Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsingra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek az ajándék készült: csajmacskaKorhatár: 12Az ötlet: „Humoros történet, ahol a helyszín végig a minisztérium, Percynek muszáj szerepelnie benne, de ha nagyon össze akarod hozni valakivel, akkor ne Penelopéval.” Leírás: A Tűz Serlegében Percyt komolyan…..
Kívánság Üst Hematit ajándéka 2010.01.27 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Hematit Korhatár: nincs Figyelmeztetések: Nincs Leírás: Elmegyek meginterjúvolni egy vámpírt. Az ötlet: Szívesen olvasnék egy humoros történetet, arról hogy az ajándékozóm szerint egy "átlagos közép európai vámpír" mivel foglalatoskodik…..
Kívánság Üst mabym ajándéka 2010.01.26 18:00:00
Ajándékozott: mabym Korhatár: nincs Figyelmeztetések: nincs Leírás: Minerva McGalagony megkapja álmai munkáját: ezentúl átváltoztatástant fog tanítani a Roxfortban. Ez nagy dicsőség – viszont meg is kell felelni ennek a feladatnak. A fiatal, lelkes tanárnő azonban…..
Kívánság Üst Serrena ajándéka 2010.01.23 18:00:00
Ajándékozott: SerrenaKorhatár: 14 Leírás: Tom produkálja magát. (mint mindig) Az ötlet: 1.) A Mágiaügyi Minisztérium nincs megelégedve a Roxforttal, ezért szúrópróbaszerű óralátogatásokkal zaklatják a diákokat, többek között a végzős Tom Deneméket is. Egy minisztériumi…..
Kívánság Üst Shylet ajándéka 2010.01.22 18:00:00
Akinek készült az ajándék: ShyletKorhatár: 12Leírás: Albus utolsó karácsonya, mielőtt a Roxfortba kerülne. És az utolsó, mielőtt… Nos, ezt ő még nem tudhatja. Tudja viszont, hogy nem jó, ha a muglik felfigyelnek egy kicsi boszorkányra, és hogy nem jó az sem, ha az apja,…..
Ajándékozott: mudblood Korhatár: nincsen Figyelmeztetések: némi OOC- tendencia, illetve enyhe célozgatások az egyik szereplő szexuális orientációjára, mondjuk rá SLASH-utalások, de semmi komoly Leírás: 1940 Karácsonya a Roxfortban. Albus Dumbledore és kolleginája, a…..
Ajándékozott: minden merengőKorhatár: 12Figyelmeztetések: nincsenekLeírás: Ha kitör a háború, nemcsak a frontvonalakon dúl a harc. Hanem az otthonmaradtak lelkében ugyanúgy. Talán nekik bizonyos szempontból nekik nehezebb is…Kívánság: Mr. És Mrs. Weasley egy meghitt…..
  ***   Hermione a tükör előtt illegette magát. Az apró fürdőszobát egyetlen petróleumlámpa világította meg – persze igazából csak a formája volt olyan, nem olaj égett benne, hanem varázsfény, amelynek az erősségét Hermione kedvére állítgathatta. Volt már…..