Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikillerdor2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
Mikillerdor2 2009.12.09 19:47:40
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
Mikillerdor2 2009.07.27 20:08:49
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Mikillerdor2 2009.07.09 14:43:22
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Mikillerdor2 2009.06.23 22:21:24
@Arby: és tényleg... a reklám.. XD
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Kaptam vagy fél tucatot, a 2 legjobbat itt meghallgathatjátok Az elsőt Moran küldte, sajnos elég rövid, de végig hallható a teknős Itt letöltheted A másikat thefloorfilla készítette, aki múltkor összerakta a Game Over dalt :) Elég profi, sajnos itt ritkábban hallani  ..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
Subba A bolygónk egy jó hely 2009.03.06 12:34:53
Tudjuk, hogy már láthattátok, de mi van ha elkerült benneteket? Ez teljességgel kimeríti a NO COMMENT fogalmát. Meg sem tudunk szólalni. Év marhája díj faszkorbáccsal kiosztva. ..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..