Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keriszta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
képzeljétek,anyuci ma hoz nekem valakit! jajj, már annyira izgatott vagyok! egyáltalán nem bírok magammal!! a fürdőszoba át lett rendezve. egy hatalmas doboz, és benne nagyon sok puha dolog! húúú ki lehet ez???? igaz, hogy csak egy napot tölt nálunk, de akkor is!!..
keriszta 2009.05.14 20:00:11
mert Mandulával megöltük. Gondolom tudjátok, hogy már a nagyimnál vagyok, de még nagyon haragszom rá. mit is képzel. meg akar simogatni. de azért a reggelijét megettem. hihihi.mandulával öröm a verekedés, és mi ketten az ősellenség ellen. a szőnyegnek esélye sincs...
amcsika the only one elfelejtve 2009.02.11 14:12:00
Attól tartok, anyuci elfeledkezett rólam. Már három napja nem jelentkezik, pedig megígérte. Biztos nem is gondol rám, vagy, ami mégrosszabb, talált helyettem Japánban új barátot. Mert ott aztán cicából igazán nagy a választék.Elfelejtett, ... és most már talán egy japán…..
amcsika the only one egyedül 2009.02.08 00:19:00
Reggel, ahogy felébredtem, hirtelen belém nyilallt: egyedül vagyok. Én, Amália, egyedül vagyok, szemben az egész világgal. Egyedül kell megbirkóznom az éhséggel, a faggyal, a csontig hatoló széllel. Gyorsan kibújtam a takaró alól az anyuci pasija lába mellől, és megpróbáltam…..