Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasmajom

25 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek legtöbbször mindig kicsik és védtelenek, viccesek és játékosak, tehát egyértelműen"cukik" és "édik". A horrorfilmek birodalmában azonban nem minden az, aminek elsőre látszik: a filmek ezen műfajában mára már nem egy olyan alkotás született, amelyben ezek az általában romlatlan kis…..
CritiCon Ott szalad a 220... 2009.03.03 19:03:00
Szevasztok olvasók!Igaz, rajzfilmről animációs filmről még nem volt írás, de törjük meg a jeget, a mai poszt témája a Volt, egy viszonylag új Disney alkotás, ami még Oscarra is jelölve volt, bár a befutó végül nem ő, hanem a Wall-E lett. Nem is szaporítom tovább a szót,…..
CritiCon Premierek - 2009. 03. 05 2009.03.03 18:23:00
Szevasztok olvasók!Folytatódik a maratoni posztolás a heti premierekkel - ahogy azt már a hagyomány megköveteli. A mozik e heti kínálata:Hajrá boldogság! - angol vígjáték, 118 perc: Történet egy full optimista emberről, akinek ellopják a biciklijét, és ez arra motiválja őt, hogy…..
CritiCon Társoldal no.1 2009.03.03 18:07:00
Szevasztok olvasók! Elnézést a hosszú, poszt nélküli időszakért, de most megpróbálom bepótolni, ma terveim szerint három bejegyzést rakok fel az oldalra. Íme az első: A legtöbb blognak van(nak) társoldala(i), így mi is beállunk a sorba és hirdetünk jól, hogy nőjjön a…..
CritiCon And the Oscar goes to... 2009.02.23 20:10:00
Szevasztok olvasók! És igen, eljött, amire már régóta vártunk, a február 22 éjszaka, lezajlott a filmes világ legjelentősebb rendezvénye az Oscar-díjátadó 'személyében'. A rendezvényről annyit, hogy a megszokottol eltérően nem Jon Stewart volt a házigazda, hanem Hugh Jackman…..
CritiCon Premierek - 2009. febr. 26 2009.02.23 19:58:41
Szevasztok olvasók!Rég jelentkeztem, bocsánat, zűrös időszak áll a hátam mögött. Nem is szaporítom a szót, mint már megszokhattátok, az eheti premierek, az előző heti gyenge felhozatalhoz képest (mennyiségben legalábbis) sokkal nagyobb repertoárral:Nem kellesz eléggé -…..
Szevasztok olvasók!Akkor egy kis matek. Adjuk össze a Halálfutamot és a Battle Royale-t. Most vegyük el a kocsikat. Meg is kaptuk mai posztunk témáját, a Halálraítélt (The Condemned) című halivudi szuperprodukciót. A film a Lionsgate/WWE koalíció gondozásában látott…..
CritiCon Szabadság útjai 2009.02.16 21:38:00
Szevasztok olvasók!Megint egy esti posztot kaptok, de garantálom, hogy egy minőségi írást olvashattok. A cikket 'Naz' nevű barátunk (és remélhetőleg leendő társszerkesztőnk) ütötte össze a Szabadság útjai (Revolutionary Road, 2008) című filmről, nem is akárhogy :) Jó…..
Szevasztok olvasók!Az előző héten elkezdett hagyományt folytatva, a mostani premierekről tudósítanék. Előre leszögezném, hogy nem leszünk eleresztve filmekkel, a 2 nap mindössze három új néznivalót tartogat a mozilátogatók számára. Annyiban lesz rendhagyó ez a hetünk, hogy…..
CritiCon Meddig szeretnénk élni? 2009.02.15 22:28:00
Szevasztok olvasók!Egyik, mostanában favorit filmemről kaptam most egy - már beígért - írást, a már általatok is ismert (és szeretett) Rókusz társszerkesztőnktől. Íme:Jó ez a kérdés? Ez statikus? Ha belegondolunk egy kicsit, akkor az a válasz, hogy nem... Minden ember minden…..
CritiCon id. Teodorisz Marokbatosz 2009.02.15 13:30:00
Szevasztok olvasók! (akik templombajárás helyett is a blogot nézegetitek, dádá lesz :P)Ma egy idegen írást olvashattok el a 40 éves szűz című filmről, ami a New York-állambeli New Yorktól megközelítőleg 13.000 kilométerre, a magyarországi Budapesten született, Zalán nevű…..
CritiCon Új fejléc! 2009.02.15 13:23:00
Szevasztok olvasók! Mint már észrevehettétek, a régi fehér+grey swirl fejléchez képest egy nagyon komoly headert kapott az oldal, amiért nagy köszönettel tartozom Knightheadnek (header, höhö :P). Lehet kommentelni, hogy kinek miért tetszik/nem tetszik. :)Üdvözlettel: vasmajom..
Szevasztok olvasók!             Ma két filmet láttam, de ekkora kontrasztot, még ha akartam volna, se tudtam volna összehozni, mivel az egyik film az Equilibrium (2002 - Christian Bale főszereplésével) volt, míg a másik a Benjamin…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.13 13:54:08
Nos hát a Lula. Jó nagy szarság, halljátok? Ugyanúgy folytatódik, ahogy kezdődött. Logikával nem jutsz sehová. Járkálni kell és nyomkodni amit felajánl. Ez minden csak nem élvezetes. Az a baj, hogy minden pályáról ki tudnék hozni egy 10-15 perces videót, amit viszont nem…..
CritiCon A Program 2009.02.14 00:44:00
Szevasztok olvasók!A mai betevőtöket ugyancsak egy idegen írásból fogjátok meríteni, amit egy jó öreg barátom, pontosabban Rókusz hozott fedél alá ma. (Szegény betegeskedik, nincs jobb dolga otthon, egyedül :P) Jó szórakozást kívánok hozzá, Rókusznak pedig további…..
CritiCon Situations nr. 1 2009.02.11 21:58:00
Szevasztok olvasók! Tudom, hogy ez egy filmes blog, de egy sorozatot feltétlen meg kell említsek, ugyanis számomra nem közömbös a színjátszás, és ez a műsor elég egyedi, és kellemes szórakozást jelent a sok más alacsony színvonalú szörnyűség között. Remélem, senkinek nem…..
...hogy maradtam harminc évig édesAnyám nyakán?Szevasztok olvasók!Ma a Failure to Launch című 2006-os romantikus vígjáték kerül górcső alá. A film nagy neveket vonultat fel, a főszereplő Tripp szerepében Matthew McConaugheyt láthatjuk, míg Paulát - a bérbarátnőt - Sarah…..
CritiCon Megmondod jól? 2009.02.11 19:06:00
Szevasztok!Mint láthattátok, kikerült az első idegen írás az oldalra az Aquamarine című filmről. Ha kedvet kaptatok ti is az íráshoz, megismertetnétek magatok a világgal, vagy csak megosztanátok velünk egy filmélményt, esetleg az írásban tudod levezetni fölös energiád, ne…..
Szevasztok drága olvasók!Mostani kritikánk az első idegen írás az oldalon. A stílusa egy kicsit furcsa, egy kicsit más. Fogadjátok szeretettel, szerintem a stílus ehhez a filmhez pont passzol. - A szerkesztő (A kis kommentekért előre is elnézést kérek, de kihagyhatatlanok voltak…..
CritiCon Egy kis sárga szadizmus 2009.02.10 20:16:00
Na gyerekek, borítékolom, hogy életem legunalmasabb/semmitmondóbb filmjéről fogtok most olvasni, pedig már láttam nem keveset, jót és rosszat egyaránt. A film címe, Kis Piros Virágok (igen, erre asszociál a bejegyzéscím), amit a japánok követtek el…..
Kedvenc olvasóim!Rakjunk be egy nagy tálba jónevű színészeket (Nic Cage (még sok hajjal :P), Angelina Jolie etc.), erős verdákat, faja zenéket, ééés... most állapítsuk meg, mi is hiányzik. Igen, ott a bőrkabátos úr centrifugával a hóna alatt a hátsó sorban. Helyes válasz.…..
                   Félreértések elkerülése végett a blog MÉG mindig nem alakult át bulvárbloggá, azaz nem szándékozom egy celeb bekasztnizásáról írni, aminek általában nagyobb a füstje…..
CritiCon BAFTA-díjátadó 2009 2009.02.09 10:13:00
Szevasztok olvasók! Úgy érzem, hogy az Oscar mellett a BAFTA, teljes nevén a British Academy Film And Television Awards jelöltjei, és díjazottjai is megérdemelnek egy bejegyzést itt a blogon! A nagy eseményről csak annyit, hogy február 8-án történt meg a díjak átadása, és a filmek…..
CritiCon Idei Oscar-jelöltek 2009.02.08 23:07:00
                  Megkésve bár, de törve nem publikálnám az idei, azaz 81. Oscar-jelöléseket. Vastag betűvel van szedve az általam preferált film/szám/szereplő. Mielőtt akárki megkérdőjelezné,…..
CritiCon Premierek - 2009. febr. 12 2009.02.08 22:47:00
Egy új rovattal bővítem a blogot, méghozzá Premierek alcímen. Itt minden héten leírom a heti bemutatókat, illetve olvashattok majd egy-két mondatot a filmekről.A mostani repertoár:Elcserélt életek - közel két és fél órás amerikai filmdráma 16-os karikával egy elveszett…..