Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrogerBroker

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portfolio.hu-n egy forexes topikot olvasva bukkantam rá Szarvasvadász nick alatt író kolléga egy remek fordítására e tőzsdepszichológiai témában. Ajánlom mindenkinek e remek kis összefoglalót a traderek lelki világáról ! És te magadat hová helyeznéd az 5 lépcsős létrán ? A…..
Az elmúlt 2 hét piaci mozgásai a várt forgatókönyvek szerint zajlódtak. Indexekben továbbra is a 2 héttel ezelőtti elemzést veszem alapul. Egyenlőre nincs is okom változtatni a célárakon.. Eséshez viszonylag nagy forgalom párosul, ezzel szemben az emelkedő napok rend szerint kisebb…..
2 hónappal ezelőtt készült elemzésemben meghatározott rövidebb célárak többé kevésbé az összes amerikai indexben teljesültek. A Russel2000 már a mindenkori csúcsát támadja, viszont a Nasdaq is a 2007-es tetőt ostromolja. S&P500 valamint a DJIA indexekben is majdhogynem…..
Usa indexeket nézve elsőre azt mondtam hogy ezek betegek, de tetszik, nem tetszik elég komolynak tűnik a kitörés. Olyannyira hogy a Nasdaq és a Russel2000 a 2007-es csúcsokat ostromolhatja hamarosan... Sőt ! Mindkettőben a célár jóval e fölé is mutat középtávon. S&P500 és…..
Az alábbiakban a Rába részvény alakulását tekintjük át. Rövid, közép és hosszútávon is érdemes rá egy pillantást vetni, a jövőben érdekes lehet, a részvány árfolyam alakulás szempontjából. Napos, hetes és havi felbontásban is megvizsgáljuk a chartokat. Ezen felül…..
Legutóbbi DJIA elemzésemben tárgyaltam az esetleges fals mozgások lehetőségéről, növekvő voláról. Ezek elég jól teljesültek is , kaptunk fals jelzéseket, jól látható hogy még mindíg nem egyértelmű az irány, de a kép valamelyest kezd tisztulni ! Az összes főbb index előtt…..