Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steev

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
Steev 2010.07.30 09:56:58
@mcs: Szerintem azért a többi gondolkodó blogger miatt kivehetnétek azt a kommentet a keresett cikkből, amiben le van írva a megoldás...
Tegnap este az XMS-ben jártam, hogy jól megnézzem magamnak az új, 27-es óriás iMacet és persze az új fehér MacBookot. Vittem a saját másfél éves szappantartómat, hogy lássa ő is, hová lehet még fejlődni. Nekem ráadásul az iMachez adott Magic Mouse is újdonság volt még,…..
Ha lenne valami mértékegysége a hiphopnak, akkor annak Grandmaster Flash lenne a neve (lásd Volt, Watt). Mondjuk mérhetnénk, mennyire jó a buli, és az lenne 100 GmF. Az A38-as tegnap 92 GmF volt, és csak azért vontunk le fontos pontokat, mert igazságtalanok vagyunk. Persze sokszor bajban…..
Steev 2009.04.19 16:56:40
Halihó, mi a stájsz, öcsém-facsiga? Már rég jelentkeztünk, igen, de Jóska és jómagam is bokros teendőink miatt megint lecsúsztunk a Maslow-piramis csúcsáról. Szomorú dolgok ezek, de talán sok-sok év múlva azt mondjuk: megérte! A mai dolgozat Nadsat olvasónk keze munkáját…..