Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repus

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NetHarsona Bevezetés 2011.12.09 10:15:00
Ez a blog a Kürt Akadémia NET-WORKS képzéséhez kapcsolódik, a képzésen tartott előadásokról, témákról ad egy képet a résztvevők szemén keresztül.És akkor lássuk, hogy miről is tanulunk mi itt. Jöjjön a bemutatkozás:"Miért pont a NET-WORKS nevet…..
Péntek 2011 szeptember 30. Utolsó napom a munkahelyemen, ahol több mint 8.5 évet töltöttem. Már délelőtt könnyek szöktek a szememben, ahogy körbenéztem az irodában, vagy csak hallgattam a körülöttem ülők beszélgetéseit, akár munkával akár magánélettel kapcsolatban. Ennek az…..
Biotúra Makromódra Depibarométer 2011.09.18 22:20:00
Ha lehetne mérni a rosszkedvet, akkor az enyém most biztos kiütné a biztosítékot.Ma voltam ultrahang vizsgálaton, és a pár hónappal ezelőtti eredményhez képest romlott az állapotom. Sajnos a ciszta nőtt és még a jobb petefészkembe is befészkelte magát egy. Egyszerűen nem tudom…..
A jóból is megárt a sok - tartja a mondás. Ezt az esti desszertes órán nem vettük figyelembe. A 4 féle finomságot 1,5 óra alatt készítettük el. Mindenki tette a dolgát, szeletelt, reszelt, pirított, kavargatott, sűrített, ízesített. A kis létszám családiassá tette az estét…..
Állólámpás Mercedes Kaltstart 2010.12.29 10:21:06
A tegnapi izzító gyertya csere utáni első reggeli hidegindítás.Na...
Megkezdődtek a vizsgák. Reggel a do-in órán már 4 csoporttársam vizsgázott le. De ne úgy képzeljétek, mint otthon, rendes bizottság előtt, hanem csak lazán. Egy tanár volt bent, mindenkire jutott 10 perc, majd utána lehetett értékelni, hogy milyen volt, kinek mi tetszett. Aranyosak…..
Biotúra Makromódra Péntek 2010.04.30 15:29:00
A hét utolsó tanítási napja.. végre! Annyira hosszú és fárasztó volt ez a hét, hogy már nagyon várom a hétvégét.Tegnap este vacsi után drumm&bass buli volt. Vagyis csak drumm, ugyanis az egyik tanárnő eléggé muzikális, (amúgy szerintem picit flúgos) és hozott mindenféle…..
Repus 2010.04.30 22:59:04
Az ember eredendően nem arra lett teremtve, hogy irodában ücsörögjön naphosszat, egy  vibráló fényforrást bámulva. Ezért a legtöbb irodai alkalmazott arra törekszik, hogy a munkakörnyezetét valamelyest elviselhetőbbé, kicsit személyesebbé tegye. Ezt a témát már számos…..
FASTBRIDGE blog Fastbridge arculat 2009.02.11 22:45:00
Új év, új cég, új arculat. Lázasan alakul az új cég arculata is. Elkészült a logónk és sikerült véglegesítenünk a névjegykártyáinkat is - hamarosan már mindannyiunknak lesz. Addig is elnézést mindenkitől, akinek már ígértünk, de még mindig nem tudunk adni. Dolgozunk a…..