Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rumors

36 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Timi Németországban :) THE END :) 2010.09.05 04:38:00
Gondoltam jófej leszek, és elhozok 1-2 kamionnyi árut Schweinfurtból, de hát sajnos senki nem volt a portán... :( de a szándék a lényeg :D..
Egy bájos kis város, egy gyönyörű szép parkkal, aminek egyik része egy nagyon szép rózsakert. Én totál beleszeretteme ebbe a kisvárosba, annyira nyugis, csendes, a házak előtt nincsenek km magas kerítések, szép gondozott kertek.... váááááá :) azt hiszem el tudnám képzelni…..
Timi Németországban :) Sababurg 2010.09.04 14:04:00
Egy rövid kiruccanásnak indult, egy rövid kis vadaspark illetve egy kis kastélykert, hát nem az lett belőle. :D Maga az állatkert felért egy kisebb túrával, számításaink szerint körbe kb. 5 km hossszan ment a külső út, szóval megtettünk vagy 10 km-t össze vissza kanyarogva.... :D…..
Timi Németországban :) Edersee 2010.09.03 00:03:00
Az előző napi fáradalmak után kb. reggel 9 körül tértem magamhoz. Megreggeliztünk, aztán elmentünk egy közeli tóhoz, az Edersee-hez. Megnéztünk egy játszóházas-mesekastélyos létesítményt :D, kocsikáztunk kicsit a tó körül, illetve felmentünk a várba, ahonnan gyönyörű…..
Szerintem ezt a napot nem is kezdem el nagyon részletezni, beszéljenek helyettem a képek. Európa 1. számú állatkertje...hát szerintem méltó erre az elnevezésre. :) Valóban az egyik legszebb állatkert, amiben valaha voltam.... jó fárasztó is volt, 7 óra hosszán keresztül…..
A keddi nap egy kicsit pihenősre sikeredett, de hát kell ilyen is, elvégre pihenünk meg nyaralunk. :) Kassel-ban már voltunk egyszer, amikor a kastélyparkot néztük meg, most a belvárosba mentünk. Hát láttunk már szebb várost is szerintem, kicsit kezdett már Pestre emlékeztetni....…..
Így hirtelen már csak a mobilház bemutatásával maradtam adós. Mini luxusvilla :D van itt minden: minikonyha, wc, zuhanyzó, étkező, 2 szoba... teljesen mint egy szoba a @-ban, csak más elrendezéssel :D jó a mi mostani szobánknál nem jobb :)Ja, légkondi is van meg fűtés, ez utóbbi…..
Most jut eszembe, hogy a kempinget még be sem mutattam. Így utószezonban egy kicsit kihalt, az időjárás se az a kifejezetten nyaralóidő, szóval nem vagyunk sokan. De nem is baj. :) Vannak háziállatok: nyuszik, tengerimalacok, szamarak meg kecskék, ez utóbbiakat néha szabadon is…..
Az első újratervezett program. Elmentünk a hozzánk legközelebb eső városba, Kasselba. A város szélén van egy kastély, meg egy hozzá tartozó jó nagy park. Kicsit olyan feelingje van, mint a bécsi Schönbrunni kastélynak, csak kicsiben. :) A bal oldali képen van a kasseli…..
Na de eztán jött csak a fekete leves. Megkezdtük az utunkat a szállás felé, pontosabban Naumburgba, ami onnan még kb. 2 óra volt kocsival, gondoltuk, hogy pont jó, odaérünk a kempingbe 6 órára, úgyis addig van a becsekkolás. Közeledvén a célhoz elővettük a pontosabb leírást,…..
És persze az állatkert kis kihagyhatatlan volt Nürnbergben. Andynak üzenném, hogy voltunk a delfináriumban, megnéztük a delfin show-t, nagyon jó volt. :) gondoltam közben rá, hogy biztos szívesen itt lenne ő is, kárpótlásul 1-2 fényképet beteszek ide neki, bár ez nem adja…..
Timi Németországban :) Nürnberg 2010.08.30 08:41:00
Hát ez a nyaralás is érdekesen indult. Többnyire szoktak lenni kisebb-nagyobb fennakadásaink, de ez…. :) Én csak jót röhögök az egészen, anyukámék szerint ezt ott helyben nem volt annyira vicces…hát szerintem az volt, csak nem mertem nevetni :D De erre majd később…..
Ezt igazából egy rövidke bejegyzésnek szántam, azon képek kedvéért, amelyeket egyik délután csinálgattunk... lett közülük több iwiw-gyanús gyöngyszem is...azok közül, ahol belefértünk mindketten. :P Ugye Nao? :P Mert neked nem mindig sikerült úgy becélozni magunkat, hogy…..
Happy Bday! ...volt egyszer egy 412 2009.10.28 00:39:00
Igazából nem is tudom, mit írhatnék ebbe a bejegyzésbe. Csodás 1 évet töltöttünk együt. :)Tudom, illene ide valami frappánsat írni, talán a végére megszáll az ihlet. :D Addig is elevenítsük fel képekben. :)Jóóóó, tudom, ennek a két képnek az elkészültekor még nem voltunk…..
Happy Bday! 412 záróparty... :) 2009.10.05 13:59:00
Az a csodálatos együtt töltött 1 év... a 412-es szobában... :)nyameeeeee, milyen guszti... :)Ha visszaemlékszel, a Terminusba már majdnem lettünk szobatársak, ha jól emlékszem, 2x is. :D Egyszer amikor a Hugit félévkor nem akarták újra felvenni a Termoba, és annyiban maradtunk, hogy…..
Na ez egy nagyon szupi ötlet volt tőled, hogy elcsaltál magaddal. :) Az együtt töltött egy év csodálatos lezárása volt ez. Ha jól emlékszem, én másnap már teljesen ki is költöztem a kollégiumból...és megszakadt a csodálatos szobatársi viszonyunk :(. De szerencsére csak az,…..
Happy Bday! "Nao elvolt" 2009.10.02 13:50:00
Biztos nem érted, miért ez a címe ennek a bejegyzésnek... a válasz egyszerű: a képeket, amiket nemsokára látni fogsz, te csináltad nekem, és küldözgetted át folyamatosan, én meg gondoltam megtartom az utókornak, és "Nao elvolt" nevezetű mappába szépen bemásoltam őket.…..
Happy Bday! GoodBye Kitti... 2009.10.02 13:37:00
Igen, tudom hogy ezt a bejegyzést a Kitti születésnapja után kellett volna rakni, de elrontottam... :D és nem tudok bejegyzést megcserélni, és újra írni sincs kedvem, szóval nézd el nekem ezt az apróbb bakit. :D Nagyon bele tud kavarodni az ember, hogy fordított időrendi sorrendben…..
Happy Bday! Kitti szülcsinapcsi 2009.10.02 12:49:00
A te szülinapod után szabadon Kittinek is szerveztünk egy hasonló jellegű banzájt, kicsit megkésve ugyan, de a szándék a lényeg. :) Vicces volt ahogy a Csorba Tibivel az E-Klub előtt, kicsit ittas állapotban megbeszéltem a részleteket... már jól indult a dolog. :DÉs ami eztán…..
Happy Bday! Pesti est 2009.09.20 19:32:00
(#)Nao(#) üzenete:*juuuuuj*köfi:::*télleg annyira jó volt:) Ezt éppen az imént írtad a kis pesti kiruccanásunkra. :) Szerintem eme eseményt nem nagyon részletezném, hiszen a közös blogunkban egy teljes bejegyzés erről a napról szól. :D Alig várom már, hogy ismét csináljunk…..
Happy Bday! DIPLOMA(osztó) :-D 2009.09.20 14:06:00
Szerintem a legelején még egyikőnk sem gondolta, hogy egyszer majd együtt fogunk diplomázni... és lám.... :)Jó azt hozzá kell tenni, hogy mindehhez hozzájárult az is, hogy az örök mumus matek téged kicsit megszivatott januárban, illetve hogy szerény (kunc) személyem némi…..
Happy Bday! Magyar Dal Napja :) 2009.09.18 22:56:00
A MAGYAR DAL NAPJA... "A Magyar Dal Napját idén második alkalommal rendezik meg, a magyar zene ünneplésére. A tavalyi Szigetes rendezvényhez képest idén, jóval nagyobb volumenű lesz az immáron országos méretű „zenei fesztivállá terebélyesedett koncertsorozat, méltó…..
Kedves Nonci!Ezúton szeretnék neked nagyon Boldog Születésnapot kívánni! Mostanában kicsit szűkén vagyok a kreatív megoldásoknak, de a te esetedben úgy gondoltam, hogy nagyon stílusos lenne, ha írnék neked egy blogot, megpróbálva feleleveníteni benne minél több szép, közös…..
A keddre betervezett hosszu tura (10 oras kb) a terdfajasom miatt offolva lett, igy Ljubljanaba mentunk helyette. Hittetek volna, hogy a fovaros egyaltalan nincsen normalisan kitablazva? AZ autopalyara siman ravezet, de azokra nem nagyon gondoltak, akik csorok, es nem palyan akarnak menni. :D Pedig…..