Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mogyiszka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disz íz London Vissza a feladónak 2009.02.24 22:04:00
A napjaim meg vannak számlálva.Ma még kedd, aztán már hirtelen péntek reggel és azon kapom magam, hogy már ülök a buszon és tartok Magyarország felé. A kevéssé kényelmes buszozás nem csak a plusz 20 kg-os csomaghoz kell (hazaköltözés vagy mi), hanem ahhoz is jó lesz, hogy…..
Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor kis hazánkban sarki fényt lehet tapasztalni. A messzi északon nem is olyan ritka, elvileg hozzánk is eljuthat, de már-már történelmi esemény, ha mégis látni ilyet.Filmekből és fotókból elvileg mindenki ismeri, mégis amikor felbukkan, akkor…..
Disz íz London Basic receptek 2. 2009.02.10 09:52:00
Olcsó hús Maradva hát a londoni magyaroknál, természetesnek tűnik, hogy az ember időnként hazalátogat. Sőt, talán még az sem földtől elrugaszkodott gondolat, hogy kihívjuk látogatóba a családunkat.Ha van az embernek egy négy és fél éves kisfia, akkor könnyen lehet,…..
Jó hírem van – elsősorban saját magamnak – nem kerülök börtönbe. Mielőtt bárki meglátná bennem a tolvajt, sikkasztót vagy mördörört, szögezzük le: csak az adósok börtöne fenyegetett. Történt ugyanis, hogy Judy 2008 áprilisában fogott egy váltás ruhát, vett egy…..