Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Láázlo

15 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jóvan kész van megvan minden. Itthon vagyok meg minden.A várakozás szar volt a repülőtéren, így azt kívánom annak aki lefoglalta a járatot, hogy törjön el mind a tíz ujja.Jövőre talán ugyanitt ugyanekkor ;)..
There and back again Vege 2009.09.01 05:50:14
Nos, megvolt ez is. Itt most ennyit sikerult tenni ez alatt a kis ido alatt.A taborban mar nincs senki rajtunk, magyarokon, kivul csak az oregek, meg meg 3 random ember, tehat csondesebb mint valaha volt.Ma atadtuk az oregnek az ajandekat, amit ez idaig a titkos hutoszekrenyunk legmelyen…..
Udvozlet mindenkinek!Nah benne vagyunk az utolso hetben, ami ha belegondolunk elkerulhetetlen volt, igy mindannyian nagyon vartuk. Bar ezt a hetet megneheziti, hogy, mint ahogy eddig irtam olyan meleg van mint az orodog farpofai kozott, most meg olyan hideg van, mint az angyalkak labujjai kozott.…..
There and back again Tick Air 2009.08.20 04:34:00
Lolka bolka mindenkibe!Kozkivanatra itten leledzik az ujabb post, ami semmirol nem fog szolni, tehat ha van jobb dolgod akkor ne ezt olvasd, hanem az indexet.Meg mindig meleg van, de nagyon, tehat nincs hideg egy cseppet sem. Ez ket dolgot is implikal, ugymint1; usznak a kis mogyoroink a sajat…..
Láázlo 2009.08.20 05:17:23
Láázlo 2009.08.21 04:26:41
@ArielGábor: eloszor is eletedben eloszor sikerult nem eroltetett mosoly csalni az arcomra... ehez gratulalok, masodszor meg eszen legyel hogy milyen csunya szavakat irkalsz ide mer kimoderrallak, es ha ez nem eleg, akkor meg egy pinget is kapsz tolem, te kis hugyfos... (La'v)

@mario191: te is terj mar eszhez ember, az meg csak egy dolog hogy lekoverezett, es nem pingelted jol meg ot, de hogy meg te kuncsorogj az O oneletrajzaert... ilyet sem baszott meg a vileg... egyszer legyel mar ember a faszodon... ejh ejh
Láázlo 2009.08.24 03:21:15
@mario191: aha oke... nyep nyep nyep

@maatyiii: huh, most nagy ko esett le a szivemrol...

@ArielGábor: hulye vagy mar megint...

most hogy mindenkit jol leoltottam, joccakat!
There and back again Untitled 2009.08.13 05:00:00
Na ez a het is eltelt (nekem a hetvege a hetfo), tehat egy ujabb hettel beljebb vagyunk. Ez tobb okbol is orvendetes: eloszor is mert mar nem kell sokaig eroltetnem a mosolygast, masodsorban, meg mar ennek egy jofele csirkepaprikast tejfollel, aztan meg megneznem az Indul a bakterhazat, vagy valami…..
Láázlo 2009.08.19 04:25:11
Na hella!Ujra NY, ujra Apple store, meg minden. Meleg van mint a satan konyhajaban, de ez mar csak ilyen...Ja jut eszembe meleg.... Estenkenkt esik mostanaban a taborban, amit aztan jol megsut a nap napkozben, es olyan para van, mint az oserdoben. Mar azt sem tudom, hogy mivan kb annyira leszoritja…..
Láázlo 2009.07.28 04:44:53
@mario191: Ember az ilyen, ilyeneket irni egy ilyen kulturalt blogba... bazdmeg...
Amugy ez ugyanaz a gyerek (marmint a roadheades) es en nem kerem tole hogy ilyen jelleggu infokat osszon meg velem, csak ugy jon, biztos kerdoen nezek ra... vagy nemtom XD
Ja az meg hogy kinek hova megy a penze... remelem a fonokod kiadta az egyik rendszergizdanak, hogy csak teged nezzen egesz nap es ezert a beszolasodert, ha valaha is fontolgattak h eloleptetnek, most mar vegre vegkepp ejtik ezt az elvetelt otletet (mint ahogy mar tobbszor is mondtam nekik...)

Ja amugy miutan vegeztem ezzel az iromannyal elmentunk a central parkba es ugy megaztunk mint a patkanyok a sullyedo hajon, de mar nem vizes egyikunk haja sem azota...
Láázlo 2009.07.30 06:02:35
@mario191: Na jovan ezt az imperialista szemetet nem hallgatom tovabb... ha majd talalkozol egy szarkazmussal mutatkozz be neki...
Amugy nyilvan nem leptetnek elo, mert ahoz nagyon sok munka es turelem kell... na most a turelemmel te meg koszono viszonyban sem vagy...
Azt meg hogy egy patkany mit csinal az en blogomon hadd dontsem el en ;)
Na es amugy meg mi van veled? Meg Pajgal?
De ez most nem fontos igazabol.

Akkora a fejem mint egy gorogdinnye a rohadt bolcsessegfogam megint jon (mar 3 hete) de most ugy be van gyulladva az inyem, hogy mar kozelebbi rokonsagot gyanitanam koztem es egy mokus kozott... Na de sebaj, most kaptam bikaeros antibiotikumot, ugyhogy most jo nekem...
Hajh ugy felbasztuk ma az agyunkat. Ezek nem atallanak es tudjatok mit esznek a nemtom milyen hus melle kremnek??? Ugyse talalnatok ki... MENTOL jamet bazdmeg, de azert Szabi megkerdezte, hogy mi a makk... hat kinevettek, hogy milyen hulyeseget kerdezget pontUghogy most megint megittunk par…..
Láázlo 2009.07.25 05:17:00
@kidddo: nice

@D.O.M.I.N.O: hat dinnye biztos van, csak en nem szeretem igy nem ettem, de kukit ettem, de az meg edes mint a fene, mar a fulemen is cukor folyik kifele, he, amugy itten nem zug semmifele vihar, csak sima, csendes, de kitarto esok vannak, ami nekem jo mert addig legalabb nem dolgozok, mikor valtjak mar le Bajnait? itt mar rebesgetik, hogy o sem olyan megfelelo... XD

ja amugy ezert nem nyitok uj bejegyzest, csak annyi tortent ma hogy az oreggel vagtunk egy kis fat (van egy kibanagy bivajnagysagu sthilje) es en eszre sem vettem, csak amikor vegeztunk, hogy szejjel van szakadva rajta a farmer terdtajon, megkerdeztem tole, hogy csak nem a furesz, mire mondta, hogy de.... :O:O WTF? mondtam neki, mire felturte a gatyot es 2 kis karmolas volt neki a terdekalacsan..... :O hat es kb olyan volt mintha az idorol kerdeztem volna... fel sem vette... mar csak az lett volna jo, ha az arcaba szalad, es akkor mondhattam volna neki, hogy "Bizisten hiaba nevet, kend, en megijedtem..."
Na mind1 lehet hogy csak engem zavar lancfuresszel torteno csonkolas, de hat no... izlesek es pofonok
Láázlo 2009.07.27 04:18:06
@maatyiii: Jajh hagyjad mar magad... XD...
Pff, van vegre betarcsazos net, ami amugy tok gyorsan behozza a blogot (gyorsabban, mint a mailjeimet... na mind1)Uh hat mekkora izgalmakon vagyunk tul, en pl mar 10 bo 9x bele tudom dobni a sultkrumpit a szamba... nagyszeru mi?Na amugy a lenyeg: ugye ez a masodik evem itt, de most azt mondom, hogy…..
Láázlo 2009.07.12 05:53:43
@D.O.M.I.N.O: ugybiza..
semmi napozas melo van meg alvas meg melo meg alvas...
Láázlo 2009.07.25 05:07:07
@kidddo: Na persze persze, akarhogy is na azert duhito, hogy meg kamcsatkaban is elfogadjak a hulye IDt csak a merikaban nem. Arrol meg hogy neked vane igazad lehetne nyitni egy kulon blogot is akar... :P
Ugy dontottem, hogy ha nem jut semmi jo cim az eszembe, akkor ezt irom majd szoval nesztek.Nincs semmi kulonos vagy ilyesmi, csak kicsit be vagyok baszcsiza az ingyen sortol, ami egy nagy vivmanya ennek a tarsadalomnak, es ugy dontottem, hogy ha mast nem ezt megosztom veletek. Merhogy ugye most vot…..
Na mostmar lenyugodtak a kedejek, azt hiszem mindketten tultettuk magunkat a tesco fiaskon. Mindenesetre ma mar utlevellel meg dns mintaval felszerelkezve mentunk, hogy megvegyuk a sorunket (biztos ami biztos).Mivel elegunk volt mar a varos forgatagabol meg stb igy ugy dontottunk Szabolcs urral,…..
Láázlo 2009.07.16 17:19:58
Láázlo 2009.07.17 03:25:45
Bo
Láázlo 2009.07.18 05:23:25
na hej!tegnap irtam egy szep kis bejegyzest es kb 1 oraig tartott (telleg) aztan meg eltunt az eterben amikor elkuldtem, ugyhogy bassza meg mindenki szerintem...most megint nyban vagyunk amugya 4. vicces volt mer elvileg az nekunk az off, de szabinak megis dolgozni kellett es minden ebed utan neki…..
Láázlo 2009.07.07 20:28:18
@kidddo: jolvan na :'(
es a posthoz semmi komment csak a cimhez? Szomoru vagyok:(
Láázlo 2009.07.08 21:31:37
@mario191: itt minden van csak hozzaallas nincs kerlekalasan.
szerencsere tegnap olyan eso volt h alig dolgoztam, szerencsere ma bepotoltam...
There and back again Agyhalal 2009.06.25 06:20:59
nah megérkeztünk voltunk a time squeren is up volt most olyan faradt vagyok minths egyedul vivtam volga meg a II vh-t szoval majd egyszer lesz error a naprol ertekezes de nem most... Kerem kapcsolja ok..
sehol se talállak over 2009.06.23 18:16:00
Jelentem a mai napon vissza tértem kis hazánkba, és most egy darabig nem tervezek utazást.. talán csak kimegyek a blahára :)majd csinálok összefoglalót! addig is, puszi. és grat az államvizsgásoknak, meg kalappal a hátra lévőknek! ..
Láázlo 2009.06.24 00:40:54
Na megpróbálkozom én is a bloggal, mint már olyan sokan előttem is (más kérdés, hogy a táborban betárcsázós net lesz, szal az sem biztos, hogy tudok majd írni bármit is). Mivel jelenleg nincs más megosztani valóm a világgal így azt hiszem most kaput, aztán ha sikerül a táborból…..
Nah.. hát megint jó rég nem jelentkeztem.. ennek fő oka, hogy nem volt olyan nagyobb esemény amiről érdemes lett volna írni.. mindenesetre mostanában mondhatjuk hogy felpörgött az élet, egész sok buli volt az utóbbi időben, vagy csak együtt lógás esténként. A suliban minden a…..
AGYHALÁL, AGYHALÁL.. na most jött el az a pillanat, h nem bírom tovább.. kész.. off.. rotty.. én nemtom mibajom, de kész off.. megőrülök. nem bírom ezt a szanatórium hangulatot tovább.. kész, KO. igazából már komolyan olyan ingerszegény ez a környzet, h lassan ott tartok hogy…..
Láázlo 2009.05.13 19:17:51
@kidddo: igen (szomorú és összetört smile)
Láázlo 2009.05.13 19:19:25
www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=124266
egy ilyen állat ma már minden háztartás nélkülözhetetlen eleme kellene, hogy legyen...
Láázlo 2009.05.21 16:44:01
@Purcsina: engem is érdekel, mond el lécci!
Nah hát élek ám,  minden rendben, csak nem nagyon volt mit írni mostanában.. Amióta visszajöttem mondjuk történt elég sok minden, csak nem találtam elég érdekesnek, hogy bárkit ezzel untassak.. Kezdjük onnan, hogy mikor elindultunk a koliból a reptérre -american boyyal, aki…..
Láázlo 2009.05.10 22:32:24
Nah.. hát letelt a vakáció, visszatértem Hollandiába. Furcsa hogy mikor visszajöttem, kb ugyanannyira itthon éreztem magam mint Pesten vagy Győrben. hihetetlen hogy az ember mennyire meg tudja szokni az aktuális helyzetet, tökmind1 szereti e vagy sem... Köszönöm az elmúlt két hetet…..
Hol is tartottam.. igen, a kávéház. alapvetően unalmas hullafáradt kávézás lett volna, de jött egy bolond pasi, aki elszórakoztatott minket nagyon szívonalas elmeborultságának villogtatásával.. készült róla egy videó is, később talán felrakom.. A városban sétálgatva…..
Hát egyszer mindennek vége.. így van ez a Maya féle látogatással is.. véget ért a hollandiai turnéja, és ma reggel sajnos hazament.. hiányzik is nagyon.. az elmúlt napokban, én nagyon jól éreztem magam, de sztem Maya is. de erről inkább kérdezzétek őt :) Csak hogy legyen egy…..
Láázlo 2009.04.06 20:44:51
@D.O.M.I.N.O: hehe jól összedolgoztunk Tomi :)

amúgy Kitti neked térképet ne adjon a kezedbe telleg senki :D
Láázlo 2009.04.06 20:49:14
@kidddo: neeeeeeeeeem, ugyan... egyáltalán nem... meg az idő is jó volt akkor, szóval egyáltalán nem volt megterhelő minden utcából egy kicsit oda, majd vissza járni... meg akkor még volt nálam vanilla ice coffe ;)
Na, ma is volt egy jó fárasztó napunk. Kezdjük azzal, hogy tegnap este megtettünk mindent azért hogy ma "fáradtak" legyünk.. elég későn feküdtünk le.. Nagy nehezen összevakartuk magunkat és elindultunk a verőfényes napsütésben a belvárosba. Meg kell hagyni, az…..
Láázlo 2009.04.04 04:41:09
@kidddo: szerintem nincs ebben semmi furcsa... amcsiban pl külön cukorbolt volt ugye... ott enni szeretnek az emberek, hollandban meg dugni...
más hely, más szokások
Láázlo 2009.04.05 02:07:39
@D.O.M.I.N.O: na tisztázzunk valamit: mi ez a "SÜN" őrület??
vágom mi az, de nekem kb azért maradandó, mert VömöCS úgy örült neki, mint etióp gyerek a párizsinak
ennek van más poén értéke amúgy?
ha nekem kicsi a vicc-küszöböm, akkor elnézést :)
komolyan mondom az elmúlt három napban öregedtem vagy 20 évet.. Kezdjük ott a storyt, hogy szombaton mondtam Znak hogy mennyünk el parkba, este meg bulizni, és ne törödjünk a sulival.. ő meg hajthatatlan volt, mindenképp tanulni akart.. a kis pedál :P így végül neki ültünk tanulni,…..
Láázlo 2009.03.24 00:28:32
@kidddo: és az az életes dolog? he?
na jó a túrórudit visszavonom, de a tejfölből egy tapodtat sem engedek
Láázlo 2009.03.24 00:30:17
@norway_baby: Mr. Tibor, az élet nagy rejtélyeire nem mi, földi halandók, fogunk választ szolgáltatni....
Na.. Mivel VMCS sokat nyaggatott a múltkor, hogy fényképezzek neki olyan termékeket, amiknek más neve van itt, mint otthon, vagy egyéb furcsa dolgokat.. hát eljött nap :) ma voltunk boltban így sikerült néhány képek elkapni, mivel nem nagyon szabad elvileg fotózni az üzletben. de…..