Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zarao

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó ritmusérzékkel is kihívás, anélkül egyenesen szemétparaszt a Swtich Bot. Pedig egyszerű: ugrálunk platformról platforma, közben pedig színeket váltogatunk attól függően, hogy átmenni akarunk rajta vagy ráugrani. Ez onnantól macerás, amikor ugrás közben kell ugyan azon…..
Point'n'clickkel zártuk a múlt hetet, point'n'clikkel nyitjuk a mostanit. A 7 Days Without Rain se teljesen a hagyományos megyünk, kattintunk, történik valami metódust követi, hanem különféle minijátékok segítségével haladunk előre a történetben (ami szerint amúgy főhősünk…..
zarao 2014.10.07 15:40:17
@Pécsi bölcsész:
Én kétszer játszottam végig, hogy 100%-ig meggyőződjek róla, hogy ez tényleg csak ennyi. (szóval a párkeresős játék megcsinálható. mindkétszer elsőre.)

Ha valaki bármi értelmet is felfedezni vél ebben, az szóljon legyen szíves!
Az A Kitty Dream engem leginkább a Robot wants... sorozatra emlékeztetett, és nem csak a címe miatt. Ezúttal egy macskával kell végigjárnunk a pálya összes zegét és zugát, hogy mindenféle képességeket összegyűjte végül eljussunk a kijárathoz. Ja, és Nitrome játék, szóval a…..
A Hobo Bob kezdetben egyszerű, mint egy faék. Futsz egy hobóval. Először csak átugrálsz akadályokat. Aztán áttörsz falakon is. Majd végigsiklasz csöveken. Később kapcsolóval nyitsz fel kapukat. Végül pedig réseken kell átcsusszannod. Pedig még csak a nyolcadik pályán tartasz,…..
24/2013. (X. 4.) AB határozat a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslásáról szóló 2011. évi XVI. törvény alaptörvény-ellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányuló bírói kezdeményezések elutasításáról. A hűség…..
zarao 2013.11.02 10:03:45
@pánpéter: nem kivánok ebben az értelmetlen vitában részt venni, de senki sem írta meg, és azért ez igen fontos: Rytkó Emilía sohasem volt az OVB elnöke! Az Országos Választási Irodát vezette. Az előbbi egy fontos alkotmányos intézmény (volt), míg az utóbbi csak egy adminisztratív szerv (volt). Egy alkotmányossággal kapcsolatos vitában ez túl nagy tévedés.
Ez egy habkönnyű ugrálós játék. Egy kis Prince of Persia, egy kis Doodle Jump, és kész is az Unlucky Robber. A sivatagi rablónk inkább ütődött, mivel minden pályán rácsukódik a piramis, amint elemeli a kincset. Ezután nincs más hátra, mint felfelé ugrálva menekülni az alulról…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Kapitális politikai hibát követett el tegnap az MSZP, amikor nem törődve a döntés körülményeivel és következményeivel, a parlamenti bizottsági pozíciók elosztása körüli vitában belement egy olyan kompromisszumba, amely után ma – Szanyi Tibortól Cser-Palkovics Andrásig -…..
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
zarao 2010.03.30 13:47:02
@andzsin: Mindig is kerge volt. Csak más ügyet szolgát ilyen eltúlzott vehemenciával. Az általad sugalmazott ok elég közismert, szóval nyugodtan leírhattad volna.
zarao 2010.03.30 14:01:45
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: Problémákat könnyű felvetni hiszen elég sok van belőle manapság. A megoldás sokkal nehezebb dió. A jobbiknak nincs valódi megoldása egyetlen felvetett problémájára sem. Hozzáteszem nem is érdekelt a megoldásban. A magával problémafelvetéssel akart szavazókat toborozni, és ez sikerült is. Most sokan nagyon örülnek, hogy naponta lehet hallani a cigánybűnözés kifejezést. Hurrá! De ettől még minden marad a régiben. Én nem vagyok OV és fidesz rajongó, de azt gondolom, hogy most a legjobb hatással hazánkra egy nagy arányú fidesz győzelem lenne. A jobbikra adott szavazat ezt gátolja. Bár a jobbik nem csak ezért káros.
zarao 2010.03.30 14:43:33
@a_fater: És pont 88 oldalas lett a jobbik program? Micsoda véletlen.
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
zarao 2010.03.21 10:42:13
@transziboy: Nagyon tetszik a prognózisod (bocs, pontos adataid).

Ha az a listákra leadott szavazatok összesítésére vonatkozik, akkor szerinted minden választópolgár a három esélyes pártra voksol és nincs lmp-s, mdf-s, érvénytelen szavazat.

Ha a parlamenti mandátumok eloszlásáról szól, akkor pedig simán feldarabolsz egy-két képviselőt. Persze nincs kizárva, hogy pl Vona alapvetően a jobbik frakcióban tevékenykedik, de a keze (amellyel szavaz) az már inkább mszp-s. :)
Régi mániámról fogok beszélni, talán a megszokottnál is nyíltabban. Hosszú ideje vallom, a magyar közélet legnagyobb bajai nem abból származnak, hogy a politikusok szavazatvadász és haszonmaximalizáló módon viselkednek, hiszen ez – ha lehetnének is időnként…..
zarao 2010.02.07 12:40:08
@mirrmurrkandúr: "TGM egy szépen kiszabott faladatot teljesít kellenek a renitensek, hogy meglegyen a látszat (lásd még: Molnár Oszi).
Nem kell ezt ennyire komolyan venni, van még néhány ember, aki hozzá hasonlóan a mártírt játsza (a teljesség idénye nélkül: Hack, Kiss János, Tölgyessy, Fodor ..."

Fodor Gábor elég érdekes példa. Ezek szerint ő még most is a Fidesz embere és csak a renitenst szerepét játsza? (Persze tudom, hogy az szdsz-es szerepére gondoltál, nyilván a 93-as eseményekre már nem is emlékszel. Gyerek voltál még. Ebből is látszik, hogy igaza lehet egyittlakónak. Nem bűn az, ha valaki fiatal, de nem árt egy bizonyos életkort megélni ahhoz, hogy kellő rálátással bírjon az ember az életre.)
zarao 2010.02.07 13:33:18
@mirrmurrkandúr: részünkről??? Miről beszélsz? A bejegyzést nekem címezted, de legfeljebb az első két bekezdés vonatkozhat az én hozzászólásomra. Látod, pontosan ezért szoktam ritkán hozzászólni politikai kérdésekhez. Most is csak annyit tettem, hogy egy rossz példádra világítottam rá. Fogalmad sem lehet róla, hogy milyen politikai beállítottságú vagyok. De miután némileg ellentmondtam neked, azonnal emeszpéseszdéeszes gazember lettem. Semmi értelme ilyen légkörben eszmét cserélni. További szép napot Neked!
Tisztelt Pártelnök Asszony! Szeretném felhívni a figyelmét arra, az általam elsőként megfigyelt, és a valószínűség magas fokán is bizonyítottnak tekinthető paranormális jelenségre, amely a Szabad Demokratákkal való szövetkezést kíséri. A veszély rendkívüli: az ön,…..
zarao 2010.01.22 14:18:39
@Ratius: A humort nyilvánvalóan magam is érzékeltem. Egy írás irónikus hangvétele azonban nem zárja ki, hogy a következtetések valódi tényeken alapuljanak. Nekem úgy tűnt, hogy a "tények" blokk komoly akart lenni. Ezt csak erősítette, hogy a hozzászólók nagyon is valódi politikai álláspontjaikat ütköztették. Ha az egész csak vicc akkor az előző megjegyzésem tárgytalan. Most már csak az a kérdés, hogy Ibolya asszony is viccnek gondolja-e, vagy a cikk olvasása után azonnal felbontja a megkötött egyezséget. Egyébként szerintem is csak jobban járhat vele.
zarao 2010.01.22 14:20:18
Eddig is sejtettük, hogy Kiefer Sutherland irtó jó fej lehet a magánéletben is, de innentől tuti, hogy a faszival állati jókat lehetne ökörködni. Kiefer egy haverjával fogadott hétvégén, hogy a New England Patriots amerikaifutball-csapata megnyeri a Baltimore Ravens elleni meccsét,…..
zarao 2010.01.14 13:05:57
@sélli_: A szám a Kinks - All Day & All Of The Night. Amelyik egyébként így kezdődik: "Girl I want to be with you...". Már ebből is látszik, hogy mennyire lehetett hiteles a showman meglepődése.