Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloksberg

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
bloksberg 2009.02.10 17:24:43
@Nile: Kedves Nile!

Elég régen jelentkeztél. Mi újság? Döntöttél?
Nem szeretnék Neked litániát írni, csak annyit, hogy mondhat bárki bármit Neked kell a döntéseddel nap, mint nap szembe nézni. Akkor is ha megtartod vagy ha nem.

Nekem 2 abortusz "sztorim" van. Az egyik kolléganőm még nyugdíjazása előtt is tőlem, az akkor még csak 24 éves kis fruskától kért felmentést, hogy ugye egy gyereknek két szülőre van szüksége és ugye jól tette, hogy kétszer is elvetette a gyerekét, mert nem vállalta volna az apukája.
A másik egy barátnőm, akinek egyetemista gyermekei vannak, kettő. Elvált és egy friss kapcsolatból 42 évesen terhes lett. Állandó munkája nagyon régen nincs, elég kemény az élte, így elvetette. De csak annyit mondott, hogy ne is beszéljünk róla, mert valahogyan csak elfelejteni szeretné. Nem tudja.
Én úgy tudom, hogy ezek a nők (akik átesnek egy abortuszon) életük végéig a saját gondolataikkal és a lelkiismeretükkel, álmaikkal vívódnak. Hány éves lenne, lehet hogy arany haja lenne stb.
Én úgy gondolom, hogy az egyszerűbb utat választanám, bár nem a könnyebbet, mert jobb ha az a lelkiismeret nem kárál folyamatosan.
Nem könnyű. Én most 3 beteg gyerekkel vagyok itthon, nekem hasmenésem van. Elég gyenge vagyok és a 8 hetes kislányom okosan mindent megtesz azért, hogy a tejellátás folyamatos legyen. S most összepakolom az összeset, mert esik a hó és elsétálunk a negyedikért, mert egyedül Ő még járja az ovit. Nekem is elég gyorsan jöttek 6,5 év alatt négy, bár nem volt egy sem császár. Szóval tudod kibicnek semmi sem drága.
És még valami. Mikor a harmadikkal jártam CTG-re volt egy asszonyka aki a negyedik császár után ment haza, s kérdezte a dokit, hogy jöhet-e egy 5. A doki szerint szép volt a heg semmi akadály.
Hát ennyi! Szurkolok, hogy a számodra legmegfelelőbb döntésd hozd meg!

Üdv: Bloksberg