Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truthw

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Vízhatlan jegyzetfüzet 2010.04.07 15:44:00
Még a víz alatt is írhatunk az Aquanotes jegyzetüzeten. Ceruzával. És mint egy igazi jegyzetfüzetnél, le is téphetjük a cetlin és magunkkal vihetjük a zsebünkben, persze csak miután megszárítottunk. Azon gondolkodom már tíz perce, hogy mikor és miért támadna kedvem víz alatt…..
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
Tiszteletem. Mai nap este (12. 11. 18:30) érdekes eseményre érkeztem a Déli pályaudvarra. Elsőre csak azt vettem észre, hogy nem volt világítás, az utastájékoztató tábla is elég furcsákat írt ki, aztán megcsapta az orromat az égett műanyag jellegzetes szaga, majd a fülemet…..
truthw 2008.12.27 13:11:35
Ezennel berekesztjük méltán népszerű, ám pont a legjobb pillanatban unalmassá váló sorozatunkat. Az ugyanis a helyzet, hogy valakik még nálunk is jobb munkát végeztek, és pályázatot hirdettek generációnk legsúlyosabb tablóinak. Búcsúzsásként csak annyit tudunk mondani: hajrá…..
truthw 2007.05.22 17:18:32
A fenti kép egy 22 éves amerikai hölgy lábát ábrázolja, aki azt hitte, hogy valamilyen különös sérülés van a talpán. Az alapos orvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy ez bizony egy tökéletesen kifejlett mellbimbó. A harmadik mellbimbó egyébként nem szokatlan dolog, a nők…..