Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Penzesa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sage meggyógyul Felhívás 2009.10.21 21:06:00
Nővérem írt egy ilyet itt : http://www.causes.com/causes/379291/about  , de ide is másolom, hátha valaki nem szeret klikkelni. (Nem, nem tervezem vendégművészek szerepeltetését különösebben, ez is fizetett hírdetés). Ha van kérdés, tegyétek fel itt, hátha többeket is…..
Sage meggyógyul Ápoló 13 2009.04.30 09:26:00
(remélem senki sem csúszik át a postcímekben megjelenő humorbon-bonokon)Valaki kérdezte, hogy milyen az ápolónő felhozatal, van egy-két jó popsi, az arcokat általában maszk takarja, muszáj másként tájékozódni... :D A kedvenc nővérke Évi, aki emellett még kedves, türelmes…..
Na ismét, kicsit talán jobban. Az utóbbi napok löttyei megfeküdték a gyomromat, volt amit vissza is juttattam számukra. A kórház körül sok rossz szag terjeng, vegyszeres akármilyenes, nem jós, émelyítő. Most pár nap pihi van az egyik szerrel, helyette jön a másik, van időm…..
Sage meggyógyul Dől a lé 2009.04.21 10:58:00
Hű mennyien írtatok :) Még pár oldalletöltés és a reklámbevételeken is el kell gondolkozzam :)Helyzet eddig nagyjából változatlan, egész nap jönnek a löttyök befelé, kevés mozgás lehetséges így a béna csövektől és infúziós állványoktól. A mozgás nagy részét a…..
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..
Mintegy 15 évvel azután, hogy sörtáncot lejtettünk a Patakyban, szívesen vállamra veszem a találkozó megszervezésének nehézségeit. Persze hathatós segítséget elfogadok!Szerintem május-június környékén összejöhetnénk egy bulira.Akinek még él ez a címe, kérem…..