Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icelpro (törölt)

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
icelpro (törölt) 2009.06.24 08:55:14
@Nils. H:
Gondolod, hogy egy magadfajta alak véleménye érdekel? Legkésőbb jövőre úgy is tömött sorokban indultok a börtönök felé, a cigány pajtásaitokkal együtt. Bent majd megmutathatjátok, mi az a tolerancia, amikor egy magatokfajtát háturul partiba vág 5-10 kanos jócigányember. ;)
Hogyan szüntessük meg a terrorizmust? Titkosszolgálattal, a nemzetbiztonság megerősítésével, a terrorsejtekbe való beépüléssel és leleplezéssel? Esetleg katonai hadműveletekkel? Célzott likvidálásokkal? Gyanús elemek kitoloncolásával? Körülbelül ezek az ósdi megoldások…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Kiírhatunk-e közpénzből pályázatot saját kertünk tervezésére? - tettük föl a kérdést márciusban. Nos, úgy tűnik, közpénzből nem, de pénz nélkül megoldható a dolog. Mátyás megfogadta az Urbanista-olvasók tanácsát és az alábbi levele szerint sikerrel járt: Szia D.Á,…..
icelpro (törölt) 2009.06.19 12:13:07
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
icelpro (törölt) 2009.06.09 12:24:56
@Blazzo:

Adjak bőröndöt? Van több is.
Ha nem boldogulsz, csomagolni is segíthetek, az ilyen magatokfajta műrettegőknek mindig csak a pofájuk nagy, de ha pakolni kéne, nem megy a dolog.

Egy jegyet is hajlandó vagyok állni, odafelé, ha előtte életed elvételére aláírsz egy szerződést, hogy többet az életben vissza nem jössz. Mind a 2%-otoknak összedobja az ország, csak húzzatok már el a 3,14-ba és pusztítsatok másutt.
Az a helyzet, hogy az elmúlt héten még azt terveztem, ma az SZSZ választási eredményét fogom elemezni: sikereket és kudarcokat, tendenciákat és veszélyeket a számok tükrében. 62.391 szavazaton, 2,16%-on azonban nincs mit elemezni. Az SZDSZ a 2006-os „győzelemmel”…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
icelpro (törölt) 2009.06.05 11:20:37
@Sámson, a szadista szatir:

Ha csak a fél lenne, az jó lenne. De lassacskán az ország 90%-a neonácinyilasfasisztarasszista. Ezeknek mindenki náci, a náci ma már csak azt jelenti: magyar ember aki nem neoliberális. Ennyi.
  Tegnap este Demszky megtojásolásának helyszínén, a Március 15. téren tartotta Trianon-megemlékezéssel egybekötött kampányzáróját a Jobbik. Sok izgi nem történt, viszont láttuk és hallottuk ifj. Hegedűs Loránt feleségét, aki nagyon kedvel egy sémita…..
icelpro (törölt) 2009.06.05 09:29:10
@smalladam: Miért is ne kéne az OM-ben elszámoltatni? AZ OM csődbe jutott, hamarosan a tanárok fizetést se kapnak.
Molnár F. Árpád feljelentése Megjegyzés: Amíg a hirhatter.com nem elérhető, addig médiánkat láthatják a http://hirhatter.t35.com címen! Feljelentés nemzetközi terrorizmus támogatásáért és tömeggyilkosságok védelméért és más bűncselekményekért (nem az én…..
icelpro (törölt) 2009.06.02 17:33:03
A hét végéig több köztéri szórakoztató politikai esemény is lesz Budapest utcáin. Először ajánljuk a lehet Más  a Politika szív dobannását, a Kossuth téren csütörtökön 16:30-tól, ami az ígéretek szerint Magyarország eddigi legnagyobb szabású "választási…..
icelpro (törölt) 2009.06.02 17:27:29
Következzen egy összefoglaló olvasónktól egy kiskereskedelmi cégről, ahol a vezetők luxus autókat kapnak, a munkavállalók viszont a WC papírral is kénytelenek spórolni. Szeretnék pár kedves történetet megosztani Magyarország legnagyobb kiskereskedelmi cégéről. Mielőtt bárki…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
icelpro (törölt) 2009.06.01 11:56:38
Gyors post a kisember vs. Hivatal témakörben. Szeitz Ferenc két hete végrehajtási határozatot kapott: 30 napja van összepakolni, és elhagyni a helyet, ahol felnőtt, s ahol gyermekeit felnevelte. 16 év pereskedés után kipaterolták ingatlanából. – Egy szerencsétlen földhivatali…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Mandiner blog Index 10 2009.05.22 13:31:00
  Idén (pontosabban: a napokban) ünnepli 10. születésnapját az Index. Annak idején olvastam az iNteRNeTTót, de elsősorban a Törzsasztal politikai fóruma érdekelt, szerettem ott vitatkozni. Aztán az iNteRNeTTo egyszercsak látványosan megzuhant - mint kiderült, majdnem a teljes…..
icelpro (törölt) 2009.05.24 12:42:15
Mennyi régi ismerős név. :) Én az SZDSZ fórumáról keveredtem ide, miután ott Szabados moderátor, alias indexes Jaccuse (ma független elemző a la Political Capital) közölte velem, hogy náci Csurkista miépes vagyok és kíméljem meg e magyarfórumos f....ogtól. No, mondani se kell, a nácikról addig a történelem órán hallottam csak, Csurkáról annyi rémlett, hogy íróféle, a miépről annyi, hogy valami ilyen pártizé, a magyarfórumról meg azt hittem az az mdf. K...egyetlenül nem érdekelt tudniillik a politika, nem is figyeltem, mi folyik, csak annyit kértem volna - én kis naiv - ott, hogy kérjenek elnézést a szavazóiktól, amiért becsapták őket (bokros csomag, majd ők belülről vigyáznak az mszpre, tocsikolás). Novembertől tavaszig meggyőztek a szadi fórumán, meg az internettón, hogy én akkor mégiscsak nácinyilasmijépata vagyok. Hát így lett belőlem SZDSZ szavazóból MIÉP szavazó pár hónap alatt. Az internettóra azért kellett már átjönnöm, mert akkor még fix beazonosítható egyetemi IP-vel fórumoztam és már az egyetemi rendszergizdák untak rá az állandó felém irányuló betörési kisérletekre (Szabadosék nem csak verbálisan, de crackerekker is vívták az ideológiai harcot). Végül is két 10000 alatti nickem is volt a fórumon, ebből egyet egy ultraliberális zsurnaliszta rámszállása miatt kellett töröltetni Wágnerral (15000 hsz), a másikat Barátságos vagy valamely premoderanickje tiltotta le egy hónapra koncepciós pereket megszégyenítő módon, ez már nekem is sok volt és kértem a törlést (15000 hsz a levesbe ismét). Ez már a Medgyesy féle leváltás után, a Gyurcsány uralma alatt volt, amikor teljesen elszabadult a szélsőséges moderáció. Bár szimpla függőségből megpróbáltam visszamenni párszor, beláttam, esélytelen, hogy tényszerű is maradjak de a moderátorok se tiltsanak le. Hosszabb kihagyás után kipróbáltam az indás időszakot is, de akkora egy technikai szörnyszülemény az inda, hogy tiltás nélkül is fel kellett adni, mert a regisztrációk 10%-a, ha működőképes (azaz a 0 hsz-os fórumnick is működésképtelen), az is csak akkor, ha nem indaméles címmel teszed meg. A moderátorok pedig összelátják az inda alatti fórumnickkeket és tilják mindet, ha kiszúrtak maguknak, bár olykor maga a inda is megmakacsolja magát és csak úgy ex-has megszűnik működni. Még olvasni olykor lehet a fórumot, de csak troll-szűrővel, úgy majdnem egész jó.

Ma már inkább blogokat olvasok, van pár ami tűrhető szintet hoz, ezekből meg az alternatív hírforrásokból összerakható a valóság olyan 90%-ra. A fórum egy letűnt korszak, elavult és a jelenlegi moderáció mellett értelmetlen is.
Ez a nap is eljött. A Gallup intézet felmérése szerint az LMP-t csupán az emberek 19%-a ismeri, de azok között, akik biztosan elmennek szavazni, már 2%-on áll.Ami ennél is meglepőbb, az az, hogy az LMP-t választók körében az elkötelezettség kiugróan magas, még a jobbikosokét is…..
Volt egy kis csetepaté ma reggel a belvárosban, két ember, egy taxis és egy kormányőr egyaránt hülyén viselkedett, természetesen ennek ki más, mint egy ártatlan járókelő itta meg a levét. A két hunyó már megvan, kivizsgálás indult ellenük, mondhatnánk azt is, hogy minden az…..
 Újabb jelenettel bővült a kis magyar közélet abszurditásokat eddig sem nélkülöző forgatókönyve.Marika besértődött: leginkább ezen a romlott nyelven lehetne megfogalmazni mindazt , ami a Fővárosi Közgyűlésben történt, a romlott viszonyokhoz nagyon is illő ez a…..
Az egyik blogger-kolléga a minap azon kesergett, hogy az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit csinál az Európai Parlament. Példaként egy olyan esetet hozott fel, amelyben egy reménybeli választóival ismerkedő ír képviselő-jelölthöz azt a kérdést szegezte a közönség egy…..
icelpro (törölt) 2009.05.14 18:46:46
@EUkomm: "közvetlenül szavazhatunk az EP képviselőre, ez kvára nincs így a többi intézménynél,"

Na, ez fatális tévedés, mert pártlisták vannak és utána még azt is úgy csereberéli az MSZP, ahogy kedve tartja. Emlékezzünk csak, demszky volt a listavezető a szadi lsitán és kiment képviselőnek? Nem.
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..
icelpro (törölt) 2009.05.14 16:43:54
@Cook kapitány: Jó, majd ha kegyeskednek böngészőfüggetlenné válni, megnézem. 2009-ben nem olyan nagy elvárás ez ...
Vastagbőr Bajnai sajnálja 2009.05.13 15:01:00
A szakértői kormány pártfüggetlen miniszterelnöke Gyurcsány országelhagyásra buzdító mondatára kísértetiesen hajazó megnyilvánulásra vetemedett a tervezett ingatlanadó kapcsán. Ugye emlékeztek? Ilyet talált mondani a pártonkívüli szakértő min.elnök a tervezés alatt álló…..
icelpro (törölt) 2009.05.13 15:47:37
@szmoker:

Jó, de csak bírósági ítélet után (az lehet rögtönítélő is, de a jogszerűséghez ragaszkodjunk már azért!). No és persze az olajfás koalíció párttagjait is már. Közös a bűnük, nem Gyurcsány kúrta el egyedül vagy Bajnai ....
Negyedik Magyar Köztársaság. Ízlelgessük ezt a nevet, valószínű, hogy sokat fogjuk emlegetni mostanában. A pécsi polgármester-választás új utat nyitott a következő választás előtti elemzéseknek.Eddig minden előrejelzést úgy volt szokás kezdeni: vegyünk ki Csepelt, Miskolcot…..