Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-krudy-

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje, hogy bejelentsük: február 3-án jön az új Cannibal Corpse-lemez Evisceration Plague címmel. Ennek örömére meg is hallgathatjuk az egyik új opuszt a csapat myspace-oldalán, de hogy picit tovább vigadjunk, összeraktunk egy kis klipválogatást is alább, hogy mindenki…..
-krudy- 2009.01.11 03:19:08
www.youtube.com/watch?v=qz4TkW7Q_GE&feature=related
Ez egy másik szám a "sematikus latin dallamot elpötyögő death metal zenekartól". Mellette ott a szöveg, lehet gondolkodni.

www.youtube.com/watch?v=CpFPFhVbXGM&feature=related
Ez pedig az egyik kedvenc Cynic számom. Azt hiszem, itt megkérdőjelezhetetlen, hogy mennyi gondolat van a szövegekben. Pazar muzsika!

Egyébként az ízlés egy relatív dolog, felesleges vitatkozni róla, az egyiknek tetszik valami, a másiknak nem és ez így jó. Senkinek sincs joga megkérdőjelezni, hogy mit tart a másik jónak, elvégre nincs kötelezve, hogy ugyanazt hallgassa.
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Akinek pedig az előző post kevés volt mára, ejtőzzön kicsit a Music Catch-csel. Relaxációs játék roppant egyszerű játékmenettel (a piros bigyók kivételével mindent el kell kapni), akik szeretik a zongora hangját, azoknak különösen ajánlott...
jövő héten, szerdán, azaz 16án lesz a SCREAM flashmob, mint azt tudjátok (remélem). A hősök terének Műcsarnokfelőli oldalán találkozunk, és üvöltünk, 17 órai kezdéssel.Ha úgy észleled, hogy a környezetedben kevés ember tud erről, akkor világosítsd fel őket, és…..
dr.zed Könyvégetés 3pontnulla 2008.01.09 22:29:55
Noshát, megértük ezt is, a harmadik Könyvégetés fedőnevű felolvasóest már javában készül, már csak jelentkezők kellenek, úgyhogy ha ismertek valakit, aki fellépne vagy ismer valakit aki fellépne, netán ti magatok szeretnétek előadni valamit, akkor ne habozzatok, hanem…..
dr.zed SCREAM upgrade 2007.12.24 01:12:23
Nos, előreláthatólag január 16-án, szerdán, 17 órakor, a Hősök terének Műcsarnok felőli oldalán üvöltünk, visítunk, ordítunk, hangkiadunk majd.n..
dr.zed SCREAM!!! 2007.12.16 01:18:11
Az utóbbi időben eluralkodó rosszkedv és kétségbeesés nem jó dolog. Mindenkinek megvan a maga problémája: szerelem, tanulmányok, házasság, költözés, magány, ésatöbbi, ésatöbbi. Az is lehet, hogy csak a tél játszik sötétszürke-fekete játékot velünk, mindenesetre tennünk…..
dr.zed pink floyd maraton news 2007.12.12 23:05:00
Helloelsőnek is itt egy plakát:remélem örültök neki, kicsit talán hatásvadász, de lehet, hogy csak jól sikerült.Tehát, mint azt láthatjátok a plakátról leolvasva is, a maraton tervezett ideje, az elmúlt időkben említetthez képest megrövidült. Nem 24 órás lesz, hanem csak…..
dr.zed Drzed.hu para 2007.11.15 11:17:00
Kedveskéim!Szeptemberben hatalmas lelkesedéssel, és attól az érzéstől fűtve vágtunk az évbe, hogy egy szerteágazó baráti és szellemi közösség részei vagyunk mindnyájan. Dacára annak, hogy szerintem sokunknak voltak olyan órái, amikor legalább százszor el kellett magunkban…..
dr.zed Pink Floyd Maraton 2007.11.05 15:17:00
Mindenféle okokból (ezek különbözőek és számosak) a decemberre tervezett Pink Floyd Maratont január közepére helyeztük át. Pontos időpont: január 11-12. (péntek délutántól szombat délelőttig). További részletekkel még jelentkeznek a szervezők: Benkó…..
-krudy- 2007.11.06 15:43:50
dr.zed menedék_2017_utórezgések 2007.11.03 22:39:00
SziasztokFantasztikus négy nap volt, egy perc nem volt amit ne élveztem volna valamilyen szempontból, beleértve, a csütörtök hajnali gyilkostúrát a vízeséshez. Azt hiszem, hogy írhatom ezt a többi szervező nevében is, hogy egyértelmű sikerélményként könyvelhetjük el a tábort,…..
-krudy- 2007.11.06 15:39:47
Hát gyerekek...
Nagyon magasra tettétek a lécet ezzel a táborral, mert (én nem csillagozok, mert fárasztó) kibebaszottjó volt, sokkalta jobb, mint a tavalyi. Én persze rágyúrtam egy aranyos tüdőgyuszira, anyukám szerint este, mikor aludtam, olyan hangosan sípoltam levegővétel közben, hogy amikor bejött a szobámba, még ő is hallotta. valahogy nem megy, hogy elegendő mennyiségű (meleg) ruhát vigyek magammal, ráadásul az amúgy is ronda cipőm soksok centiméternyi rászáradt sárral volt nehezebb, nem volt egyetlen száraz zoknim sem, az egyik nadrágom embertelenül mocskos volt a vízeséses túra után, ami egyébként istenfóka volt, főleg, hogy pálinkával viccesebb és könnyebb volt a visszaút, amit seggencsúszva tettem meg, és mire beértünk a táborba, a nadrágomra ráfagyott a sár... plusz elvesztettem még egy tollat is, ellenben háromszor repetáztam gyümilevesből, és az is kurvajó volt, hogy a korcsmából visszaútonfelé kezdtük a játékot (éljen a Rába vodka!!!), bár, ami azt illeti, a táborba bevezető, sötét-sáros úton nagyon féltem, amikor meg játék közben Zombival elmentünk a sziget vége felé (a pajta mögé sokkal) a susnyásba, na akkor igazán paráztam; ezenkívül emlékezetes még az Indivel elfogyasztott néhány [:)] üveg bor is, plusz az isteni kaják; Milo és Boja; Horka kutya; a bolt előtti kutya, aki hülyére kölykezte magát; az, hogy végre happyend volt a játék végén; az meg főleg tetszett , hogy végre nem egy lúzer talpnyalót, hanem egy sikeres üzletembert alakítottam, de (gratula Nektek) a történet is igen pofás volt, még úgy is tetszett, hogy én a rejtvényfejtős részek alatt inkább James barátommal próbáltam megfűzni Cathrine kisasszonyt (aztán persze nem lett semmi), és ha nem lett volna farkasbaszó hideg, akkor még jobb lett volna, mert amikor egy kevés bor után kifeküdtem egy valamire az udvaron, akkor fázott a hátam; és szerencsére Teréz anya is velünk volt a tábor alatt; meg a gázosteherautó-tologatás is flash volt, bár két mmétert sem mozdítottunk rajta; plusz rájöttem, hogy az én whatim egész jó fej, bár többet valószínűleg nem látom majd, mert nincs az az isten, hogy én megint fogyasszak ibogát, akkor már inkább megint megyek vért pucolni a wcbe... mindent összevetve kurva jó volt, az ilyenekért érdemes fázni, meg ilyesmi, úgyhogy várom a következőt, meg köszönöm a lehetőséget, és satöbbi. zöldborsófözelék fasírttal forever!
2007 szeptemberében történt valami Kistolmácson. Valami, ami örökre megváltoztatott mindent.Ez a film öt bátor ember történetét beszéli el. Öt ember, aki nem hitt a pletykáknak, és a fényképeknek, hanem saját szemével akarta látni a felfoghatatlant.Öt ember a földön, amelyet…..
-krudy- 2007.10.28 02:14:33
dr.zed könyvi égi 2007.10.28 02:12:46
Lehet, hogy Indi már írt erről, de most, hogy én is írhatok a zedblogra, gondoltam, akkor írok, is, mégpedig arról, hogy NOVEMBER 10-én lesz a könyvégetés. Jelentkezni főleg nálam, mert az elsőre mindenki az Indinél jelentkezett, engem pedig behálóztak a pókok…..