer, Palmer, a geológus, Franklin, akinek a szakirányára még nem sikerült rájönnöm és egy Curtis nevű katona – hogy olyan anyagot keressenek, amit használni tudnak a légtisztító berendezésben CO2 lekötő…..
A szélsőjobboldali eszmerendszerű, de a jobboldali politikai erők hallgatólagos támogatását élvező Magyarok Nyilai, a Hátraféle Vágtában Is Veszélyesek Bandája és a Nyereg Alatt Kommunistát Puhítók Gárdája terrorcselekményekre készült, és ezt újabb videófelvétel is…..