Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukorica János

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nosztalgiaportálon találtuk ezt a videóklipet, ott "A hét videója" címet nyerte el, és hát nem véletlenül. A magyar videóklipgyártás egyik gyöngyszemével van dolgunk, még akkor is, ha akkori szemmel nem tűnt föl, hogy mennyire nem történik semmi ezen a klipen (még a…..
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
Kukorica János 2009.07.23 11:22:46
Kukorica János 2009.07.23 11:24:08
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Kukorica János 2009.07.23 08:57:26
Kukorica János 2009.07.23 10:38:38
@Dorsheeee: tényleg eltemették, jól tudja
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..