Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRider

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai teszt rendhagyó, lévén egy elektromos rollerről lesz szó. A Segway Ninebot ES1 az ES2 fékezett habzású variánsa, a kvázi összecsukható néproller, amely a nagyobb testvérénél karcsúbb hardveres jellemzőkkel száll harcba. Azért maradt még a cégnek energiája 20-25 km hatótávot belecsempészni a…..
TRider 2018.08.16 15:39:38
@Jackal_: Köszi az infót.

Bocs, ha értetlen vagyok, de a kérdésem a "Registered Air Mail " lehetőségre vonatkozott, ugyanis a linken most csak ez a szállítási lehetőség van. Vagy az ugyanaz, mint a "Priority Mail"?
Végre! Elkészült! Kész! Igaz még csak kis mennyiségben, de elkészült az idei első adag Gabasco upsz..;) GaBko Hot Pepper szósz és krém! A megszokott beltartalommal, kicsit megváltozott külsővel. Továbbra is kizárólag a legerősebb rekorder chilikből! Semmi sallang, csak Chili! Ez…..
Végre itt a jó idő, a növények élvezik. Szépen növekszenek és mind őrült virágzásba kezdett. Néhány már kis terméseket is nevel, pedig még át sem ültettem őket a végleges helyükre. Na majd a hétvégén erre is sor kerül! Virágok, termések:   ..
A nevelő szekrényt kinőtte a társaság. Akárhogy helyezgettem a növényeket, nem jutott mindenkinek elegendő fény. Úgy döntöttem, hogy feloszlatom az óvodát. A fél literes poharakból 18 as cserepekbe kerültek át. Innen már a végleges helyükre fognak kerülni…..
Kicsit belehúztam, így ezen a héten sikerült 2 részhez is elkészíteni a feliratot. Íme a hatodik rész felirata. The.Amazing.Race.S22E06.HDTV.x264-LOL.zip A közeljövőben lesz pár vizsgám és a saját üzletemet is most próbálom beindítani, így előfordulhat némi csúszás, de a…..
GaBko Chili A tápozásról 2014.02.11 19:51:52
A növények autotróf táplálkozású élőlények, azaz életműködésükhöz csak szervetlen anyagokra és fényre van szükségük. Összesen 17 elem nélkülözhetetlen a számukra, ezek az esszenciális tápanyagok. Ezeket mennyiségi szükségletük szerint három fő csoporba…..