Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ctrlCrider

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esti talkshow-kínálat legjobbika jelenleg Craig Ferguson CBS-en látható Late Late Showja, és nem azért, mert újra feltalálta a vajaskenyeret, hiszen a műfajra jellemző menetrend itt is érvényes (kivteles alkalmaktól eltekintve), azaz monológ, valami rendszeres baromkodásos…..
 Group CCodeTitleAdvertising AgencyAdvertiserCountryGolden Drum - Grand PrixC12039Art - ratOGILVY & MATHER BUDAPESTMattelHungaryGolden DrumC01008Independent State of EuphoriaTHE SYNDICATEDodoni Ice CreamGreeceC03006Goldstar flow chart - ToiletMCCANN ERICKSON ISRAELTempo…..
Könnyünk kicsordult a hír láttán: folytatódik a jelenlegi sorozatdömpingben kissé elveszett gyermekként tántorgó Friday Night Lights, A Sorozat, Amint Még A Férfiak Is Sírnak. Az első (szenzációs) évad után az NBC berendelte ugyan a sorozat második évadát, de eltette péntekre…..
ctrlCrider 2008.03.06 13:01:43
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Egy dolgot így előre nem árt letisztázni: a sorozat első öt évadát nem láttam, így ha valami apróságot nem értek, amihez kellene az elmúlt 110 rész ismerete, akkor tessék szépen majd felvilágosítani. Naszóval ez az a sorozat, ami olyan, mint a cukrásziparban a diákcsemege…..