Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. J.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
Dr. J. 2009.02.09 19:33:47
@F/: Igen, ahogy most olvastam valóban nem pontosítottam megfelelően abban a mondatban, de utóbb jól értelmezted :-) Kösziköszi
Dr. J. 2009.02.10 10:49:43
@qualitaet:
Na végre, ebben valóban igazad van:
"Új korszakról majd akkor beszélhetünk ha egy összehasonlító tesztben jobb eredményeket ér el a "vetélytársaival" szemben."
És még a hangvétel is rendben volt. :-)

Nekem és minden átlagos embernek megvan azon képessége, hogy ha lát egy videót, akkor az alapján már képes felmérni egy bizonyos szintet, bármiről is legyen szó.
Ha a másik két autót nem képzeled oda is látszik, hogy jóval komolyabb a színvonala a GENESIS-nek mint eddig valamennyi Hyundai-elődjének. És én eddig is leginkább saját magához mérten ítéltem meg ezt a márkát, s nem másikat.
Sajnos nem egészében ítélted meg, amit írogattam, és reagáltál,hanem a számodra sértő részleteket felvetted...

Az objektivitást pedig kifejezetten a tekintetben kértem és vártam el, hogy csak mert koreai autóról van szó, ne "bazári szarok"-nak tekintsétek látatlanban...hát ez Neked nem jött össze.

De jó volt, hogy megvitattuk, hogy mi a nagy helyzet... Mindenkinek köszi a kommenteket (Neked is quali)!
Sziasztok!