Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomlion

373 bejegyzést írt és 945 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az élet nehéz, az idő pedig repül."                                                    TomLion   2020-ban kezdtem ezt először érezni a világjárvány miatt (ami nem mellesleg már 4 éve volt, ez pedig felfoghatatlan), amikor mindannyian bevoltunk zárva, nem tudtunk menni sehova, még a moziba…..
Poén videóval jelentkezem... Vagyis Besenyő Anti bácsi! :O..
13 évvel ezelőtt jelent meg az első videóm, még pedig egy nyereményjáték apropójából, amit FreddyD hírdetett meg az Antikiller játékbemutatójának a szinkronparódiájának ötletéből fakadóan. Az a videóm még nagyon esetlen volt, ezért újra elkészítettem, ezzel is mutatva, hogy nem volt rossz maga az…..
TomLionné visszatért!..
Tomlion 2022.11.08 15:20:26
@Kibernetika: Van egy jó hírem. :)
TomLion Filmvilága Visszatértem! 2022.11.08 15:19:39
 ..
 A következő Trivia videót nem más kommentálja, mint TomLionné! :)..
 Visszatértem... Egy picit! Végül nem úgy alakult az életem, ahogyan szerettem volna, nem negatív, hanem pozitív irányba, aminek hatására további befejezettlen forgatókönyveim várnek videóvá formálására. De mivel egy kicsit berozsdásodtam a videók készítésébe kipróbáltam ezt a rövidebb formátumot,…..
TomLion Filmvilága Trivia videók! 2022.01.04 10:22:56
Visszatértem! Magánéleti dolgok, illetve a Podcast miatt az elmúlt fél évben elhanyagoltam a blog-ot és a videókészítést. Ezért elnézést kérek, Én sem tudtam, hogy így alakulnak a dolgok. Azonban azt ki kell jelentenem, hogy a kezdeti fázisban havi 1 videónál többre ne számítsatok, mert a vírus, a…..
Íme a 2009 óta klasszikussá vált hét Versus-bemutatónk! A fájlméret, illetve a felbontás miatt nem tudtam Indavideora feltölteni, a youtube-on pedig sosem lehet tudni, miért kapsz copyright strike-ot, ezért készítettem egy teljesen új csatornát, ahová egyelőre ezt az egy bemutatót töltöttem fel,…..
Tudom, tudom! Az elmúlt néhány hónapban egy picit eltűntem, de az élet sokszor közbeszólt (khm... vírus), plusz nagyban készülök az angol nyelvvizsgámra, ami a hónap végén lesz. Sajnos a jövőhónapot is nagyban munkával fogom tölteni, ellenben a Filmnéző Podcast továbbra is nagyban megy, ugyanis a…..
A Filmnéző Podcast kollégáimmal közösen megnéztük a Szamuráj zsarut és készítettünk hozzá egy Audiokommentárt. Ez a BEST OF válogatás, de a teljes kommentárt a TOVÁBB után kattintva megtaláljátok!..
Tomlion 2021.02.25 15:47:42
@Kibernetika: Nos... A videózást még nem akarom abbahagyni, a Flimnéző Podcastben rendszeresen jelentkezek, viszont Angol nyelvvizsgára készülök, ami Március végén lesz, plusz sok itthoni teendőm is akadt. Viszont sok videó ötletem van még, főleg Nintendo Switch játékok esetében (Mario) szóval valamikor visszatérek, csak az élet közbeszólt.
Általam nagyon szeretett rajzfilm sorozat pocsék élőszereplős adaptációja!..
Tomlion 2021.02.13 14:51:46
@Kibernetika: ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon sokan a Pixar legnagyobb vetélytársának a Dreamworks animációs stúdiót szokták emlegetni (ne felejtsük el a Laika stúdiót sem), ami valamilyen szinten érthető, mert már megajándékoztak minket nem egy minőségi alkotással. Azonban a Dreamworks mindig ott lehelt a Pixar sarkában és…..
Tomlion 2017.01.29 18:02:29
@Mangekyo22: Tervezek a jövőben, de még mindig vannak pótolni való filmek mind a 3 kategóriában sajnos. A Disney listán (Pixar nélkül) már gondolkodok, de 3-4 filmet még érdemes megnéznem, mielőtt döntök.
Tomlion 2021.02.06 15:13:11
@Kibernetika: Még nem láttam, de valamikor pótolni fogom. ;)
A kritika előtt az Ajánlott oldalak menü pontot frissítettem két filmmel! Az egyik a Mozi völgy, a másik pedig Katakomba Ferenc, a 6. Filmelemző Oscar nyertesének a saját blogja Egy Katakomba Világa! Látogassatok fel hozzájuk is! ;) Ismeritek azt az érzést, amikor egy nevezetes sport esemény után,…..
Tomlion 2021.02.01 19:02:48
@doggfather: Még nem láttam őket.
 Megtörtént az elképzelhetetlen, a Nintendo Switch-re újra kiadták a legnépszerűbb 3D Super Mario játékokat! Már csak az a kérdés, hogy megéri beszerezni?..
Tudom, hogy két hónapja volt utoljára rendes bemutatóm, amiért elnézést kérek. Ezt viszont megtudom magyarázni, mert ennek az oka nem más volt, mint a mai videóm tárgya, a Nintendo Switch! Jó szórakozást kívánok hozzá. :)..
Egy bő fél éves csúszással ugyan, de végül megjelent a bő másfél órás hosszúságú Retrospektíven a Kicsi kocsi filmszériáról! A videóban megemlített linkek a TOVÁBB után találhatóak meg. Csak annyit tudok mondani, hogy készítsetek elő a popcorn-t, meg üdítőt és jó szórakozást hozzá!..
Tomlion 2020.06.13 15:18:03
@Majerfeco: Nekem az-az epizód maradt meg, mikor a két fiú megszökött és egy kunyhóba ragadtak, de Herbie megtalálta őket, csak Ő a tornácon felakadt.

Örülök hogy tetszett a bemutató! ;)
Filmnéző Podcast kollégáimmal megnéztük az "Adventures in Dinosaur City" című mesterművet, amiből készítettem egy Best Of... válogatást. A teljes kommentár linkjét megtaláljátok a TOVÁBB-ra kattintva!..
Hihetetlen, de már 4 éve volt, hogy a Baaad Movies által meghirdetett 6. Filmelemző Oscar alkalmával elkészítettem az Elrabolva 3 videómat, ahol 5. helyezést értem el. Ezen alkalomból kifolyólag a közel jövőben elkészül a már fél éve megígért Herbie Retrospektív videóm. Addig is, hogy megünnepeljük…..
A Resident Evil széria egyik legkedveltebb darabja vajon 15 évvel később is megérdemli a kritikai elismeréseket? Határozottan IGEN!..