Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öntöttvasaknafedlap

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem értettem igazán, mit jelent az a kifejezés, hogy kábítószerrel visszaélés. Csak én vagyok túlsgágosan beszívva vagy ennek tényleg nincs értelme? Direkt mégnéztem a Wikipédiát is, ami ezt mondja:Tárgyakkal kapcsolatban a helytelen, nem rendeltetésszerű használat számít…..
öntöttvasaknafedlap 2009.02.08 17:20:55
üdvözletem a hölgyeknek, uraknak a kedves füveseknek és nemfüveseknek!!

Na mármost kezdjük ott van a fű és a sport.
Gondolkodjunk el azon hogy melyiknek is van nagyobb értelme.Nos a fű az leginkább leamortizál és roncsolja a szervezet míg a sport általában az egészség jelképe.
A fű akárhogy is nézzük káros akár milyen tudományos kísérlettel is akarjuk bizonyítani. A tüdő nem arra lett kitalálva hogy a füstöt szívjuk be.Ez speciel a kisebbik gond de hogy még az agy sejteket is felemésztik az már igen komoly.Most lehet jönni azzal "húú hülye vagy szart se értesz hozzá".Így van nem értek hozzá csupán megfigyelések a minden napból és a környezetemből.
Most nézzük a sportot. Nem tudom mire fel van ez a nagy dopping felhajtás hogy így buta koxos úgy buta koxos és a buta gyurós jelzők.Mint minden sportban itt is fellelehető a dopping bár kisebb részben mint akár hogy is gondoljátok.
Térjünk ki a tömegnövelő és fehérjére:
-tömegnövelő fehérje =tápanyag koncentrátum
- a fehérje tápanyag amit ugye minden nap beviszel a szervezetedbe csak a testépítőknél nagyobb mennyiségben kell bevinni így nem megoldható hogy csak szilárd mennyiségben vigyék be
-a tömegnövelő az pedig fehérje és szénhidrát amit szintén beviszel minden nap a szervezetbe
-a testépítők és álltalában az élsportolók akik komolyan veszik az estek 90%ban komolyan veszik a kajálást ennek tudható be a fejlődésük nem holmi doppingszernek.
-és majd el felejtettem a gyerekkaják instant kaják nagyrésze ugyan ezekből a tápanyagokból épül fel mint a tömegnövelő és fehérje készítmények
Csak hogy lássátok a törődést ismét feltenném a kérdést, melyik is a károsabb a sport vagy a drog?
mondjátok itt hogy 20 év mulva a sportolónak nem fog fel állni és a drogosnak?
a környezetemben van jó pár füves aki igen intenzíven csinálja a dolgokat és nem igen tudnak mit kezdeni a barátnőikkel az ágyban,míg a sportolóktól nem hallottam ilyet...
A drog az drog és több mint valószínű hogy azért illegális mert nem egészséges. ha egészséges akkor nem tiltaná mindenki és nem büntetnék
Nézzük a tömegnövelőt fehérjét ahogy a fentiekben említették: lehet boltban kapni bevizsgált termék így nagy az esélye hogy nem káros és nem fog tőle megdögleni az ember.
A függőségetek abból látszik hogy a drogért éltek azt tartjátok az istennek és ebből nem is engedtek
minden többi szar.Tudom jönnifog a kérdés a többi gyurós meg a csak a kinézetért igen vannak céljaik amiket meg akarnak valósítani csak ám ezárt igen sok mindent meg kell tenni a nap 24 órájában.
és nem csak leülni és elszívni egy füves cigit mert az túl könnyű lenne.
Mellesleg hogy ne maradjon ki a drog és a cigisem azokat is teljes mértékben elutasítom úgy ahogy a doppingot is.
Megjegyezném hogy doppingot használó emberek nem roncsolják anynira a szervezetet mint a drog alkohol cigi.
Ha pedig még mindig fikázzátok a sportot lehet utána olvasni.tudom jönni fog a válasz én meg a füvezésnek.
sajnos arról nem lehet semmit olyan tudományosat olvasni ami meggyőzne arról hogy miért is érdemes használni ugyanis egy teljesen értelmetlen dolog.
Próbáljatok inkább sportal foglalkozni mint hogy minden nap flesseltek :)
Köszönöm a figyelmet!