Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torq

51 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Torq Győzelem! 2011.02.09 13:07:23
 Végre sikerült. A februári versenyt az általam edzett khemri csapat nyerte. Érdekes felállást választottam, 4 sírőr, 2 dobó és a többi csonti, a rohamozókra nem tartottam igényt. A négy felvehető skill a sírőröknek 1-1 nagy ütés. A torna egészére jellemző volt,…..
 Az év második versenye az diei év standard versenyhelyszínen, a Bálint házban kerül majd megrendezésre február 5.-én 10.30-tól. A versenyre TR 110, és 4 normál skilles csapatokkal lehet nevezni. Erősen gondolkodom, hogy milyen csapatot vigyek. Esélyes lehet ork vagy amazon…..
 Az új év első versenye új helyszínen, a Bálint házban került megrendezésre, a MATE védnöksége alatt (ők bérlik a helyet). A hely nagyon jó, világos, első emeleti. 8 versenyző jött el a versenyre, és változatos csapatokkal indult a szezon. 3 fun csapat is képviseltette…..
 Ismét EB rangsoroló verseny lesz a KCS-ban július 31.-én. Sajnos erre sem tudok menni. Így jár az ember, ha a felesége veszélyeztetett terhes, és nem meri egyedül hagyni.:)Remélhetőleg lesz 8 résztvevő azért, és a KOCC.ban szereplő edzők azért lenéznek a versenyre...
 Ez az a verseny, amire mindenképpen el akartam jutni. Sajnos úgy néz ki, ez nem fog sikerülni, heveny esküvőzés miatt. Ilyen az én szerencsém...Mindenesetre akit érdekel egy színvonalasan szervezett, egyedi kiírású verseny, feltétlenül vegyen részt az eseményen, a jó…..
 Ismét rangos verseny elé nézünk. Hosszas töprengés után az Árnyjárókat neveztem, remélhetőleg nyerek velük két meccset. A harmadikat a hagyományok szerint szinte biztosan bukom. :)Legutóbb a sok egyes dobás miatt befürödtem a csapattal, de ugye nincs olyan, hogy mindíg…..
Kis tigriskölykök, zsiráfok, struccok vagy éppen antilopok alkották a szlovák válogatott labdarúgók társaságát csütörtökön a Pretóriától ötven kilométerre található szafariban. Weiss mester szabadnapot rendelt el játékosainak, hogy pénteken és szombaton teljes…..
 Tegnap ismét sikerült összehozni egy ligameccset. Ezúttal Necro élőholtjai ellen vonultunk fel. Egy izgalmas mérkőzésen sikerült magabiztosan játszva 2-1-es győzelmet elérni. Volt 190k támogatásom, de ebből egy BB lányka és egy vándor gyógyító lett beruházva. A BB…..
Ma a Fegyelmező Részleg (Káosz) a tervek szerint megfegyelmezi Dantes Nurgleimádóit. Remélhetőleg csúszás nélkül tudunk kezdeni, és jó kis gyakós meccs lesz, sok veszteséggel, kevés góllal. Sok függ majd a minotauruszunk tettvágyától. Kipróbálásra kerül a…..
Vége. Rendben, időben letudtuk ezt a nyolc hónapos HALÁL ligát. Gratulálunk a győztes edzőnek, Kildarfnak, és csapatának a Necropolicenak. A döntőben egy izgalmas mérkőzésen, rendes játékidőben diadalmaskodott Itzla breton lovagjai felett.Így tehát a…..
KOrszakalkotó lépésre szántuk el magunkat. Beüzemeltük próbaképpen az online ligamenedzsert. A próbafutások alkalmával szépen működött, némi átalakítással rá is lehetett húzni a fejlesztős ligára. Most a KOCC fejlesztős részét igyekszünk főként ezen lebonyolítani. Nagy…..
Torq KOCC - Indulás! 2010.05.20 12:10:03
Eldőlt. Június elsejével kezdetét veszi az új fejlesztős liga. A kiírás nem nagyon különbözik a HALÁL kiírásától, mindössze az irányított fejlődés eltűnik, új különdíjak kerülnek kiosztásra, egy játékos vihet akár több csapatot is, és külön bajnokság indul EB…..
A liga döntőjébe a Nyúlon Túliak Társasága lovagjai és kisebb meglepetésre a Necropolice élőholtjai jutottak. A mérkőzésre várhatóan május 26.-án vagy 27.-én kerül sor.A helyszínről és a pontos időpontról még nem döntöttek a csapatok, de annyi biztos, hogy izgalmas…..
Újabb érdekes EB rangsoroló verseny előtt állunk. Komlón lesz egy napos EB-s verseny. sajnos ezen időpont nekem nem alkalmas, így én kihagyom, de legyetek minél többen, legyen egy jó verseny belőle. Mivel EB-s verseny, EB-s pontozás szerint működik a dolog.Résztvételi szándékot a…..
Igen, ismét verseny volt a hétvégén. Ezúttal EB rangsorolón vettem részt, a Budapest Bloodchiefs vámpír csapat vezetőedzőjeként. Az új összepárosításai rendszer tetszett, függetlenül attól, hogy sok elől a törpe, és rögtön törpék ellen is kellett kezdenem. Mindenesetre a…..
A héten véget értek a szabadkártyás mérkőzések, ezek után kialakult az elődöntők párosítása. Először a Dark Elf Broncos lelépte az elveszett társaságot, majd a Necropolice is továbblépett a Heroes del Silencio ellen. Így a két győztes mérkőzött meg az elődöntő 4.…..
A mai játéknappal véget ér a 8 hónapja tartó alapszakasz. Túl vagyunk pár küzdelmes mérkőzésen, és egyes különdíjakért is nagy verseny folyik a játékosok között. Azt már most, a zárás előtt borítékolni lehet, hogy az alapszakasz győztese Chris élőholt csapata lesz, és…..
Nemsokára befejeződik mind a KKK2, mind a HALÁL liga. A HALÁL tapasztalatain okulva, az új liga nem a folytatása, hanem a jogutódja lesz a hosszútávú fejlesztős ligának, megspékelve némi nyalánksággal.Íme a kiírás tevezete, melynek alapját a HALÁL kiírás adja,…..
Ismét új hónap jön, új versennyel. Mivel ez egy EB rangsoroló, ide nem fun csapattal megyek, a januárban jól bevált Árnyjárók indulnak el, picit másabb felállásban, mint az év elején. Legutóbbi ligameccsen csúfosan leszerepeltünk, de remélem a kockák a versenyen az én…..
Természetesen a fenti kérdés sok összetevőőtől függ. Nyilván azonos tájegységre, azonos játékoskörre vonatkoztatva érdemes ennek fejtegetésébe belemenni. Az eddig tapasztalatok szerint a játékosok többsége nem tud több ligát egyszerre bevállalni. Így eleve szűkül a…..
Már rosszul kezdődött ez a reggel, mikor konstatáltam, hogy az újonnan leigazolt rohamozó figurám otthon maradt Gyálon, így kényszermegoldást kellett keresnem. Végül egy mezőnyjátékos figura helyettesítette a rohamozót. Mindenesetre a mérkőzés időben kezdődött, és bár az…..
Végre, a csúszások ellenére megkezdődtek a rájátszás küzdelmei. A selejtező körből sajnos csak egy márkőzés került lejátszásra, de erre azért valahol lehetett számítani. Az elődöntőbe jutásért azonban már keményen meg kell harcolni.Az Árnyjárók veretlenül, de csak…..
Csendes, szavazgatás utáni vasárnap délelőtt némi csúszással kezdődött a verseny. A Menza ugyan időben megjelent, de ezek szerint a szakácsnak időbe kerül elkészíteni bármiféle kaját. Üres gyomorral pedig nem mehetünk fel a pályára, mert még megennénk a labdát. MIndenesetre…..
Eldőlt. A hétvégi versenyre félszerzet csapattal nevezek, a várható törpedömping ellenére. Igazából azért, mert stresszmentes szórakozást szeretnék erre a vasárnapra, így kipihenve a szavazás fáradalmait. A Menza a múlt évi nyári komáromi versenyen szerepelt, és akkor hat…..