Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzfa

35 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzfa Vége 2010.03.28 10:13:23
 Kedves Bloggerek!Olvashatták soraim a ScienNetről, ahogy én láttam, amit én tartottam fontosnak benne. Számomra a törzsvásárlói rendszer arról szólt, hogy menjünk hazai kereskedőkhöz, akik kedvezménnyel hálálják meg a döntésünket, hogy őket választottuk és…..
2010. január 4-én délelőtt sajtótájékoztatót tartott Dr. Gyulai Balázs, Dr. Futó Barnabás Leinemann Zsolt ügyvédei és Dr. Magyar György a törzsvásárlók védője.   Dr. Magyar György elmondta, hogy annyi félretájékoztatás után szeretnék, ha a valóságot is…..
Pénzfa 2010.01.10 00:03:45
Már hiányozna a beszélgetésünk!

Adózásról: Dr. Gyalog Balázs elmondta a sajtótájékoztatón, hogy a SN lerótta a fizetési kötelezettségeit az USA-ban. Én erről papírt nem láttam, ellenkezőjéről sem, így kénytelen vagyok az ügyvédre hagyatkozni ebben a kérdésben.

Kedves Kalmár!

Ha figyelemmel kísérted a bejegyzéseimet, én végig a vásárlás fontosságáról írtam, a saját élményeimet írtam meg, ezt tanítottam, erről beszéltem.

A véleményem annyi, hogy egy törzsvásárlói rendszerben hangsúlyos kell legyen a vásárlás.
A foglalózások kapcsán: Nálam is foglalózott aki akart, annyit, amennyit biztonsággal fel tudott használni fél év, egy év alatt a vásárlásaival. Praktikusan és gyakorlatiasan kiszámoltuk havonta mire mennyit költ. Ez alapján lehetett látni, hogy fél év alatt mennyit fog költeni. Az is igaz, hogy ez nem 600.000 forintnyi kedvezményre jött ki...

Apró megjegyzésként megírom neked, hogy én 10%-kos élelmiszerboltban, 10%-kos hentesnél, 10%-kos zöldségesnél, 10%-kos állateledelesnél vásároltam. Sűrűn! De vettem 8%-kos webáruháztól mosóport és papírárut, vettem 13%-kos üvegestől üveget, 10%-kos cipőboltostól cipőt stb. Volt sok-sok cég, aki átlátta a kedvezmény lényegét, és valóban meg akarta növelni a forgalmát. Én ezeket kikerestem, és aztán felkerestem.

Másrészt az utóbbi fél évben egyre másra jöttek be a nagykerek.

Összeállítottam élelmiszer boltosoknak egy 30 cégből álló nagyker listát. (hús, tejtermékek, tojás, olasz cuccok, tészták, pékáru, zöldség, háztartási dolgok, italok, savanyúságok, stb.stb.)

Iskoláknak egy 70-80 cégből álló listát - a könyvesbolttól az étel szállítóig, a generálkivitelezőtől a hangszerboltig, a sportszerestől a háztartási webáruházig.

Összeállítottam egy sok-sok nagykerből, kisebb cégből álló listát az építőiparban érdekelt cégek számára.

Tehát már nem csak 1-3%-kos helyek voltak, hanem sokkal nagyobb kedvezményt adó cégek is.
Nagyon jól lehetett volna használni cégeknek ezt a módot a vásárlásaik során. Én erre felé indultam el. Több tárgyalásom szakadt félbe cégekkel, önkormányzattal.

Csilliárdosokról: Nem azt az utat jártam. Akik engem megtanítottak a rendszer működésére, azok sem. A Latinovics Beatrixot javasolnám megkérdezni, aki a foglalózás útját járta. Mellékesen megjegyzem ez a hölgy a Fellow nevű törzsvásárlói kör egyik alapító tagja lett, miután tisztességtelen magatartásért kizárták az SN-ből. Én személyesen nem ismerem őt, de nem is óhajtom megismerni.

Annyit tudok biztosan, hogy én nem ezt csináltam, nem ezt vallottam, és nem ezt akartam. Számomra az SN egészen másról szól.

Az SN-ben havi 2 mrd-os forgalom bonyolódott a vásárlók vásárlásaival.

Nem évente, mint nálatok!

U.i. Soha nem ittam még Hírös Mézes Ágyas Áfonyás pálinkát. Viszont a barackot tudom, hogy jó. :)

Egyszer megízlelném. :)
Ma mérföldkőhöz érkezett a Sciennet törzsvásárlói klub. Kész lett a Volksbank-Sciennet közös Visa Classic és Visa Electron bankkártyája. Erre vártunk már hónapok óta. Miért? google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError,…..
Pénzfa 2009.12.15 00:37:17
@Kalmár:

Szia Kalmár!

Kérlek, még ne mondd, hogy igazad van-volt. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.

Beszéltem adószakértővel is, azt mondta, aki kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy ez nem adócsalás.
Várunk.

Nincs bajom, mert nem követtem el törvénytelenséget.

Mint olvashattad a bejegyzéseimből, ésszerűen, kedvezményekért cserébe tanítottam vásárolni az embereket, és olyan boltokba és szolgáltatókhoz jártam vásárolni, ahol az élet minden területén kedvezményt kaptam.

Ha a kedvezmény adás adócsalás lenne, akkor a körúton minden boltot be kéne zárni...
Pénzfa Ennyire gazdagok vagytok? 2009.09.30 01:14:33
Nézem a boltba belépő vásárlókat. Az első dolguk, hogy a kuka fölött felfelé fordítják a kosarat, hogy kiessen az előző vásárló blokkja. Üres kosárral szeretünk vásárolni indulni. Így van ez abban az élelmiszerboltban is, ahová én a kedvezmények miatt járok. Nézzük…..
Pénzfa 2009.11.02 17:50:52
@Kalmár: Szia Kalmár!

Én is olvastam a HVG-s cikket. Az újságírókkal egy bajom volt mindig is. Akkor is ők az igazság bajnokai, ha nem látják át a folyamatokat, vagy nem pontos a helyzetkép, amit leírnak. Ezt csak azért írtam, mert 15 év újságírás van mögöttem. Úgyhogy tudom miről beszélek. :)

Figyeld nyugodtan a dolgokat. Aztán lassan majd nyugodj meg. Az SC ugyanazt csinálja egyik szinten, mint a CBA. A beszerzést teszi olcsóbbá.
Mivel sokan vásárolnak egy viszonylag zárt körben, megnő a forgalom. Ebből a megnövekedett forgalomból adnak visszatérítést a kereskedők.

Ha az ismerőseid csak a jogokban tudnak gondolkodni, nem jósolok nekik hosszú dicsőséges menetet.

Ez egy vásárlásra kitalált történet - alapjáraton. Mi több, beszerzésre kitalált történet.

Ha nem lesz nagy volumenű beszerzés az ismerőseid mögött, nem fogják sokáig pörgetni tudni a jogokat.
Az egész lényege ugyanis, a vásárlás. A nagy tömegű vásárlásból lehet hosszú távon kedvezményeket kigazdálkodni.

Megy a meló, de én fő állásban nem ezt csinálom.
 ADÓZÁS A SCIENNETNÉL  Régóta adós vagyok azzal, hogy érthetően megírjam, hogyan kell adózni a Sciennetből befolyt jövedelemből. A hivatalos változatot itt találjátok: http://www.sciennet.com/downloads/Adojogi_kerdesek.pdf    I.      …..
 Nem értem a kedvezményeket hol, hogyan kapom meg! Segíts! Miért is jó online utalvánnyal fizetni? Az csak egy papír! Hogy kerül a pénz a boltoshoz?   A minap érkezett hozzám egy kérdés:  „Amikor vásárolok akkor például a tm partner ad 10% kedvezményt abból…..
Pénzfa Mi a teendő akkor, ha 2009.08.13 17:03:40
Egyik kedves csapattársamtól jött az alábbi kérdés. Mivel aki elkezdi használni hétköznapi vásárlásai során ezt a zseniális rendszert, találkozik majd ilyennel is, olyannal is vásárlásai során, és a kérdése sokakat érint, közzéteszem a…..
Kalmár!Lehet, hogy véletlen kimoderáltam a hozzászólásod. Elnézést!Ezt írtad:"Valaki azt mondta, hogy a Reál kilép a Sciennet- ből. Igaz ez?Kicsit aggaszt, hogy már rogyadozik a rendszer. Hogyan alakulnak a tapasztalataid? Tényleg érdekel, értelmes ember csaj/pasi-nak…..
 Egyre többen kérdeztetek tőlem magán e-mailben: Rendben, hogy ingyen regisztrálok, de utána mit kell csinálni, hogyan kell vásárolni?Honnan tudja a boltos, hogy én is törzsvásárló vagyok, és nekem kedvezményt kell adnia?Biztos van valamilyen kártya is, de hol?…..
Pénzfa Csapatjáték 2009.07.15 23:34:08
 Vágyom egy összetartó, egymásért dolgozó csapatra. Ezt szerettem volna képekben látni magam előtt, ezért keresgéltem a Google képkeresőjében. Véletlenül bukkantam rá a lelkititkaink.hu oldalra, ott is a blogra. Hajnal írásán megakadt a szemem. A szívemből szól. …..
Pénzfa Zoknik 2009.07.07 23:30:59
Egy hónapja már, hogy kiváltottam a La Nuovissima Mintaboltjába egy ötezres vásárlási utalványt. Zoknikat kellene vennem a gyerekeknek. A negyedik szülött minden héten azzal nyaggatott, mikor hozok már új zoknikat a házhoz. Anya, mikor váltod már ki a zoknijaimat? - kérdezte,…..
Pénzfa Holnembolt 2009.07.02 20:50:45
Ma voltam egy szimpatikus párnál a Villányi úton. A Holnembolt játékboltot üzemeltetik, és bent vannak a Sciennetben, mint Termékpartnerek. Nekik sem olyan egyszerű elsőre átállni erre a rendszerre. Alap gyakorlati kérdések özönével fogadtak. Hogyan fogadják el az online…..
Pénzfa Hentesnél 2009.06.03 23:31:17
Hó végén nagyon jól jön, ha van az embernek vásárlási utalványa az Utalványszámláján. Mivel azt készpénzben úgysem vehetem ki, de a hétvégére mustárost húst rendeltek a családom tagjai, így nekiálltam keresni egy közeli hentest. Találtam is az Angyalföldön egy…..
Ez a történet Joe Vitale (The Secret) közvetítésével jutott el hozzánk. Ma, pünkösd napján különösen aktuális. De holnap is az lesz, mert a legősibb törvényről, a szeretet törvényéről szól. Hallgasd meg a szív dalát!www.youtube.com/watch   Joe Vitale hallott…..
A hétvégén konferencián voltam a ScienNet szervezésében. Délelőtt folyamán bejátszottak egy filmet Kokoról, a döntőiről, a csatáiról. Suhanc volt még a képkockákon. Dinamizmus, erő és csibészes pofa – ilyennek láttam. Aztán bejött a Bajnok, továbbra is dinamikus,…..
Pénzfa Sikergyár 2009.05.25 00:55:26
Elindult egy új női magazin a neten. A karrier rovatba  én is megosztom a tapasztalataim. Az első cikkem a Siker gyárról szól. Neked fontos, hogy sikeresnek érezd magad? Tudod hogyan működik?„Manapság illik sikeresnek lenni, sikeressé válni. A pénz–siker–hírnév…..
Hétfőn Pilisen voltam. Van ott egy nő, aki miatt érdemes lemenni. Nyugodt, szerény, nagyon tudja ezt a rendszert, és a tetejében még önzetlen is. Megtanított egy szisztémára, amivel könnyen és gyorsan tudok segíteni másoknak és magamnak is pénzt keresni. Már ha akarják…..
Kezdjük a lényegi kérdések boncolgatásával! In medias res:Piramis játékot játszom-e a Sciennettel?  Nekem is naponta mutatnak ilyen weboldalakat, tőlem is megkérdezik. Még az együttműködő, legjobb szándékú ismerőseim is. És mi van, ha ez az egész egy…..
Pénzfa 2009.02.25 14:46:19
Szia!

Hát, tudod, nem csak a Reálban és a Coopnál lehet vásárolni élelmiszert. Ha felmentél valaha a honlapra, akkor láthatod, hogy több száz kis élelmiszerboltban is lehet készpénzért vásárolni. Mindenhol érdemes megnézni a kedvezmény mértékét.
Másodszor az ember a hétköznapokban nem csak ennivalót vesz, hanem papír árut, pipere cikkeket, stb. Másrészt életünk folyamán egyéb dolgokat is vásárolunk, könyvelőhöz járunk, lakást veszünk-eladunk, sportolunk (néha), nyaralunk stb. Sok ezer termékpartner van, akinél szét lehet nézni. A kedvezmények 1-40% között változnak.
Foglalózni azért foglalóznak az emberek, mert nem akarják kivárni, amíg összejön a vásárlásból egy jogra való. Inkább megfordítják a sorrendet.

Amikor már jutalékot is kerestek a rendszerrel, és vásárlási utalványokat is, akkor néznek szét, hogy mit vegyenek az utalványaikon. (Árut-szolgáltatást.)

Szerintem 2 féle módon tudunk pénzt csinálni: vagy örököltünk és befektetjük, megforgatjuk
vagy dolgozunk.

Harmadik utat nem ismerek.

Aki itt üzletet akar építeni, az dolgozik, de a hatástöbbszörözés miatt nem 120.000 forintért napi 8 órában egy munkahelyen, hanem hatványozottan többért.

Ezt a pénzt itt fogja elkölteni a partnereknél. És ettől kereskedelemélénkítő tevékenységet fog folytatni.

Azt írtad ez a szakmád. Akkor azt is tudod -nálam valószínű sokkal jobban, hogy pénzből lehet vásárolni. Másrészt a boltok, cégek örülnek, ha a vásárlók náluk költik el a pénzüket. Ezért reklámoznak, akcióznak, s minden vevő csalogató eszközt kitalálnak.

A törzsvásárlói rendszer segítségével a vásárlók meg eldönthetik nekik hol éri meg jobban vásárolni.

Nem éreztelek kekecnek.

Hiányozni fog a polémiánk!

Szép napokat neked is! :)
Pénzfa 2009.05.03 00:05:14
Szia Kalmár!

Az írod, "piramisjáték az, ha egy rendszert az újonnan belépők által befizetett pénzek tartanak életben." Ha megengeded, nekem az a véleményem, piramisjáték az, amikor nincs termék és szolgáltatás egy rendszerben, és az újonnan jövők a felettük lévőknek fizetnek annak a reményében, hogy alattuk is lesznek, akik majd nekik fizetnek. Visszafelé nem működik a dolog. Vagyis a felettük lévők soha nem fizetnek semmit, és nem tesznek semmit az alattuk lévőknek. Itt, ebben a rendszerben egyrészt van termék és szolgáltatás. Pontosabban csak termék és szolgáltatás van. Másrészt nekem semmi közöm a hozzám regisztrálók foglalózásához. Az az övék marad, azt bármikor kiegészíthetik és levásárolhatják. Én is ezt teszem a saját foglalóimmal. Csak ehhez használni kell a rendszert. :)
Egy vagy két hónapja csatlakozott az Andárssy úton az egyik patika is, a minap ott jártam, és láttam, hogy sok-sok vásárló neve van feljegezve előttem a füzetbe.
-Látom, már más is él a lehetőséggel - mondtam a gyógyszertárosnak.
- Sok füzetet betöltöttünk már- mosolygott a hölgy.
Én meg nagyon-nagyon örültem, mert én hoztam be őket a rendszerbe. És erre büszke vagyok.
De miért is dicsekedtem? Hogy megmutassam neked, ez egy vásárlói klub. A vásárlásra találták ki. Hétköznapi vásárlásokra. A hozzám csatlakozóknak is meg kell tanítanom, hogy ha már csatlakoztak, vásároljanak a partnereknél. És vásárolnak.
Van olyan nap, hogy a 0.5%-kokból 2000 forintot kapok, holott még csak 150 fős csapatom van, és nem használja mindenki a rendszert. De egyre többen vannak olyanok, akiket megtanítottam arra, mit kell tenni, amikor termékpartnerhez mennek vásárolni.
Nem tudom ki hogy van vele, de én segítem a hozzám csatlakozókat. A saját pénzemből teszek az ő jogaik mögé az én jogaimból, és teszek a mátrixukba más törzsvásárló jogát, hogy kifusson az ő joga. Mint a minap is. Pont jókor jött az egyik csapattagomnak az a 92.000 forintnyi vásárlási utalvány, mert lcd monitort szeretett volna venni. Hát most majd a vásárlási utalványából vesz. Egy részét meg visszaforgatja, így ő is segít egy másik tagomnak, és mindhármónknak passzív jövedelme képződik közben.
Tudod hogy miért szeretem annyira ezt a rendszert? Mert önzetlenséggel lehet előre menni. Adok- és kapok cirkulálása van. És ez gyönyörű!!!!
Ha le akarod ellenőrizni amit mondtam, akkor írj egy privát e-mailt:
monika.szivos@gmail.com-ra és megadom neked a neveket akikről meséltem.

Jókedvű napot!
U.i: Nem tartom magam naívnak, és nem okoztam a barátaimnak anyagi veszteséget. A jövőben sem áll szándékomban! Sőt!
U.u.i: Nem a minimális kár, amit ki lehet hozni a rendszerből, hanem először azt, hogy a rezsit a törzsvásárlói klub állja. De ehhez dolgozni kell. Másrészt oda menni vásárolni, ahol pénzt kapsz vissza azért, mert oda mentél és nem máshova. Keveset? Eddig semmit nem kaptam, ehhez képest ez plusz dolog. Másrészt, sok kicsi sokra megy. :) Szerinted?
Pénzfa Össztűz ellenem 2009.04.30 09:47:58
Tegnap az nlcafé-n indítottam egy topikot. Eredetileg arra lettem volna kíváncsi, kinek milyen takarékossági stratégiája van, meg arra, hogy mennyit költ naponta. Eleinte normális párbeszédet folytattam pár hozzászólóval, aztán elszabadult a pokol. Kaptam tüzet is, vizet is a…..
A minap cipőt akartam venni. Először is automatikusan végiggondoltam hol szoktam cipőt venni. Aztán eszembe jutott, hogy jé! én egy kedvezményre jogosító rendszerbe léptem! Tehát: Használjam! Miért? Mert takarékoskodni tudok általa.Felmentem a Sciennet ajánlói oldalamra, és…..
Pénzfa Tűzz ki határidőt! 2009.04.22 11:24:17
Amikor kitaláljuk mi legyen a hétvégi ebéd, szépen sorban összeírjuk egy listára, mit kell venni a boltba, hogy megfőzhessük a kívánt ételt. Amikor vendég jön, akkor is felkészülünk a fogadására. Aprólékosan megtervezzük milyen legyen a dekoráció az asztalon, milyen legyen a…..
Pénzfa Sikeressé akarsz válni? 2009.04.11 21:46:04
"Az élet mindenkit kihívások elé állít, és mindenkinekmagának kell rájönnie, hogy melyek ezek." Viktor Frankl Hallottál már olyanokról, akik negyven-ötven év munka után nyugdíjba vonulnak, és utána pár hónapon belül, esetleg egy-két év múlva meghalnak? Amikor…..
Pénzfa Akasztják a hóhért 2009.03.30 23:31:21
Igen szokatlan helyzetbe keveredtem a minap. A CsaládiNet újságírója felkért engem egy interjúra. Ahhoz voltam szokva eddig, hogy én vagyok az, aki interjúvolja az embereket. Egészen furcsa volt, hogy most engem "vallattak", mit miért és hogyan csinálok itt, a…..