Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemcsi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemely Község hivatalos honlapja, lassan ébredezik az immár egy éve tartó kómából.Azért ne számítsunk gyökeres változásokra, hiszen attól az állapottól még fényévekre van, hogy betölthesse egy falu életében a hivatalos információk szolgáltatását a nép egyszerű…..
Szemelyinfo Boszorkányos... 2009.03.30 19:01:00
Egy örökérvényű klasszikus, az adott témában...Az áthallás, talán, nem a véletlen műve... Röhejes...de, nem csak ez!Csak azt tudnám, vajon miért is jutott ez eszembe?..
"Oroszlán szívű légy s kevély! Ne bánd: Ki zúg? ki átkoz? kardot rád ki ránt? Macbeth legyőzve nem lesz, míg csak a Birnami erdő nem mozdul maga." /Shakespeare/   Ám a Birnami erdő megmozdult, és szegény Macbeth király vesztét okozta.   A szemelyi erdő,…..
szemcsi 2009.03.19 19:16:37
@Vakac: Ha csak 10-15 köbméter fáról lenne szó, akkor mire volt az a nagy hiszti az illetékesek részéről?
Szemelyinfo Már megint megbuktak! 2009.03.04 19:20:00
Jaj, szegény Kovács Pál! Ekkora égést! Már megint az újságból kellett megtudnia, hogy mekkora baromságot csinált! Beleszaladt egy újabb törvénysértésbe, hiszen a költségvetési szavazáson hiányzott a többség, így érvénytelen az egész móka. Hiába, no, a derék szemelyi…..
szemcsi 2009.03.10 09:47:27
@Vakac: Hoppá! Hova jutottunk? Valami értelmiséginek álcázott lény, meg akarja tiltani a nemzeti ünnep megünneplését Szemelyben? Ejnye már, ez is a tiétek? Szóljál, ha levegőt vehetünk!
Okoska! A két világháborúban az emberek nem azért haltak hősi halált, mert feljelentették őket, hanem mert háború volt, és ha ezt nem tudnád, sajnos, ember veszteséggel jár.
A feljelentett polgármester szobrát még nem avatták fel. Ha gondolod, kezdjél adományokat gyűjteni.

Különben is a saját nevedben irkálj, és ne a Vakacot égesd a hülyeségeiddel! Pontosabban gépelj, vagy legalább olvasd el amit bepötyögtél!
szemcsi 2009.03.12 17:46:16
@Ramex: Ha a múltba révedő tekinteted, néha, az olvasásra is használnád, kimazsolázhatod magad is "Pali Király" által okozott károkat. Habár ha, haszonélvezője vagy királyi csapat tevékenységének, bizonyára zokon veszed az "ügyes-bajos" dolgok nyilvánosságra kerülését. Tudjuk számotokra a napfelkelte is "Pali Király" érdeme. Lassan bele kell törődnötök, hogy "Pali Király" nem uralkodhat az idők végezetéig.
szemcsi 2009.03.14 11:04:17
@Ramex: Bocsi, hogy próbáltalak felhomályosítani...
Ha nem vetted volna észre, senki sem foglalkozott a te múltaddal. Tojok rá! Ha a mimóza lelked nem bírja ezeket a "gusztustalan" írásokat, miért olvasod?
Csak nem mazo vagy?

Ui: A legfrissebb károkról kérdezd meg az erdőtulajdonosokat!
Szemelyinfo A kis Vivaro álma 2009.02.14 12:07:00
Szemely új büszkeségének, a falubusznak léte, megoldásra váró problémákat vetett fel az önkormányzat számára. Habár hivatalos információ nem jutott el a lakosság számára, de egy ilyen Opel Vivaro járgány, bizony 8-9 milliót is kóstálhat. A kis drágaság tárolási gondjait…..
szemcsi 2009.02.18 21:22:20
@Vakac: Mazsolázd ki a kommentjeidből, hogy melyiket írtad te! Talán rájössz, hogy a nevedben más is írogat. A stílus barátom, a stílus árulkodó! A te bunkósságod ugyanis utánozhatatlan.
Szemelyinfo A szemelyi (rém)álom 2008.12.25 10:40:00
Lám csak jó az isten, jót ád... megvalósult Szemely álma! Végre elkészült, na nem a kultúrház, vagy a játszótér, hanem a "királyi út" a szőlőhegyre. Pali király sok-sok évi fáradozása nem volt hiábavaló, a hűséges alattvalók legnagyobb örömére sikerült a falu…..
szemcsi 2009.02.13 20:21:45
@Vakac: Számomra csak az nem világos, hogy mitől változott meg a stílusod? Szerintem ez a Vakac nem is az a Vakac! Csak a vak/ac/ nem veszi észre! Ha azok az aláírások, melyek a testület számára a távozást jelölték meg lehetséges "előre mutató ötletek"-nek, számodra nem elég, akkor olvasd el figyelmesen a többi bejegyzést is.
Ha valaki szándékosan bűncselekményeket követ el, az bűnöző, és nem csak akkor lesz bűnös, ha a hatóság ezt jogerősen kimondja. Akik mindezek ellenére istenítve, pátyolgatva, védelmezik, azok saját maguk is beállnak a bűnösök közé!
szemcsi 2009.02.15 15:06:54
@Vakac: Miket nem mondasz? Megszűnt az ok? Lemondott tán a testület, vagy Pali király? Vagy jól informált vagy, vagy csak rémhír terjesztő!
Szemelyinfo A szemelyi Út-vesztő 2009.02.04 15:37:00
Szemely képviselőtestülete, élén Kovács Pál uralkodóval ismét bizonyságát adta a népe iránti szeretetének, hiszen egy meglepően kedves ajándékkal lepte meg a derék helyi és nem helyi, szőlőhegyi földtulajdonosokat. A sárga befizetési csekkek ölelésében megbúvó…..