Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanger

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hírek igazából rímelnek a korábbi pletykákra, titokban zajló felvételiztetésekről szóló mendemondákra: a Google európai munkatársakra utazik. Nyilván nem csak arról van szó, amit a hivatalos közleményben állítanak. Vagyis hogy a lokális fejlesztéseket jobb helyben…..
Nemrégiben írtunk róla, hogy a Google ismét magyarította egy-két szolgáltatását. Nos, egy ideje már a Docs&Spreadsheets is elérhető magyar nyelvi interfésszel. (A keresztségben a "Dokumentumok és Táblázatok" nevet kapta.) A Google fordítógépezete azonban talán egy…..
A mai napon véget ér egy korszak az Index életében. Nyilván mindenkinek megvan a maga elvárása az egyik legnépszerűbb magyar hírszájttal kapcsolatban. Ahány ember netezik Magyarországon, annyiféle új Indexet lehetne csinálni. Nehéz megmondani, hogy egy, a legszélesebb…..
Múltkor már volt szó az öregedésről, és most Richard Stelmach merengett el azon, hogy az amúgy abszolút a fiatalokat megcélzó Facebook közösségépítő szájt hogyan fog kinézni 40 év múlva, amikor ugye a mai tizenévesek ötvenes-hatvanas éveikben fognak járni. A mock-up vicces,…..
Hol vannak már az idegesítően rideg és unalmas hibaüzenetek? A kreatív és kicsit emberközelibb, sőt, empátiára hajazó alertek nem csak az osztrák autópálya-felújításnál érhetők tetten. (Emotikonokkal jelzik, hogy hány kilométert kell még bosszankodni az…..
WebMapper Saját oldalam 2007.03.20 15:55:00
Akkor most kipróbálom, törölhető e a bejegyzés. Amennyiben nem, ez marad az első postom...