Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoZoltán

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog 199.999 2009.02.19 08:01:00
 Szabad vagyok és demokrata, az SZDSZ-es politikát azonban 1993 óta kozmopolita, kényeskedő nyálverésnek tartom. Mert más felfogásban élem meg magyarságom és az egyházak demonstratív alázása sem kenyerem. Néha ugyan eljátszom a gondolattal, hogy Gusztos Péterrel közösen…..
ZoZoltán 2009.02.19 13:23:26
@TuRuL_2k2: a szadi akkor fog az EP-be bejutni, amikor az itthoni köztelnök-választás győztese Fekete Pákó lesz.
Poliamori Bemutatkozás 2009.01.29 23:20:00
Előre szeretném bocsájtani, hogy meglehetősen furcsa blogot, illetve bejegyzést fognak olvasni az érdeklődők. Véresen komolyat, noha biztosan lesznek, akik kétségbe vonják majd a szerzőpár épelméjűségét, netán szavahihetőségét, de állunk elébe.Bemutatkoznánk tehát, a…..
ZoZoltán 2009.02.13 11:01:27
@poliamori: Nem ismerlek, hogy milyen pasi lehetsz, de ha egyszer Adél mondta, biztos hizelgő rám nézve :)
ZoZoltán 2009.02.13 11:05:18
@Kökény6: elég kategorikusan fogalmazol és mondassz itéletet, amit most nem fogok kommentálni. Az embernek legyen ereje visszafogni magát akkor is, ha megdönthetetlennek hitt véleménye van és a teljes igazság letéteményesének érzi magát. Neked nincs ehhez erőd, nekem igen.

Biztos a te stilusod a menő, amivel nem tudok versenyezni, ezért nem is erőltetem tovább az enyémet. Üdv.
ZoZoltán 2009.02.19 13:20:02
Adél-Martina konfliktusról:

Azzal álltatom magam, hogy 43 évesen lassan már ismerem a nőket. Nem dicsekvésként, remélem senki nem annak veszi, de eddig úgy 80 és 100 között van azoknak a nőknek a száma, akikkel rövidebb-hosszabb ideig dolgom volt. Ha leszámitjuk az egy-kétéjszakás kalandokat, akkor is tucatnyi olyan kapcsolatom volt, amik legalább fél-egy évig tartottak, innen az önbizalom. Persze lehet hogy tévedek.

Ha jól látom a terveket, Adél és Martina között meglenne úgy 12-15 év külömbség, ami Adél számára valószinűleg egy soha fel nem dolgozható hátrányt jelentene, bármilyen jó kapcsolat is alakulna ki a két nő között. Általánosságban mondom és ne tessék megsértődni, de egy harmincas évei elején járó nő testileg jobb karban van, mint egy negyvenes (tisztelet a ritka kivételeknek). Arról nem is beszélve, hogy Martina új hús Zoltánnak, tehát érdekesebb, izgatóbb, szexibb, mint Adél. Ha a szexre koncentrálunk, teljesen természetes, hogy az első időben többször és jobban kivánná meg Martinát, amit egy közös háztartásban azért elég nehéz lenne eltitkolni, még akkor is, ha Zoltán és Martina összebújásaira olyankor keritenek sort, amikor Adél nincs jelen. Meg aztán Zoltán sem huszonéves, és hacsak nem forditja jövedelme jelentős részét izgatószerekre meg kék és más szinű teljesitményfokozókra, elég nehezen tudja majd állóképességgel bizonyitani, hogy ő két csárdában is tud dudás lenni :)

Zoltánt sem lehet feltétlenül irigyelni. Energiája oroszlánrészét az egyensúlyozás fogja lekötni a két nő között, és állitom, ennek ellenére nem fog sikerülni. Persze más és más státusza van, illetve lesz a két nőnek (főleg a gyerek megszületése után), de mivel nem egy szultán udvarában fognak élni, ahol előre meghatározott szerepe volt minden feleségnek, a mindennapi konfliktusok előre kódolva vannak. Feltételezem, mindkét nő értelmes, intelligens, modern és felvilágosult, vagyis egyikük sem fogadna el egyértelműen alárendelt szerepet, még akkor sem, ha ezt esetleg szóban eleinte fel is vállalná.

Adél! Nézz tükörbe és mondd ki: a gyereket a magaménak fogom tudni tekinteni! Sikerült? Őszintén?

Zoltán! Nézz tükörbe és mondd ki: a gyerek megszületése semmiféle irányba nem fogja befolyásolni az Adéllal szemben érzett szeretetet, szerelmet, barátságot, társ-érzést! Sikerült? Őszintén?

Martina (ha majd felbukkansz és olvasod ezt)! Nézz tükörbe és mondd ki: Nem érzem úgy, hogy megvásároltak engem s a gyermekem egy biztos anyagi jövő reményében! Sikerült? Őszintén?

Most ennyi. Jövök még, csak egy családi kötelezettség most egy pár napra elszólit busóföldre :) És a bejegyzés utolsó mondatát megszivlelve terjesztem a linket: eddig három barátomnak is megmutattam, de a bé nejemnek nem, ezt ne is kérjétek :)

  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
No, akkor ez lefőtt, és mellé a kiesés elleni küzdelem sem ígér olyan izgalmakat, mint tavaly, marad tehát a BL-helyekért folyó gyépésharc, meg a kupa, mert az Inter lassan barcelonányi távolságra szakította magáról a potenciálisan veszélyes csapatokat. (A potenciál…..
ZoZoltán 2009.02.19 01:41:59
@Myke: Ja, ezt akartam én is írni, hogy DiNatale annyira kihagyta a 11-est, hogy ott sem volt :)
Többféle kutatás is igazolja azt a furcsa állítást, amely szerint vannak helyzetek, amikor sokan inkább a tévénézést részesítik előnyben a szexszel szemben. Könnyen lehet, hogy éppen ez ihlette a Los Angeles-i Deutsch ügynökség Direct TV társaságnak készített printjeit,…..
Mostanában úgyis divattá vált zéró toleranciát hirdetni. Először a gyorshajtókra csapott le a rettegett hatalom. No persze leginkább ott és azokra, akik többnyire minimálisan bontják meg a rendet, sőt olyan helyen, ahol legkevésbé sem veszélyeztetik a többi autóst. Teszem azt,…..
A fenti kérdést többen feltették az elmúlt hetek néhány írása kapcsán, úgyhogy ma megpróbálunk némi eligazítást adni ezügyben, ha egyáltalán lehet.A közvéleményben az autogramgyűjtés fogalma alatt általában filmsztárok, zenészek, esetleg sportolók autogramjának a…..
„None but ourselves can free our minds” (Marcus Garvey) Ha csak a Redemption Songot írta és adta volna elő egész életében, én már akkor is istenként néznék fel rá. Amikor aztán megtudtam, nem sokkal az után írta, hogy diagnosztizálták nála a rákot, még mélyebben…..
ZoZoltán 2009.02.13 11:09:41
@56.hope.road: Azámbizonyám! A sok köcsög epigon csak megfeszül, de a nyomába sem ér!
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
ZoZoltán 2009.02.08 20:42:56
@agár:

Tiz év múlva ott is a lakosság 15 %-a cigány lesz.
ZoZoltán 2009.02.08 20:43:54
@Kis Hableány:

Szó esett itt előbb Járóka Liviáról, Mohácsi Viktóriáról, Daróczi Dávidról... Rájuk gondoltam.
ZoZoltán 2009.02.08 23:58:13
@Zzoorroo: ezzel mondjuk 101 százalékig egyet tudok érteni!