Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SultanKing B-)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
SultanKing B-) 2009.07.14 12:28:27
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
SultanKing B-) 2009.04.20 12:40:35
Mire nem jók a szar viccek. Napok óta semmit sem csinálok, mert egy autó elütötte Kiflit, a szálkás szőrű tacskónkat, aki itt ült az ölemben a legrémesebb "tréfák" begépelése közben, és együtt sírok a gyerekekkel. El sem tudtam képzelni, mikor posztolok bármit…..
Modor Tibor [Tibi, der Manierkőnig] (517) ÜzenekKöszönöm mindenkinek a névnapi megemlékezéseket! Imádnivalóak vagytok! ;-)február 18., 11:34Lejárt és elcsépelt témának tűnhet elsőre a wiwes, facebookos profilok kielemzése, de talán mi is tudunk újat mondani. Az évek óta…..
"Van-e hülyébb szó annál, hogy pácsó, meg hogy netrióta?", tette föl a kérdést magának nap mint nap az ember, egészen szerdáig, amikor a nol.hu megadta a választ. Még mindig ezt ízlelgetem: "webelit". Undorító szó, az ajánló viszont a maga…..
SultanKing B-) 2009.02.18 12:56:01
"Letehénkézte" Heidi Klum topmodellt Wolfgang Joop német divattervező. Joopot a most induló Germany's Next Top Modell kapcsán kérdezték a műsorvezető Klumről, és ő közölte, hogy "nem is érti" Klum sikerét. "Heidi Klum vezethet ilyen műsort, de ő maga…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
SultanKing B-) 2009.02.10 17:36:51
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
SultanKing B-) 2009.02.10 17:31:39
Még az sem baj, ha Ivana Acosta miatt történik!     ..