Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pilar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elmeséltem hogy esett az a bizonyos, több szót nem is akarok rá pazarolni, talán csak annyit, hogy nem volt egyértelműen negatív élmény számomra, sőt.. Csak ugye más az, ha azzal veszíti el az ember, akihez tartozik, akihez érzelmileg kötődik. Az az alkalom egy dologról…..
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
horn ok please jodhpur 2010.02.24 16:05:19
a vonatut ot oran tartott, rendkivuli esemeny nem tortent. a palyaudvaron elvileg a desert hoteles maffiozo tulajba altal elore lebeszelt szallas privat riksaja kellett volna h varjon minket. persze amint kileptunk azonnal nyumunkbaszegodnek a kedves kis indiaiak de kemenyen ellenallunk es keressuk…..
BtheBest Futballozás 2010.01.30 09:54:00
Sziasztok!! ixdé vagyok, volt már blogom de sose tematikus, meg így egyedül csináltam wordpress.comon, de most úgy érzem van értelme és eric meg danny megengedték hogy 1-2 dolgot megosszak veletek, épülésetekre. Én nemnagyon nézek tömegsportokat, például a futballt, illetve…..
BtheBest Kaja delivery 2010.01.27 08:25:00
Erikkel elég sokat e-maileztünk a blogról, a stílusról és a színvonalas életvitelről, aminek az lett a vége, hogy meghívott társ-szerzőnek, amit ezúton is köszönök Neki. Nem biztos, hogy mindenben egyet fogunk érteni Vele vagy akár Danny-vel, márcsak azért sem mert van köztünk…..