Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pali13

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóhitelét nyolc éve nyögi, az új otthonára felvett kölcsönt végtörlesztette: Görbe Nóra lakása odalett, meleg víz nélkül kezdenek új életet, írja a Bors vezető cikkében. A Linda című, legendás tévésorozat főszereplője a bulvárlapnak elmondta, autóhitele…..
Kezdjük egy teljesen objektív ténymegállapítással! A magyar férfi vízilabda válogatott aranyérmes lett a barcelonai vizes világbajnokságon, ezzel történetének harmadik világbajnoki címét szerezte. A magyar csapat ennek a kiváló eredménynek köszönhetően Olaszországgal…..
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
Pali13 2013.03.08 18:51:41
Az Operation Provide Comfort II hadművelet egy fatális bevetésének története 1994. április 14-én a US Air Force két UH60-as Blackhawk helikoptere különleges bevetésre indult. 20 magas rangú amerikai, angol, francia és török katonai vezetőt, ENSZ megfigyelőt, illetve…..
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
Budapesten influenzajárvány módjára, rohamosan terjed a buszsáv. Minden útépítés, útfelújítás, villamos síncsere alkalmával az adott útszakaszon buszsávot alakítanak ki, ha arra a legcsekélyebb lehetőség adódik. A buszsávot elvben csak a buszok és a taxik használhatják.…..
Megírtuk a napokban, hogy új elnöki limuzint készített a dicső múltú, ám kevésbé dicső jelenű Zil-gyár. Mi elsősorban az IFA-sofőrök által bőszen irigyelt benzines teherautókra asszociálunk a név hallatán, de orosz földön legalább ilyen gyakran gondolnak a valamikori…..
Viccekben hangzanak el a címben szereplőhöz hasonló kérdések, ám én ezt a kérdést egyáltalán nem viccnek szántam. Az egymástól látszólag igen távol álló két dolognak nagyon is sok köze van egymáshoz. Van egy zseniális magyar találmány. 69 éve indult el világhódító…..
Az elmúlt csütörtökön ülést tartott a Hegyvidéki képviselő-testület. Az alábbiakban beszámolok az érdekesebb témákról, döntésekről, és még egy ügyről, ami lekerült a napirendről. Arról már korábban is hallottam, hogy a Fogas alsó végállomását szeretnénk a Moszkva…..
Különös bírósági ítélet született a múlt héten Moszkvában. A városi bíróság két év letöltendő börtönre ítélte az orosz lányok alkotta punkzenekar, a Pussy Riot három tagját. A lányokat huliganizmussal és vallási gyűlölet szításával vádolták, mivel a tavaszi…..
Pali13 2012.09.30 00:43:41
@manigerzson: egyetértek.
Jó érezni, hogy tartalommal töltődik meg az a kifejezés, hogy "vitaPARTNER". Hasonlóan az "ellenFÉL"-hez: a két adja ki az egészet, azaz a másik fél nélkül nincs játék.
Eleink idejében igen sok volt a boszorkány. Tudvalevő, hogy a boszorkány olyan nőszemély, aki démoni képességekkel bír. A Sátánt szolgálja, akivel fertelmes paktumot kötött. A Gonosz eme szerződés keretében ruházta fel őt azon természetfeletti tudással, amely révén rosszat,…..
Bombaként robbant a hír az augusztusi kánikula kellős közepén, egy egyébként álmosan induló hétfő reggel: felmondott a Neo FM összes dolgozója, a rádió elhallgatott. Felmondásukban a rádiósok a tulajdonosváltás körülményeire, az új tulajdonos által teremtett kilátástalan…..
Egy kedves barátom nemrégiben megkért, hogy vegyek részt a Menedzsment Kutató és Fejlesztő Intézet által indított kutatásban. Vállalatvezetők véleményére voltak kíváncsi arról, hogy mik a legfontosabb jellemzői napjainkban egy sikeres vállalatnak, illetve egy sikeres vezetőnek,…..
Néhány Zugügyvéd komment  szerint elképzelhető, hogy adócsalást követtek el a parkoló társaságok azzal, hogy ha nem fizették be az ÁFÁ-t a díjfizetési kötelezettség keletkezésének évében. Az  követelt 5 milliárdnak több tízmillió az ÁFA tartalma, ami sok…..