Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bassangel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pendrive-ok után a papírlapokra, a fülhallgatókra, az emberek szájára, valamint a buszokra is kiterjesztené a jogdíjfizetési kötelezettséget az Artisjus. A jogvédő szervezet keddi közleményében úgy indokolta a 100-3000 forint közötti „általános zeneadó”…..
Öcsém most mutatta meg, hogy kell képet készíteni de régen akartam már küldeni nektek XDDDjó az oldal <3nekem az asztalomon a szerelmem van, találd ki melyik az XDDDDDpusza, légy rossssz ;))bassangel<3Nos, izgalmas lenne a "melyik az" kérdésre valamelyik lányt…..
Mire nem jók a szar viccek. Napok óta semmit sem csinálok, mert egy autó elütötte Kiflit, a szálkás szőrű tacskónkat, aki itt ült az ölemben a legrémesebb "tréfák" begépelése közben, és együtt sírok a gyerekekkel. El sem tudtam képzelni, mikor posztolok bármit…..
"2009. február 15. Gödör Klub 10:00-18:00 A januári pihenő után a báli szezon kellős közepén startol a WAMP - vagyis a Wasárnapi Művészpiac. Beöltözni 2009-ben menő, ehhez a világtrendhez igazodva egyedi báli kellékekkel készülnek a februári WAMP-ra a kiállítók. A…..
bassangel 2009.02.14 23:25:05
Mivel ma ment az m2-n egy dokumentumfilm, amit erősen javasolnék osztályfőnököknek, tanároknak beszélgetés alapjául levetíteni. Egy francia filmről van szó (hm, ez nem derült ki a mai részből, amerikai diákokat kérdeztek, és a szakértők is angolszászok voltak), ami 4 részes,…..