Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jake_Blues

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
Angelika kisebb csokor általános bakival lep meg bennünket, és még bónusz kiejtési iránymutatást is kér.Több helyen, több filmben (pl. Helyszínelők, Poirot) hallottam a "billion" számot "billióra" fordítani "milliárd" helyett. A billió magyarul…..
Jake_Blues 2011.02.22 14:45:47
@Helioport: ezt a bubbled dolgot hol hallottad? A buborékos víz ugyanis carbonated. De tényleg van különbség.
Jake_Blues 2011.02.22 15:19:37
@Helioport: az életben a sparkling-ot használom, de azt, hogy bubbled semmiképp, mert olyan szó - ebben az értelemben - nem nagyon van.
Jake_Blues 2011.02.22 15:40:44
@Helioport: bocs, nem kötekedni akartam, de a with bubbles azért egy kicsit más mint a bubbled.
Jake_Blues 2010.11.30 11:59:51
@Zz_: Miért is? Nagyságrendekkel nagyobb, drágább ház, nagyságrendekkel drágább környéken. Az tényleg kirívó - ellentétben a 'Selmeczi-vagyonnal'.
Jake_Blues 2010.11.30 12:41:06
@Zz_: Milyen adatod van arra vonatkozóan, hogy a 'tárgyban szereplő' bármit is törvénytelenül szerzett volna? Az sem biztos, hogy az általad feddhetetlenként feltüntetett urak nem szaladtak bele egy-két gondatlanságból elkövetett bennfentes kereskedelembe... és mintha hallottam volna valami sukorói történetről is, de ez csak rémlik.
Jake_Blues 2010.11.30 12:51:48
@bucek: persze, aki tanulással (is) töltötte az ifjúságát, dolgozik húszegynéhány éve és van egy 286 négyzetméteres háza (plusz pince és garázs) valamint néhány hektár erdeje és szántója az lop, ugye? Csak az nem lop, aki nyomorog és esetleg te, valamint elvtársaid sem loptok. Remek.
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
Jake_Blues 2010.11.18 19:15:11
@Sadist: Ez a mondás helyesen: "Béna gyereknek az anyja veri ki a f@szát."
Az elveszett jelkép már volt, de most pedestrian egy újabb félrefordítást küldött belőle:A kereső szerint nem volt még a blogon a "grandfather clock" kifejezés. Ez ugye az álló ingaóra magyarul.Azt már megszoktam, hogy a fansubokban rendszeresen "nagypapa óra",…..
Úgy tűnik, lassan hétköznapi dologgá válik, hogy az ateisták és a hívők (elsősorban a katolikusok) hitvitája az utcán, illetve az utcán látható posztereken zajlik. Még el sem múlt az első nagy felháborodás, amelyet a Brit Humanista Szövetség szervezett, itt is van a…..
Jake_Blues 2009.11.22 22:22:12
@gyz: ez is jellemző: kisajátítani az erkölcsöt. A kereszténység előtt nem volt erkölcs. Aki nem keresztény az nem erkölcsös. Hát nem, kedves gyz, az erkölcs nem keresztény találmány.
Jake_Blues 2009.11.22 22:31:20
@Szibarita: hú de intelligens lettél megint, már káromkodni is tudsz. Hát persze hogy az anyagi világról beszélünk! Miért, van másik is? A hangok is megmondták?
Jake_Blues 2009.11.22 22:58:23
@Szibarita: hol lehet egy ilyen militáns ateista kommandóhoz csatlakozni? Annyit emlegeted őket, biztos van infód. Tőlem te abban hiszel, amiben akarsz. Én pedig cserében azt gondolok rólad, amit akarok. Nem az intelligens lesz az első jelző, ami beugrik.
Lendvai Ildikó megmondja, hogy melyik párt demokratikus és melyik nem az. Ezt jól megtanulta még akkor, amikor Aczél elvtársnak főzte a kávét, mint a köztudomásulag ultra demokratikus állampárt oszlopos tagja. Ezt megfejelte még azzal, hogy a Jobbikra szavazó mintegy félmillió…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Jake_Blues 2009.02.11 18:50:10
A véleményem a bűnözésről és a várható tendenciákról itt olvasható, ha érdekel:

hogwash.blog.hu

Minimum 20 évig egyre durvább lesz a helyzet. Ne rabolják ki, szúrják le a te fiadat, erőszakolják meg a te lányodat se és az enyémeket sem, ha szabad kérni és mindegy, hogy az elkövető cigány-e vagy sem.
A divat a pénzvilágban is divat. Az elmúlt néhány évben valamit magára adó befektetőnek "hedge fund"-ba kellett fektetnie. Illetve az az alap, amelyik nem "hedge" az lószar. A "hedge" viszont attól lenne "hedge", hogy bizonyos technikákkal…..
Lezajlott ez a hercehurca a miskolci kapitány nyilatkozata körül. Azt hiszem, hogy pontosan a történtek oka-gyökere nem világos. Mert miért is szólalt meg Pásztor Albert? Azért, mert tűrhetetlenül elszaporodtak az erőszakos vagyonelleni bűncselekmények Miskolcon. Vajon mi lehet ennek…..