Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bravo Bateman

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszakad Ha tudná 2011.07.19 23:55:00
hogy vörös, hogy hörög, hogy nem forog, csak pörög, szerencsétlen, engedd el, plíz, ahogy trendi mondani. Ezt az effektet már ismerem. Véletlen feltekertem, hülye egér...
Bravo Bateman 2011.07.25 20:50:17
30Y – Városember (Megadó Kiadó) Nem túl szerencsés dolog Pécsről alternatív popzenekart indítani, hiszen van/volt ott egy név, amelyik nem csak a város, hanem egy egész korosztály és közeg hangulatát, ízlését meghatározta. A Kispál és Borz hiába nem létezik már, egy…..
Bravo Bateman 2010.12.29 14:07:49
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
A Nike szabadalmat adott be olyan cipőre, mely magától kötődik be, pont mint a Vissza a jövőbe film második részében. Az már csak hab a tortán, hogy a filmben is Nike márkájú az önbekötős cipő. A szabadalom szerint a cipőben lehet majd szabályozni, hogy szorosan legyen a fűző…..
Bravo Bateman 2010.08.26 13:28:35
A Blind Myself elkészítette második teljes értékű klipjét a Budapest, 7 fok, eső című lemezéhez (maga az album a mai naptól letölthető a zenekar weblapjáról). A megfilmesített dal a Pomogácsok lett, aminek szövegét, és így a képeit is, "az utóbbi idők politika által…..
A Lángoló Gitárok szerkesztősége is visszatekint 2009-re, meg kicsit előre is az idei évre. Megmondjuk mi tetszett nekünk tavaly a legjobban a megjelent lemezek közül, mik voltak a legrosszabbak, mik a csalódások, mik voltak a jó koncertek, mik voltak a szánalmas pillanatok és mit is…..
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
Az első Turbo-lemez megjelenése óta már hosszabb idő telt el, és mivel a zenekar aktívan koncertezik, érdemes volt megkérdezni tőlük, hogy mi a helyzet. A beszélgetés fő apropója azonban az, hogy az debütáló koronghoz tartozó második klip is most készült el, aminek…..
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Bravo Bateman 2009.11.20 13:14:04
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
Bravo Bateman 2009.08.05 18:36:08
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
Update: Így hét végére már csak két feladatom maradt. Az egyik, hogy felfedjem a reklámrejtvény megoldását, a másik, hogy győztest hirdessek a játékban. A megoldást a szokásos módon a képre kattintva láthatjátok, amiből kiderül majd, hogy ez egy amszterdami kutyapanzió nem…..
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
Bravo Bateman 2009.05.12 12:45:27
Péntektől a hónap végéig macifesztivál lesz a Duna Plazában, azaz a tervek szerint több mint ezer plüssmackó árasztja majd el a bevásárlóközpontot. A kitalálók, a Duna Plaza tenderét tavaly év végén megnyerő Plot Point nevű formáció nem csak kiállítást meg…..
Bravo Bateman 2009.05.07 12:28:11
comment:com Még lejjebb alkudták 2009.05.05 12:04:00
A Tv2 a hűtő legalsó polcán megtalálta a két hete ottfelejtett töltött káposztát, leszedték róla a zölden pettyező penészt, megmikrózták, és csak azért is az ünnepi porcelán étkészletbe tálalták. Mert ha már ehetetlen, legalább adjuk meg a módját. Ez a válságdiéta…..
Bravo Bateman 2009.05.06 10:46:26
@sixx: szerintem zolika nagyon vicces figura, eszem a babahajú kis buksiját :)
Tardai történetek Ötvennyolc 2009.05.06 09:00:00
Anje és Frank hollandok. Fütyörésznek bringázás közben, nincsenek függönyök a házukban, nyáron meztelenül kolbászolnak a kertben, és minden évben grillezős partival költöznek be a nyári szezonra tardamajori második otthonukba. Kurva jó fejek, a szomszédok nagyon bírják…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
Bravo Bateman 2009.04.14 19:14:49
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
Bravo Bateman 2009.04.07 11:49:57
Update1: Ahogy azt többen megsejtették, ez egy terhességi teszt kiemelkedően hülye reklámja, amit a képre kattintva meg is nézhettek. A soroslást majd a nap végén tartunk, addig sajnos ülnek a nyakamon. Az éhesek még bírják ki egy kicsit!Update2: Ladies and gentlemen! The winner…..
Bravo Bateman 2009.03.19 16:47:21
Öcsém most mutatta meg, hogy kell képet készíteni de régen akartam már küldeni nektek XDDDjó az oldal <3nekem az asztalomon a szerelmem van, találd ki melyik az XDDDDDpusza, légy rossssz ;))bassangel<3Nos, izgalmas lenne a "melyik az" kérdésre valamelyik lányt…..
Bravo Bateman 2009.03.01 20:16:01
@pottyoslabda: 'szameg! Én meg a shitbreaker blogra mondtam, hogy ő csinálja az artproletarz-t, erre ott van a jobb dekoltázsban bezippelve. kezdem nem érteni, mi történik, pedig ez nem sűrűn fordul elő. Csajom is ezzel nyaggat, most már csesz is. A srác a bassangel vagy WThFuc?!
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..